Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nasıl bu kadar karamsar olabiliyorsunuz şaşırıyorum.

Ne demişti UEFA: 'Son söz disiplin kurulunda olmak şartı ile, kuraya katılmasında bir sakınca yoktur.'

Son söz söylendi mi? Hayır.

Bekleyin son söz söylensin.

Yorum

• Allah'ım şu ramazan günü kim zerre hakkımızı yediyse sen onu bildiğin gibi yap.

Ben başka bir şey demiyorum.

Çünkü Allah'ın adaletinde sorgu sual olmaz.

Er ya da geç tecelli edecektir.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Disiplin kararı açıklanınca ŞL'ye gidebilecek miyiz ?

Büyük ihtimalle hayır. Peki burda hakkı yenen yine biz olmuyor muyuz ?

Haketmedik gibi laflara katılmıyorum , kural böyle.
        Hak etmedik diye bir şey yok alın terimizle 3. olduk,
        2. gümlerse bizim gitmemiz lazım ama ben şampiyonlar ligi felan istemiyorum,
        yeter ki bu pislikler tüm dünya üzerinde tecrit edilsin şikecilikten, boyunun ölçüsünü alsın,biz 2011 kupamızı alalım yeter.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• INFANTINONUN BUGÜNKi ACIKLAMASI !!!! almancasi.

Trotz der atemberaubenden Erfolgsgeschichte der UEFA Champions League hob Infantino warnend den Zeigefinger. "Wir müssen weiterhin wachsam auf unsere Schätze aufpassen", sagte er. "Wir werden fast wöchentlich mit immer neuen Skandalen und Gerüchten hinsichtlich von Spielmanipulationen konfrontiert. Dies wird auch weiterhin die größte Gefahr für unseren Sport bleiben, da es ihn in seinem innersten Kern trifft."

"Aus Respekt vor den Fans und dem Fußball selbst, kann ich Sie nur ermuntern, stets wachsam zu bleiben und jeden Verdacht, den Sie oder Ihre Spieler geschöpft haben, sofort zu melden. Nur wenn wir alle zusammenarbeiten, können wir dieses Krebsgeschwür besiegen, das unseren Sport bedroht."

"Und deswegen", fuhr Infantino fort, "wird die UEFA ihre Null-Toleranz-Politik bei Verwicklungen in illegale oder irreguläre Aktivitäten rund um die Spiele fortsetzen. Alle Straftäter riskieren eine lebenslange Sperre."

adam bugünde SIFIR TOLERANSi dile getirmis. bu is olacak arkadaslar... az kaldi sabir!

Yorum

• peki bu romen takımı fenere elenirse sonrasında fenere nasıl ceza veriyorlar ,

elenen romen takımına yok gel sen tur atladın rakibin ceza aldı mı diyorlar ,

ya bir sonraki turda oynanmışsa?

uefa disiplin kurulu denen ...kurum bu işi ne kadar uzatabilir arkadaş ,eğer anlaşma yoksa fenerle tayyiple bir iki hafta içinde bir karar açıklamak zorundalar...

yoksa belli yani anlaşma var ,cas,platini ,tayyip dar alanda kısa paslar yapmışlar

Yorum

• İlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nasıl bu kadar karamsar olabiliyorsunuz şaşırıyorum.

Ne demişti UEFA: 'Son söz disiplin kurulunda olmak şartı ile, kuraya katılmasında bir sakınca yoktur.'

Son söz söylendi mi? Hayır.

Bekleyin son söz söylensin.
              ama şampiyonlar ligine bizi almayacaklar :/ sıkıntı o işte

Yorum

• gecen seneyi hatirlatti bugun bana.
                Baskan gozaltina alininca herkeste bir karamsarlik olmustu.
                Ama bigunde hem yurtdisi yasagi kaldirildi hem sampiyonlar ligine alindik.

Yine aynisi olacak, yine biz moral olarak dibe vurmusken sevindirici haberler pes pese gelecek..
                Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mahmut Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün sadece kayıp bu..
                  Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                  UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak Mahmut Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam, varsın almasınlar. Haklılığımız uluslararası platformda kanıtlanmış olacak. Bundan sonraki yaptırımlarımızın dayanağı olacak. Şampiyonlar ligi bunlardan daha önemsiz.

Yorum

• UEFA Binasini basmak lazim. baska care yok.
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam, varsın almasınlar. Haklılığımız uluslararası platformda kanıtlanmış olacak. Bundan sonraki yaptırımlarımızın dayanağı olacak. Şampiyonlar ligi bunlardan daha önemsiz.
                        neyse bu disiplin kurulu ne zaman açıklanıyor yaa :/

Yorum

• Yok mu ingilizcesi iyi olan birisi ? Disiplin kurulu ne zaman toplanacak diye sorsun UEFA'ya telefonla.Arama ücretini göndereceğim

Yorum

• yabancilar rahat adamlardir. mesai bitimi örnegin saat 16:00 ise, elindeki hayat memat meselesi bile olsa "bu günlük bu kadar" diyip evin yolunu tutar.

bana öyle geliyorki, bunlar fener konusunu gercekten konusmadi. fener konusundan önceki biriken konulari sirasiyla hallediyorlar. fenere sira diger toplantida gelecektir. hadi biraz acele edin desen "herseyin zamani var" derler adami sinir hastasi ederler mesela.

onlar icin olayin büyüklügü önemli degildir, hangisi önce olduysa önce o karara baglanir. sira sira...

insallah yanilirim. ama öyle görünüyor.

Yorum

• Konuya kilit neden vurulacak yahu aksine bu konu sabitlenmeli..

Yıllar sonra burayı okuyanlar yapılan şerefsizlikleri okusunlar unutma unutturma..
                              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok mu ingilizcesi iyi olan birisi ? Disiplin kurulu ne zaman toplanacak diye sorsun UEFA'ya telefonla.Arama ücretini göndereceğim
                                Toplantı yapıldı bitti. Kararlar açıklanmaya başlandı.
                                Bugün saat 13:00'da Cassano ile ilgili 15.000 EURO'luk ceza açıklandı. Sanırım akşama doğru diğer cezalar açıklanır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X