Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Şenes Erzik tam olarak ne dedi ?

Yorum

• yıne beklentıye gırdık hatta sadrı senerde bu haftayı ısaret ettı konusmasında bakalım ıns bu hafta beklenen acıklama gelır. hasan alı kaldırım dıyor ki : bu sene 3 kulvarda da buyuk hedeflerımız var. ben de dıyorum ki kume dusersenız hedefınız 3 lig uste gıtmek olacak ya yanı 3 kulvar var onunuzde basarılar....
      ama bana gore beter olun emi.
      2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak Ahmet Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence ceza verilmeyecek. keşke verilse ama bence verilmeyecek.
        bende o şekilde düşünüyorum mahkeme kararı bile bunların yargıtaydan aklanıp konunun kapanması için danışıklı dövüş verilmiş. rakiplerinden kimseye ceza yok. rte devreye girdi ve bu konunun üstünü bir şekilde kapatacaklar.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Şenes Erzik tam olarak ne dedi ?
          benım bıldıgım suydu soyledıgı. azize ceza almıs peki sadrı sener almamıs mı? bunu soyledıgını bılıyoruz.
          bırde o adamı başa tff ye getıreceklerdi.gelseydı tupcu gıbı oda sıparısını hallederdı. kardeslerım kurtulusumuz yokmu bu namussuz haysıyetsız adamlardan. su bmn yonetımınden bir lider onder kişi trabzon kokenlı ve anadolu ıcersınden gelebılecek bırılerını yonetıme ıletıp onun uzerınden prim yaptırmaya calıssalar kotumu olur?

Yorum

• fenere ceza vermezlar umarım, CL den men etseler ne olacak ? gideceğiz oraya yine benfica gibi bir takımla eşleşeceğiz fark yiyip geleceğiz.

hiç gerek yok.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Artık dayanamadım 3 5 kişiyi engelledim, çok şükür okunacak hale geldi başlık.

Yorum

• 2010-20111 şampiyonu trabzonspor adı altında neden tshort cıkartılmıyor anlamıyorum yaw. bu yonetım psikolojik baskıda yapamayacakmı yaws

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fenere ceza vermezlar umarım, CL den men etseler ne olacak ? gideceğiz oraya yine benfica gibi bir takımla eşleşeceğiz fark yiyip geleceğiz.

hiç gerek yok.
                  fark yemeyız ama emın ol tadından duramayız Cl de olmanın hele febeşin yerıne gitmennın be kardesım

Yorum

• yeni bir başlıkmı acsam acaba 2010-2011 şampiyonu trabzonspor forması yapılması ıcın nediyosunuz?

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fenere ceza vermezlar umarım, CL den men etseler ne olacak ? gideceğiz oraya yine benfica gibi bir takımla eşleşeceğiz fark yiyip geleceğiz.

hiç gerek yok.
                      Geçen sene o dev takımlardan fark yedik dimi ?

Bırakın böyle şeyleri Allah aşkına.

Yorum

• kuradan sonraya bırakılır mı ceza bu hep takılıyor benim aklıma,maç oynanmadan yani

ancak yine de şl prestiji için,,o kura çekiminde şikeci fenerin adını o panoya yazdıktan sonra

3 gün sonra ceza verse bile ,,

bu uefa için çok büyük bir hata ve prestij kaybıdır..ben buna inanamıyorum

gerçekten o panoda fenerbahçe yazarsa futbolun spor olduğuna dair tüm inancım biter....futbol biter

Yorum

• Kürtaj yasaklanmamalı.

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu hafta içinde ne olacaksa olacak. Bence o büyük gün Çarşamba.
                            17 si veya 18 i bu karar çıkacak diye düşünüyorum, haydi UEFA şikecilere vur 2. ve bitirici darbeyi de bu başlık coşsun artık
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ender Kuyumcu ‏@kuyumcuender
                              SON DAKİKA EFA Disiplin Kurulu 17 Temmuz Salı günü fenerbaçe'nin durumunu görüşmek için toplanıyor. fb'nin ŞL'nden men edilmesi bekleniyor
                              Başkanın dün UEFA DK'na gönderdiği mahkeme kararlarının tercümesi inşallah etkili olur 17'sinde.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• ben size olacağı söyleyim. uefa fb yi şl ye alacak..ama süreç sonunda, şl gelirlerini tazminatını alacak. ve onu men edecek..

Yorum

Yükleniyor...
                                X