Bu Şenes Erzik tam olarak ne dedi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
yıne beklentıye gırdık hatta sadrı senerde bu haftayı ısaret ettı konusmasında bakalım ıns bu hafta beklenen acıklama gelır. hasan alı kaldırım dıyor ki : bu sene 3 kulvarda da buyuk hedeflerımız var. ben de dıyorum ki kume dusersenız hedefınız 3 lig uste gıtmek olacak ya yanı 3 kulvar var onunuzde basarılar....
ama bana gore beter olun emi.2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence ceza verilmeyecek. keşke verilse ama bence verilmeyecek.
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Şenes Erzik tam olarak ne dedi ?
bırde o adamı başa tff ye getıreceklerdi.gelseydı tupcu gıbı oda sıparısını hallederdı. kardeslerım kurtulusumuz yokmu bu namussuz haysıyetsız adamlardan. su bmn yonetımınden bir lider onder kişi trabzon kokenlı ve anadolu ıcersınden gelebılecek bırılerını yonetıme ıletıp onun uzerınden prim yaptırmaya calıssalar kotumu olur?2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
fenere ceza vermezlar umarım, CL den men etseler ne olacak ? gideceğiz oraya yine benfica gibi bir takımla eşleşeceğiz fark yiyip geleceğiz.
hiç gerek yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenere ceza vermezlar umarım, CL den men etseler ne olacak ? gideceğiz oraya yine benfica gibi bir takımla eşleşeceğiz fark yiyip geleceğiz.
hiç gerek yok.2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
.....
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenere ceza vermezlar umarım, CL den men etseler ne olacak ? gideceğiz oraya yine benfica gibi bir takımla eşleşeceğiz fark yiyip geleceğiz.
hiç gerek yok.
Bırakın böyle şeyleri Allah aşkına.
Yorum
-
kuradan sonraya bırakılır mı ceza bu hep takılıyor benim aklıma,maç oynanmadan yani
ancak yine de şl prestiji için,,o kura çekiminde şikeci fenerin adını o panoya yazdıktan sonra
3 gün sonra ceza verse bile ,,
bu uefa için çok büyük bir hata ve prestij kaybıdır..ben buna inanamıyorum
gerçekten o panoda fenerbahçe yazarsa futbolun spor olduğuna dair tüm inancım biter....futbol biter
Yorum
-
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta içinde ne olacaksa olacak. Bence o büyük gün Çarşamba.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnder Kuyumcu @kuyumcuender
SON DAKİKAEFA Disiplin Kurulu 17 Temmuz Salı günü fenerbaçe'nin durumunu görüşmek için toplanıyor. fb'nin ŞL'nden men edilmesi bekleniyor
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum