Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kempes ağır sıçtın panpa
    Ne sıçıcam kardeş başbakanın talimatıyla kişiler kurumlar ayrılıyor tahkimden aklanıyorlar futbolu sözlüklerden, google'dan öğrenenler de insanları fenerli olmakla itham edip hakaret ediyor. İnsanlara sürekli duymak istediklerini söyeyeceksin demek ki, yoksa iş hurst'un şutunda top çizgiyi geçti mi geçmedi mi muhabbetine kadar gidecek. (koskoca kulübün ambleminin fonuna Che silueti koyan endüstriyel futbol karşıtı heyecanlı gençler için kolaylık olsun ingiltere -1966 olarak aratacaklar)

Yorum

• Bu arada 4 ya da 3 yıl ceza gelecek diye bayağı kisiden duymaya başladım..yalnız gecen yıl ki 1 yıllık cezadan sonra ki cezalar ertelenecek büyük ihtimal..fb CL ye gidebilir 3 yıl alırsa..
      Herkese Merhaba

Yorum

• burada yorum yazan arkadaslarla nese mı buluyorsunuz sız ...kendınızce eglenıyormusunuz ??eglencelık bırsey yazdıgımı sanmıyorum ..eglence anlayısınız supermıs valla..
        Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
        Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
        NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak cesur006 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neden oyle bırsey yazdın kardes yenı gırdık bırkac yorum yazalım dedık armuda benzetıldık ...konu ıle alakalı ıse elbette bence oyle..dua etsınler basbakana
          Ho$geldin!
          Bak alttaki linke sende tikla diger yeni gelmi$ arkada$ gibi sende dogru yolu bul (:

LINK
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Kempes kardeş hiç sorma cemaatin işleri bunlar

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ho$geldin!
              Bak alttaki linke sende tikla diger yeni gelmi$ arkada$ gibi sende dogru yolu bul (:

LINK

Yorum

• Hakikaten gitti bu arada

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ho$geldin!

LINK
                  link hata verıyor..acmıyor ..dogru yola gıdemeyecegız anlasılan
                  NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada 4 ya da 3 yıl ceza gelecek diye bayağı kisiden duymaya başladım..yalnız gecen yıl ki 1 yıllık cezadan sonra ki cezalar ertelenecek büyük ihtimal..fb CL ye gidebilir 3 yıl alırsa..
                    3 yıl cezanın 2 yılı ertelenir mi sence?
                    Bence sikeciler kesinlikle ŞL ne alınmayacak bu yil

Yorum

• Ya eskiden yerlere yatıp yarılarak gülen bir ifade vardı. Arıyorum bulamıyorum, nasıl giderdi şimdi buraya...

Yorum

• İlk olarak cesur006 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        link hata verıyor..acmıyor ..dogru yola gıdemeyecegız anlasılan
                        Baki$ acisi (:

Ya da dur bak bide $öyle dene

LINK
                        En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 15.07.2012, 20:52.
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada 4 ya da 3 yıl ceza gelecek diye bayağı kisiden duymaya başladım..yalnız gecen yıl ki 1 yıllık cezadan sonra ki cezalar ertelenecek büyük ihtimal..fb CL ye gidebilir 3 yıl alırsa..
                          Erteleme falan olmaz.Ceza maddi bir sebepten verilmiyor,ertleme doğru olmaz.Etik dışı davranıslardan ceza gelecek.Onun affı yok.Ceza bıtene kadar.Bu arada Emre yı ırkcılıktan dolayıda bır sıkıntı yasayabılırız dıye gönderdıklerını düşünüyorum

Yorum

• adamlar delı gıbı transfer yapıyor ..bırseylerın garantısını almıs olabılırlermı acaba?
                            NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Şikenin ertelemesi olmaz eger ceza verirlerse

Yorum

• BMN ‏@bordomavinet
                                Saat 21.30'da "Şike Süreci" ile ilgili açıklama ve paylaşımlarımız olacak...

Sabırsızlıkla bekliyoruz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X