Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kempes1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende o şekilde düşünüyorum mahkeme kararı bile bunların yargıtaydan aklanıp konunun kapanması için danışıklı dövüş verilmiş. rakiplerinden kimseye ceza yok. rte devreye girdi ve bu konunun üstünü bir şekilde kapatacaklar.
    yok, o kadar da ümitsiz değilim.

17 veya 18 inde de karar çıkmazsa o zaman düşünürüz.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• 100 % ceza gelecek !!

ben ba$ka bir ihtimal görmüyorum.

Yorum

• İlk olarak buserkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2010-20111 şampiyonu trabzonspor adı altında neden tshort cıkartılmıyor anlamıyorum yaw. bu yonetım psikolojik baskıda yapamayacakmı yaws
        çok yerinde bir uygulama olur, bu tişört derhal bastırılmalıdır.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün gece rüyamda gördüğüm olayı aynen aktarıyorum:

SON DAKİKA ! (TRT SPOR'da YANIP SÖNEN kırmızı alt yazı geçiyor)

TRABZONSPOR, CAS'ta açtığı davayı kazandı. CAS mahkemesi, Trabzonspor'u haklı buldu ve tff'ye 2010-2011 Türkiye Süper Ligi şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmesi için resmi yazıyı gönderdi.
          uefa kupa konusuna karışamıyor maalesef.. ama rüya genede güzel

Yorum

Başkanın dün UEFA DK'na gönderdiği mahkeme kararlarının tercümesi inşallah etkili olur 17'sinde.
            inshallah ancak bizim rakibimiz sadece fener ve diger sikeciler degil. Ülkeye men gelirse (federasyonun sikecilerin cezalarini uygulanilmasi icin) sus pus olup göbek atan gs lileri görmek isterim.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              uefa kupa konusuna karışamıyor maalesef.. ama rüya genede güzel
              o kupa öyle ya da böyle er ya da geç bize verilecek, çünkü hakkımız
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                inshallah ancak bizim rakibimiz sadece fener ve diger sikeciler degil. Ülkeye men gelirse (federasyonun sikecilerin cezalarini uygulanilmasi icin) sus pus olup göbek atan gs lileri görmek isterim.
                şu TERİM, play-off sonrası konuşacaktı adi, şampiyon olunca sustu.

GS de zokayı yerse görürüz onu.

ama şikebahçe yüzünden biz ve diğerlerinin ceza almasını istemem, şikeci şb, sivas, ibb, gb alsın.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

ama şikebahçe yüzünden biz ve diğerlerinin ceza almasını istemem, şikeci şb, sivas, ibb, gb alsın.
                  terim ne konuşacak arkadaşlar,mağdur değil onun için bir sıkıntı yok.o senenin sampıyonu ben olmadıktan sonra bana nekim olursa olsun felsefesınde. Allahtan rahat bır lig gecırdı.Bunda bızımde payımız cok.Demır aattık alt sıralara,şb de zorlamadı.Konusmaz tabı,ne konusacak meshur bır ıtalyon atasözü var: bana dokunmayanne yılanetto istediyetti gada yasayerre

Yorum

• Ceza felan beklemeyin arkadaş. Bir sene boyunca küme düşecek denilen Fb bu ligde az daha şampiyon oluyordu. Kimse bana cezadan bahsetmesin.

Uefa nın ne mal olduğu belli oldu. Göz göre göre başbakanımız tarafından platini ve kurmayları ayartıldı.

Hem düşünün arkadaşlar küme düşecek takım neden çatır çatır transfer yapsın?

Yorum

gs şampiyon olduğu için konuşmuyor onlarda en az şb kadar aşağılık bir camia. bence şampiyon oldukları maçtada şike var, şampiyon olmasalardı ft konuşacaktı istediklerini aldılar şimdi susuyorlar, ne de olsa bu işlerin bu ülkede öncüsü bu adamlar.

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ceza felan beklemeyin arkadaş. Bir sene boyunca küme düşecek denilen Fb bu ligde az daha şampiyon oluyordu. Kimse bana cezadan bahsetmesin.

Uefa nın ne mal olduğu belli oldu. Göz göre göre başbakanımız tarafından platini ve kurmayları ayartıldı.

Hem düşünün arkadaşlar küme düşecek takım neden çatır çatır transfer yapsın?
                        Madem Ba$bakan Platini ve adamlarini ayartti...nasil Türkiye'deki en güclü adam olarak mahkeme ba$kanini ve onun cali$ma arkada$larini ayartamadi? (:
                        Yani Ba$bakan en güclü oldugu yerde sözü gecmiyor ama di$ ülkede ve haddi olmayan bir yerde mi sözü geciyor?
                        Bu nasil bir yaman celi$ki?
                        Fener transfer yapiyor demek ceza almayacak mi demek?
                        Gecen sezonun ba$inda $L'den kovulmadan önce de transfer yapmiyor muydu?
                        Medya da Fener'in olduguna göre istedigi gibi at ko$turabilir Türkiye'de...ama UEFA cezayi kestiginde ben o zaman görecem transferleri (:
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Madem Ba$bakan Platini ve adamlarini ayartti...nasil Türkiye'deki en güclü adam olarak mahkeme ba$kanini ve onun cali$ma arkada$larini ayartamadi? (:
                          ayartamadımı sence renkdaş?

Yorum

• İlk olarak kempes1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ayartamadımı sence renkdaş?
                            FB beraat etti mi renkta$? (:
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• 17 Temmuz Ümitlenmek istemiyorum ama...

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FB beraat etti mi renkta$? (:
                                spor kurullarında fb'yi akladılar zaten renktaş, mahkeme kararıda resmen yargıtay onamasın diye verilmiş, umarıım yanılırım ama ben bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X