küçük beyinli, art niyetli ve marjinal paydaşlar günaydın :-)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
tüpbaş defolsun diye Romanya yı tutasım geliyor ... milli takımdan bile nefret ettirdi futboldan soğuttu hırsız tayfasıEn son Kenan Dikbıyık tarafından düzenlendi; 10.09.2013, 08:25.1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleküçük beyinli, art niyetli ve marjinal paydaşlar günaydın :-)son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal nirdesinsikinti yok... günaydınlar efenim....
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburdayım burdasikinti yok... günaydınlar efenim....
son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydin ustakupa gelene kadar benden kurtulmazsınız ondan sonra ALLAH kerim...
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüpbaş defolsun diye Romanya yı tutasım geliyor ... milli takımdan bile nefret ettirdi futboldan soğuttu hırsız tayfası
teknik direktör degiştirdiya günahı attı boynundan. şerefsiz adam2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal baba dükkanı boş bırakıyon...sinirleniyom bakişler kesat. yeni bi haber çıksada şenlense buralar...
Yorum
-
Dün bülent uygunu gördüm, ne iğrenç pis bir herif...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bülent uygunu gördüm, ne iğrenç pis bir herif...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
az önce fenerli bir ark. yanıma geldi kendisi Trabzon lu malesef. lig tv üyeliğini iptal ettirmek için dilekçe yazmış benim faxı kullanmak istedi, hayıdır dedim niye iptal ettiriyosun, "hacı bıraktım feneri zaten avrupadada yokuz hem çok para alıyorlar vs."... ulan dedim sonunda yola geldin2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum