Arkalarda kalmasın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
kadırga tv de bir taraftar grubu başkanı aydınlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı ne yaptılar bilmiyorum ..inşallaah yapmışlardır bmn yönetimine soruyorum bu konuda bir girişiminiz varmı ?
yoksa neden ? yok öğrenebilirmiyim.. sen neden yapmıyorsun diyebilirsiniz bu konulardan çok uzağım ama size destek vermeye çalışırım cüzide olsa maddi ve bilgi olaraksamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak my tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
helal sana kulaçoğlu2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadırga tv de bir taraftar grubu başkanı aydınlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı ne yaptılar bilmiyorum ..inşallaah yapmışlardır bmn yönetimine soruyorum bu konuda bir girişiminiz varmı ?
yoksa neden ? yok öğrenebilirmiyim.. sen neden yapmıyorsun diyebilirsiniz bu konulardan çok uzağım ama size destek vermeye çalışırım cüzide olsa maddi ve bilgi olarak
tff başkanı mısın, fff başkanı mısın MAA efendi?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Arkadaşlar hep söylüyorum ama İHO'lunu beklemek gereksiz bu zamana kadar kendi bildiğimizi yaptık bundan sonrada kendi bildiğimizi yapacaz, HAREKETE geçme zamanıSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff başkanı ile bizim başkan bugün görüşmüşler ama ses seda yok. Açıklama yok. Gökten kupa düşecek galiba onu bekliyoruz....2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
HAKEDEN:Trabzonspor
HAK ETTİĞİ: 2010-2011 şampiyonluğu
SONUÇ: HAKEDEN HAKSIZ DURUMA DÜŞÜRÜLDÜ
SÜRE: 28 AY
KANIT: Kupa Şamil EKİNCİ müzesinde değil
HAKETMEYEN: şikebahçe
HAK ETMEDİĞİ: 2010-2011 şampiyonluğu
SONUÇ: HAKETMEYEN HALA HAKLI DURUMDA
SÜRE: 28 AY
KANIT: Kupa 28 aydır şikebahçe müzesinde
SEBEP: KUPA BAŞBAKAN'DA, PARDON TESTİ KAFADA2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şike konusunda rehavetmi var.Alınan bir kaç galibiyet güzel olsa da sanki bu şike konusunu sümen altımı ettik? Bizde TS yönetimine mi uyduk? Kendimize gelelim.Haftaya başvuru yapacak olan yönetim o hafta hangi hafta?Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
Yorum