Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Japonya Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Tsunekazu Takeda, "Kazandık çünkü bizde şike ve doping yoktu" derken, "Türkiye neden kazanamadı?" sorusuna da bir anlamda ışık tutmuş oldu. Japon Başbakanı Shinzo Abe'nin yorumu da farklı değildi: "Türkiye'de şike ve doping var. Biz ise temiziz."

Türkiye çok çalıştı, çok çaba sarf etti, muhteşem de bir sunum yaptı. Hayli umutlanmıştık. Zira her şey lehimize görünüyordu. Peki neden kaybettik? Japon Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Takeda, bu soruya şu sözlerle ışık tuttu: Bizim ülkemizde şike ve doping yoktu
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eğer fb yi küme düşürmeyip - puan cezasıyla kurtarsınlar .Bu bizim için en büyük hüsrandır.Kanun neyse uygulanmalı fb bir an önce küme düşürülmelidir.Ve puan silme cezasını kabullenip hakkının aramayan başkanda o saatten sonra artık benim başkanım değildir...............

Yorum

• İlk olarak Mehmet DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer fb yi küme düşürmeyip - puan cezasıyla kurtarsınlar .Bu bizim için en büyük hüsrandır.Kanun neyse uygulanmalı fb bir an önce küme düşürülmelidir.Ve puan silme cezasını kabullenip hakkının aramayan başkanda o saatten sonra artık benim başkanım değildir...............
        - puan olayını bu saatten sonra UEFA nın kabul edeceğini sanmıyorum fener için tek çıkış yolu ptt 1. lig dir...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Azizenin hiç sesi çıkmaz oldu...çatıvdadı mı ne oldu
          1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Azizenin hiç sesi çıkmaz oldu...çatıvdadı mı ne oldu
            çok pis çatırdamış

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• CAS ın gerekçeli kararını bekleyelim. O karar sondur. Bakalım hangi maçlarda CAS, şike veya teşvik bulduda ceza verdi. O karara dayanarak diğer hukuki işlemleri yapabiliriz diye düşünüyorum. tabii ts başkanı başvuru yapar mı bilemem. birilerinden izin almadan adım atar mı bilmiyorum.
              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - puan olayını bu saatten sonra UEFA nın kabul edeceğini sanmıyorum fener için tek çıkış yolu ptt 1. lig dir...
                Celal abi çok iyimsersin. Ptt 1. Lig de bana kalsa bunlara verilecek hafif cezalardan biri. Ya 2 ya da 3. Lige düşürülmeli bu şeref ve haysiyet düşmanları.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Celal abi çok iyimsersin. Ptt 1. Lig de bana kalsa bunlara verilecek hafif cezalardan biri. Ya 2 ya da 3. Lige düşürülmeli bu şeref ve haysiyet düşmanları.
                  acıyorum napim.. çok yufka yürekli bir insanım ben

Yorum

• başkan tamda ben yokken toplkantıya başlayacak inşallah yarm saat rötarlı olur

Yorum

• İki konu üzerinde durmak istiyorum

1- evet, şb küme düşmeli hatta düşürülmeli hatta kümeler düşürülmeli, ancak
                      Unutulmamalı ki, PTT 1.lig oynanıyor sanıyorum fikstürü belli, eğer şimdi düşürürlerse, bütün sezon mac yapmadan beklemesi lazım sanıyorum ligin tamamlanmasını. Yoksa şb yı araya sıkıştıralım olmaz.. Ankaraspor sanıyorum lig ortasında düştügünde lig bitene kadar hiçbir mac yapmamıştı ... Yanılıyorsam duzeltin lütfen ...

2- Bu MAA eksi puan almayı garantilemisti olayına inanmıyorum... Çünkü Buda bur tür kayırma/şike... Yani MAA nin ne gibi bir özelliği gücü varda UEFA da böyle sözü geçiyor.. Ayrıca olda dahi hangi curetle bu kayırmayı yapabiliyor... Bence bu sadece bir temenni idi, yapıcım edicem, puan sildiricem küme dusurtmiycem... Yani şb ye şirin gözükme cabası..

Yani MAA nin planıda birtur kayırma/şike.. Kimse bundan bahsetmiyor ...

Yorum

• iho nun toplantısı hangi kanalda bilen varmı ?
                        1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• şu adamı seçmedik yaa helal olsun bize be adamın en azından hedefleri ve projeleri var!!!!
                          şike süreci ilede gayet net konuşmuş
                          & ONUR RECEP KIVRAK &
                          ^^KELEBEK^^

Yorum

• Dün bir kez daha anladım ki o kupa o şerefsizlerden alınacak ama ligi şampiyonsuz bile sayabilirler burası Türkiye herşey olabilir.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• UEFA'nın yaptırıma zorlayacağına eminim.

Yaptırımın % 90 küme düşürme olacağını tahmin ediyorum. Düşük ihtimal puan silmeyi kabul ederler.

Ama birşeyi düşününce işin içinden çıkamadım. Lig ortasında küme düşürülmek demek, bu sene boşta bekleyip seneye alt ligde oynamak demektir. Düşünsenize bu sezon sonuna kadar Sow,Volkan,Kuyt,Gökhan,Meireles vs.. bu adamlar boş bekliyor. Ne yalan söyleyim bunu düşününce yok artık ülkeyi satarlar yine böyle bir duruma düşürmezler diye hissettim
                              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• şekip, hasan çetinkaya vb. kişiler hala görevlerine devam ediyorlar tff bunlara 1 -2 yıl ceza vermemiş miydi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X