Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FIFA gelir hoş gelir
    Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence şikebahçe yönetiminin ve azizin derdi, kupanın verilmesi falan değil, ona razılar kanısındayım, onlar küme düşmeyelim yani -puanla yırtalım diye tff veya başbakanla beyin fırtınası yapıyorlardır.

Etrafımdaki çoğu şb'li, kupa Trabzon'a verilmeli diyorlar.

Dolayısıyla aziz en az kayıpla bu süreci atlatmanın pazarlığını yapıyordur diye tahmin ediyorum.

Azizin tek derdi koltuk ve kendisi. Eğer FB'yi düşünselerdi iş buralara gelmezdi. Şimdi fb daha büyük cezalar alacak, bunun tek sorumlusu Aziz ve egoları.

İki yıl çok çektik, çok yıprandık ama bizim için böylesi daha iyi olacak herhalde.

Yorum

• İstanbul medyası sanki FIFA meselesi hiç yokmuş gibi davranıyor ya Çok hoşum gidiyor ya
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• üç maymunu oynuyolar akıllarınca ama açılacak gözleri kulakları ağızları vs vs ...yakındır
          1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• aziz ne yumurtlayacak acaba bugün...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• http://www.radyo-dinle.com/radyo-spor.html başkan canlı yayında

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Başkan : Önümüzdeki haftadan sonra hem UEFA hemde FİFA turuna çıkacağım, Trabzonspor taraftarının bu konuda hiç şüphesi olmasın.

Yorum

• noldu azizin basın toplantısı

Yorum

• Aziz yapmadımı toplantı ?
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• şikebahçenin durumu tam da böyle..
                      hiç bişe olmamış gibi davranıyorlar
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aziz yapmadımı toplantı ?
                        Görsel basına kapalı...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Görsel basına kapalı...
                          Basın toplantısı yapacağım diye afkuruyor ama görsel medyaya kapalı
                          ulan şikecibaşı tam kendine yakışır işler yapıyorsun haa.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Basın toplantısı yapacağım diye afkuruyor ama görsel medyaya kapalı
                            ulan şikecibaşı tam kendine yakışır işler yapıyorsun haa.
                            bende yarın bir basın toplantısı düzenleyeceğim ama toplantı herkese kapalı sadece ben olacağım toplantıda çok önemli açıklamalarım olacak
                            En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 13.09.2013, 14:25.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende yarın bir basın toplantısı düzenleyeceğim ama toplantı herkese kapalı sadece ben olacağım toplantıda çok önemli açıklamalarım olacak
                              leyleğe düz tabakta su vermek gibi bir şey
                              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Görsel basına kapalı...
                                Tüh , söyleyeceklerini çarpıtma ihtimalleri oldukça fazla.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X