FIFA gelir hoş gelir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence şikebahçe yönetiminin ve azizin derdi, kupanın verilmesi falan değil, ona razılar kanısındayım, onlar küme düşmeyelim yani -puanla yırtalım diye tff veya başbakanla beyin fırtınası yapıyorlardır.
Etrafımdaki çoğu şb'li, kupa Trabzon'a verilmeli diyorlar.
Dolayısıyla aziz en az kayıpla bu süreci atlatmanın pazarlığını yapıyordur diye tahmin ediyorum.
Azizin tek derdi koltuk ve kendisi. Eğer FB'yi düşünselerdi iş buralara gelmezdi. Şimdi fb daha büyük cezalar alacak, bunun tek sorumlusu Aziz ve egoları.
İki yıl çok çektik, çok yıprandık ama bizim için böylesi daha iyi olacak herhalde.
Yorum
-
İstanbul medyası sanki FIFA meselesi hiç yokmuş gibi davranıyor yaÇok hoşum gidiyor ya
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
http://www.radyo-dinle.com/radyo-spor.html başkan canlı yayında2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz yapmadımı toplantı ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörsel basına kapalı...Basın toplantısı yapacağım diye afkuruyor ama görsel medyaya kapalı
ulan şikecibaşı tam kendine yakışır işler yapıyorsun haa.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasın toplantısı yapacağım diye afkuruyor ama görsel medyaya kapalı
ulan şikecibaşı tam kendine yakışır işler yapıyorsun haa.çok önemli açıklamalarım olacak
En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 13.09.2013, 14:25.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende yarın bir basın toplantısı düzenleyeceğim ama toplantı herkese kapalı sadece ben olacağım toplantıdaçok önemli açıklamalarım olacak
Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörsel basına kapalı...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum