Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• görüyorumki yine bütün gelişmeler ben burdan çıktıktan sonra olmuş... artık bi hocaya okunmam şart benim
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yahu bozma falan yok

Eksik evraklar (çalınmış olabilir ) var,onlarıntamamlanması istenmiş.

Yorum

• panik yok yargıtayın dosyayı geri yollaması sonucu etkilemez... herzaman söyledim yine tekrarlıyorum aziz ve çetesinin bu işten ceza almadan kurtulma ihtimali benim fenerbahçeli olma ihtimalim kadardır

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ne bu yani Azizenin ikametgah ilmuhaberi ile diploma fotokopisi mi eksikmiş
          BMN İZMİR

Yorum

• ya da azizenin terhis belgesi eksik olabilir.
            o zaman bu dava hiç bitmez
            BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya da azizenin terhis belgesi eksik olabilir.
              bu olursa şimdi yandık demektir, onun askerlikte bitmez Bu davayı kazanmalarının tek yolu bu olsa gerek

Yorum

• Ulen evrak eksik falan filan.. ne memeleket yahu.. nerenle gülersin.. ahh ulen ahh gelde terketme bu ülkeyi.. Millet uzayda yaşamaya başlayacak biz dosyayı incelerken anaaaa Abuzittin efendi dosyadaki evrağı zımbalamamaış,geri yolayın zımba teli takıp yollasınlar diyoruz.
                yuhh ulan yuhhh... bunu bize bahane diye söylemeyin be deyinki .bnelik yapıyoruz ...
                Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• usul yönden eksik bulunmuş yani önem verilecek bir durum değil. eksik belgeler yada işlemler yapılacak tekrar yargıtaya gönderilecek. ama tabii işin uzatılması isteniyor havası var herkeste olduğu gibi bendede. birileri hemen karar çıkmasın istiyor. siyasi irade istemez, yargılananlarda istemez. önümüzde seçimler var. fb başkanını alıp hapise atmak siyasilere zarar verebilir.

spor hukuku açısından değişen hiçbir şey yok. o iş kapandı. sadece kişiler ile ilgili cezalar var. yakında onada karar verilir. bu saatten sonra isterse siyasi baskıyla azizi beraat ettrisinler sonuç değişmez.
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• baskıııılar biiiziiii, yıldııııramaz

Yorum

• Yargıtay kararı gayet net olarak anlaşılmıştır.Zaten olayın aslı ilk başta verilmeye çalışılan hava gibi olsaydı şimdi yeryerinden oynuyor olurdu.

Bizim için tek kötü tarafı sürecin biraz daha uzaması.Aslında süreç çoktan tamamlandı.Burada uzayan süreç kişilerin ceza yargılamasıyla ilgili süreçtir.

O süreçte taleplerimiz açısından bizi ilgilendirmez.(Tabi ki çektiklerimizin bir bedeli olarak bu işe sebep olanların cezalandırılması bizi ilgilendirir.Bizi ilgilendirmeyecek olan kısım sportif taleplerimiz açısındandır.)

Yorum

Vural'ım birincisin gardaşım,bu çok güzeldi işte
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Aziz'in tezkeresi varmış. Pembe...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Yargıtay, Birilerinden gelen emirle bilerek yaptı bunu, Uefa yargıtay kararıda gelince hemen feneri küme düşürecekti bunu engellemek en azından seçimler sonrasına atmak için yapılmış bir hamle olarak görüyorum
                            SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yargıtay kararı gayet net olarak anlaşılmıştır.Zaten olayın aslı ilk başta verilmeye çalışılan hava gibi olsaydı şimdi yeryerinden oynuyor olurdu.

Bizim için tek kötü tarafı sürecin biraz daha uzaması.Aslında süreç çoktan tamamlandı.Burada uzayan süreç kişilerin ceza yargılamasıyla ilgili süreçtir.

O süreçte taleplerimiz açısından bizi ilgilendirmez.(Tabi ki çektiklerimizin bir bedeli olarak bu işe sebep olanların cezalandırılması bizi ilgilendirir.Bizi ilgilendirmeyecek olan kısım sportif taleplerimiz açısındandır.)
                              Son alınan kararın bizim için anlamı bu işte,teşekkürler Gölonsa.

Kıl dı tüy dü derken biraz uzayacak ama sonuç malum sonuç,şemsiye,
                              o sebeledir ki takmayın kafanıza,
                              ülkem bu uzatmalara müsait olduğu için uzatsınlar bakalım ama dediğim gibi sonuç malum.Kaldı ki CAS kararı bizim için yeterli,yeter ki yöneticilerimiz samimi olsun.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• forumda sıkıntı var sanırsam

Yorum

Yükleniyor...
                                X