Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlısı olsun. Çoğu gelişmede önce ümitsizlik sonra sevinç yaşıyoruz.

Bekleyelim bakalım 1 ay daha..

Hacı'ya da helal olsun. UEFA sürecinin bitmediğini takip ettiriyor demekki. Olması gereken bu.
    En son ozturk tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 15:23.

Yorum

• SIKINTI YOK Uefa tazminat ile karşı karşıya gelmemek için yaptı CASmayın
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• o değilde şimdi bunlar elemeyi geçince cezada geldikten sonra o zaman neden oynattınız dicekler. tıpkı galatasarayın son 1 2 haftaya geldikten sonra fark açılınca neden play off saçmalığı varki demesi gibi.
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Benim sorum şu şikeciler ön eleme oynarsa bu yıl mevcut iki yıl cezanın biri çekilmiş sayılırmı?
          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Yargıtay da kararı bozarsa seyredin gümbürtüyü.

Yorum

• şimdi UEFA 3 tarih verdi dimi cas a ? cas bu 3 tarihten birini seçecek, hızlı yargılamasını yapacak dimi ?

1- 30 temmuz
              2- 28 ağustos
              3- ???

öbür tarihi unuttum ama 28 ağustos en geç tarih yani 29 ağustos ta CL kura çekimi var........ 28 ağustos ta 3 temmuz süreci kesin olarak bitiyor. FENERE GİRİP ÇIKAN BU TARİHTE BELLİ OLUYOR.

doğru mudur ?
              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 15:25.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim sorum şu şikeciler ön eleme oynarsa bu yıl mevcut iki yıl cezanın biri çekilmiş sayılırmı?
                Hem Cl den hemde Uefadan elenirse sayilmaz .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ulusarasi mafya organizasyonu var karsimizda aziz yildirim ve dayisi bunun sadece gorunen yuzu

ben nedense hic umiylenemiyorum

cunku hukumetin destek vermedigi bir sey bu ulkede gerceklesmesi imkansiz gibi bir sey...
                  Mafyanın doğdugu Ülke İtalya.

Mafya is görse,Juventus'u kurtarırlardı.

Yorum

• ne uzadı arkadaş bu iş

rezillik

3 temmuzda erman hoca söylemişti bu iş çok uzayacak sulanacak diye

o hafta cezalar verilse herşey bitecekti

Yorum

• Cas iki opsiyon sunmuş;
                      1 - Hızlı yargılan 1 ay içinde bitsin.
                      2 - Detaylı inceleyelim, 8 ay sürebilir.

aziz atlamış 1.sine tabi, arayıp da bulamadığı imkan. 1 ay da 1 aydır.

Yorum

• şuan ki durum özeti ; yedek kulubesınden 2-2 yı ısaret eden selcuk ve son dk da top cevıren şikebahceli futbolcular ve bunlara sevinen kuşlar

Yorum

• UEFA neden tazminatla karşılaşacaktı ?

Yani madem deniyor ki tazminatla karşılaşmamak için yaptılar, hangi konudan tazminatla karşılaşacaklardı ?
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            diyelim fb ön elemede elendi, cas'da kararı onadı ve fb'yi şutladı. bursaspor ne olacak? fb elenmiş, gruplara kalamamış cas da şutlamış bursaspor ne gruplardan başlayabiliyor ne de ön eleme oynayabiliyor.
                            bu sefer bursa tazminat açabilir...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ee daha iyi olmuş işte. 1/2 ayda belli her şey.
                              En son Murathan tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 15:28.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yunus Egemenoğlu'nun dedikleri kafamı karıştırdı ben de tam hakim değilim...
                                ahanda yandık Ansiklopedi error verdi
                                Oscar CARDOZO
                                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X