Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hatırlayalım

En son Burçak tarafından düzenlendi; 02.06.2014, 09:08.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Herkes rengini belli ediyor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Malumun ilanı

Yorum

• Soruşturma TFF'ye açılmış, UEFA'dan bugün bir renktaşa gelen emaile göre:

We confirm that following a complaint lodged by Trabzonspor, UEFA has today opened disciplinary proceedings against the Turkish FF.

Kaynak Twitter'da Öner Öztürk.

Yorum

• ali koç alexi çağırmış heralde alt ligde hocamız ol diyecek

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ali koç alexi çağırmış heralde alt ligde hocamız ol diyecek
              Aziz ne der bu duruma?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aziz ne der bu duruma?
                zaten aziz söylemiştir bundan daha iyi enayi bulamayız diye

Yorum

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  17 temmuz bi milad aslında UEFA nın olaya bakış açısı tam anlamıyla ortaya çıkacak. olumsuz bir karar durumunda artık uefa dan hiç bir

şey beklememek gerekli, bakalım 0 tolerans diyen zihniyetler gerçekten bunu uygulayabilecekmi.

başbakan ölürde fenerini yine küme düşürmez şahsi görüşüm..
                  bunun açısımı maçısı yok küme düşürmekten başka hiç bir ceza veremezler...o kadar eminim bazılarının iddia ettiği gibi uefa bu süreci kapatmaz tabiri caizse kapatmaya maçası yetmez..uefanın fifanın talimatlarını iyi okuyan yaşanan süreci iyi takip eden analiz eden herhangi biri uefanın bunları küme düşüreceğinden şüphe duymaz..çok basit bir örnek mehmet ali aydınlar şikecisi ne diye istifa etti ''ben feneri düşüren başkan olmak istemedim dedi'' herif deli niye o fenerin menfaatine çalışacağı koltuğu durup dururken terketsin..öyle dediği gibi - puana razı ettiydim olayı da hikaye - puana razı olsaydı uefa bunlar göbek atar verirdi o cezayı..her ne kadar süreci uefanında uzattığı kanaati oluşsada bende zaman zaman bu zamanın şikecilerin lehine değil aleyhine olacağı kanaatindeyim .yaşananları uefadakilerde en az bizim kadar görüyor biliyor bu haysiyetsizlerin ne bok olduğunu anlamayacak düzeyde insanlar o kurumlarda zaten olamaz...velhasıl kelam fener ve yandaşları dü-şe-cek aksini iddia edenle sivasa balık yollamasına mehmet yıldıza abdurrahman aracılığı ile teşvik primi vermesine iddiaya girerim

Yorum

• Cl ve uefa kuraları ne zaman çekiliyor?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aziz ne der bu duruma?
                      ne diyecek

"pavali kopekler, ayexi ben getiydim"

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne diyecek

"pavali kopekler, ayexi ben getiydim"
                        Onu biv daha bu kulübe sokmam!

Yorum

• eskişehirspor başkanı mesut hoşçan: edindiğimiz bilgilere göre süreç fıfa veya casta sona erecek... (ntvspor)

şemsiyenin ucunu göstermişler bence

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Şemsiye bu defa açılacak
                            ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Her şey tam Türk tipi ilerliyor.

İnsanların çok ciddi bilgi eksikliği var. Şu ana kadar konuştuğum kişilerin %95'i ne süreç hakkında ne şike hakkında sağlıklı bir bilgiye sahip değil. Hatta buna TS taraftarı da dahil.

Son konuşulanlar mesela Trabzon'un son başvuruyla kendini de yaktığı(!) Ya da TS'de şike yapmış(!) Türkiye'yi yakacaklar(!) gibi o kadar konudan habersiz o kadar uzak şeyler konuşuluyor ki akla zarar.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• bjk'liye şikesini anlatıncaya kadar akla karayı seçtim mesela "Hani neden sahaa yansımadı o zaman ehi ehe ehü" diyor mesela.

Biraz sıkışınca Aziz'in silah ticaretinden(!) tutun da komplolar, entrikalar... tarlalar, ekinler, sulamalar, inşaatçi futbolcular, dekontu olan dolar üzerinden ödenmiş teşvik primi felan dedin mi e eüliii

Bildiğiniz ezber üzere tam Türk tipi iş ilerliyor. Ne yazılıp çiziliyorsa onu biliyor onu konuşuyorlar. Geriye dönük hafıza sıfır. Bugün ne deniyorsa ona inanıyor onu konuşuyorlar. İlke yok, prensip yok, kural yok..

Çok zor işimiz, ÇOK.

Ama hep diyorum bunlarda değil suç. Suç bunlarla muhattap olmak zorunda bırakanlarda.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Çalışıyor...
                                X