Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uefanın bu işi yerel federasyonlara bırakması gibi bir şey söz konusu değil..bir sürü örneği var diğer ülkelerle alakalı..yakında fb ve sivas düşer,bjk ve diğerleri ne olur bilemem..
    Bence Hacıosmanoğlu ip ucunu verdi. 12 puan silirek işi bağlamaya çalışıyorlar galiba. UEFA'yı da buna ikna etmeye çalışacaklardır.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Hacıosmanoğlu ip ucunu verdi. 12 puan silirek işi bağlamaya çalışıyorlar galiba. UEFA'yı da buna ikna etmeye çalışacaklardır.
      Bu da mantıklı...

Belki de TFF bu yönde pazarlıklara başlamış olabilir...

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İki yıldır dönüp dolaşıp geldiğimiz nokta yine bumu?İşte buna hakikaten gülerim.Yanlız ben de gülmem,tüm uefa böyle bir talebe başka yeriyle güler.

Adama sormazlarmı iki yıldır bizi niye meşgul ettin o zaman.Böyle bir teklif karşısında sanırım uefa ''bizim zekamızla dalga geçmeye teşebbüsten'' diyerek ek ceza bile verebilir.

Böyle bir şey olmaz tabii ama bir de olduğunu düşünün,ne matrak olur.

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olay türkiyeye kalacaksa bencede böyle olacak gibi(mevzuat arkadaşların anlattığı kadarı ile pek izin vermiyor ama), temennimiz UEFA nın , cas ın ülkeyi küme düşürme noktasında sıkıştırması..

Eğer puan silmeye razı olacaksak; bir tarafım bu işten küme düşen takımların(elazığda amatör takım vs) hakkını koruyamadık kapatalım klübü daha iyi diyor, bir tarafım 2 sene boyunca ülkede birkaç kurum hariç kimse mücadele etmezken,herkes süreci sindirmişken, tek Trabzonspormu istenmeyen olacak, pislik bu ülkenin pisliği tek enayi bizmiyiz sesimiz çıkacak diyor..
          her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İki yıldır dönüp dolaşıp geldiğimiz nokta yine bumu?İşte buna hakikaten gülerim.Yanlız ben de gülmem,tüm uefa böyle bir talebe başka yeriyle güler.

Adama sormazlarmı iki yıldır bizi niye meşgul ettin o zaman.Böyle bir teklif karşısında sanırım uefa ''bizim zekamızla dalga geçmeye teşebbüsten'' diyerek ek ceza bile verebilir.

Böyle bir şey olmaz tabii ama bir de olduğunu düşünün,ne matrak olur.
            Gecmisteki benzer olaylara ve onlara verilen cezalarla karsilastirilinca boyle bir komedinin UEFA tarafindan onaylanabilmesi mumkun degil. MAA'nin (diger her dedigine oldugu gibi) bu UEFA'nin puan silmeye onay verdigi lafina da hicbir zaman inanmadim.

Yorum

• Hacı demirörenin başkan seçildiği seçimde aday olmak istedi.

Düşünüyorum da es kaza seçilse idi, ne yapacaktı. Aşık olduğu başbakan ona bu işi hallet ne şiş yansın ne kebab dediğinde.

Yorum

• İşin politik yönü çok acımasız. Ne yazık ki beklentimiz olan UEFA yaptırımlarından sonra bile FIFA nezdinde uğraşmamız gerekecek gibi. şikebahçeyi küme düşürmeyecekler gibi geliyor bana diyeceğim ama az kalır. 2 yıldır üstü kapatılmaya çalışılmayan bir pislik kaldı mı? Farklı camialardan tanıdıklarımızı geçtim sokaktan geçenlerin kaçı gerçekten biliyor neler olduğunu? Sahiplendiğiniz başbakan "CAS kararları adaletsiz" diye bangır bangır oy peşinde koşarken nerede memleketimin has mert delikanlıları? Eminim hiçbiriniz okumayacaksınız bu mesajımı. Durmak yok, koyun olmaya devam.
                https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Bu akşam CNN Türk'te Şirin payzın adlı şahsın yapmış olduğu programda ''kasıtlı olarak'' , Hrant Dink'in öldürüldüğü yerin yakınlarındaki merdivenlerin bordo-mavi'ye boyanmasının üzerinden Trabzona ve Trabzonspor'a iğrenç belden aşağı vurmalar oldu.

Hele ki bir konuk (bayan,adını bilmiyorum) iyice zıvandan çıkarak, bu provakatif eylemi Trabzonluların üzerine yamamaya çalıştı...

Bunlar nasıl insan? Şerefsiz köpekler! Burada bir arkadaş bir zamanlar yazmıştı ; bu ülkede onlarca insan öldürüldü (ünlü) katillerinin çoğunun nereli olduğu bilinmez ama iş Trabzon'u kriminalize etmeye gelince isimler ezberleniyor diye!

Hem Şikeci hem İftiracı kahpe CNN!!!!
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu akşam CNN Türk'te Şirin payzın adlı şahsın yapmış olduğu programda ''kasıtlı olarak'' , Hrant Dink'in öldürüldüğü yerin yakınlarındaki merdivenlerin bordo-mavi'ye boyanmasının üzerinden Trabzona ve Trabzonspor'a iğrenç belden aşağı vurmalar oldu.

Hele ki bir konuk (bayan,adını bilmiyorum) iyice zıvandan çıkarak, bu provakatif eylemi Trabzonluların üzerine yamamaya çalıştı...

Bunlar nasıl insan? Şerefsiz köpekler! Burada bir arkadaş bir zamanlar yazmıştı ; bu ülkede onlarca insan öldürüldü (ünlü) katillerinin çoğunun nereli olduğu bilinmez ama iş Trabzon'u kriminalize etmeye gelince isimler ezberleniyor diye!

Hem Şikeci hem İftiracı kahpe CNN!!!!
                    Hrant Dink'i vuran şahıs Trabzonspor'lu değil fenerbahçelidir.Tam emin değilim ama doğum yeri de İstanbul olabilir.Ama Agos gazetesinin karşısında ki merdivenlerin bordo-mavi boyanması provokasyondur ve bunu yapsa yapsa papazın çayırının şikeci itleri yapar.

Yorum

• Milli takımi yakmak istemiyorlarsa cezaları verirler.
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Ulan biz her konuda bu ülkenin zencisiyiz.. Alıştım artık.. merdiveni bordo maviye boyamaktan bir .ok çıkardılarsa CNN tv ninde taaa..... bizi katil etmeye çalışanında taaa... art niyetlininde taa... hepimiz ermeniyiz diyeninde,kendini inkar edeninde,ne kadar katil şerefsiz yamyam varsa alayına gider olsun..
                        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Ulan yönetim.. O kupayı ağzına sakız,seçime malzeme,siyasete mahkum ederde alamazsan o oturduğunuz koltuk kadar kafanıza taş yağsın,parça pinçik olun ..
                          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ulan biz her konuda bu ülkenin zencisiyiz.. Alıştım artık.. merdiveni bordo maviye boyamaktan bir .ok çıkardılarsa CNN tv ninde taaa..... bizi katil etmeye çalışanında taaa... art niyetlininde taa... hepimiz ermeniyiz diyeninde,kendini inkar edeninde,ne kadar katil şerefsiz yamyam varsa alayına gider olsun..
                            sakin ol abi, it ürür kervan yürür...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Milli takımi yakmak istemiyorlarsa cezaları verirler.
                              İşte sırf bu yüzden Milli Takım'ın gruplardan çıkma başarısını elde etmesi çok önemli...

Yorum

• Baskanın gerekçeli kararı beklmesi saçma iş bitmiş adamlar şike yapmış onaylanmış sen ne fuşki yemeye gerekçeli kararı bekliyorsun saçmalıktan başka bişey değil,dediler bekleyin bekliyor işte.
                                Sen cas kararını verdiğin gün başvur tff ye baktın bermiyor tff gidersin fifaya bu ulkede futbolun f sini bırak kale direğii bırakmazlar kale direği.İş bu salak fb zannetiği kadar basit değil,bir tane yabancı topçu kalmaz bu ülkede.

Yorum

Çalışıyor...
                                X