Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• küçük beyinli, art niyetli ve marjinal paydaşlar günaydın :-)
    1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• tüpbaş defolsun diye Romanya yı tutasım geliyor ... milli takımdan bile nefret ettirdi futboldan soğuttu hırsız tayfası
      En son Kenan Dikbıyık tarafından düzenlendi; 10.09.2013, 08:25.

Yorum

• Gerekçeli karar ne zaman gelir?
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          küçük beyinli, art niyetli ve marjinal paydaşlar günaydın :-)
          Günaydin renkdas
          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Celal nirdesin

Yorum

• zaman çabuk geçiyor eylülün ortasına geldik sıkıntı yok birşey kalmadı kaçacak hiçbir yerleri yok.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Celal nirdesin
                burdayım burda sikinti yok... günaydınlar efenim....
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  burdayım burda sikinti yok... günaydınlar efenim....
                  Günaydin usta

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Günaydin usta
                    bir an benden kurtuldunuz diye sevindiniz dimi kupa gelene kadar benden kurtulmazsınız ondan sonra ALLAH kerim...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tüpbaş defolsun diye Romanya yı tutasım geliyor ... milli takımdan bile nefret ettirdi futboldan soğuttu hırsız tayfası
                      Şikeyi aklamak için neler yapan şimdi cas kararına ragmen kılını kıpırdatmayan utanmadan hala orada oturan tüp kafa Romanya yenilgisi ilemi istifa edecek.
                      teknik direktör degiştirdiya günahı attı boynundan. şerefsiz adam
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Celal baba dükkanı boş bırakıyon...sinirleniyom bak

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Celal baba dükkanı boş bırakıyon...sinirleniyom bak
                          müşteri yok napim işler kesat. yeni bi haber çıksada şenlense buralar...

Yorum

• Dün bülent uygunu gördüm, ne iğrenç pis bir herif...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün bülent uygunu gördüm, ne iğrenç pis bir herif...
                              hiç değişmemiş yani aynı bildiğimiz gibi

Yorum

• az önce fenerli bir ark. yanıma geldi kendisi Trabzon lu malesef. lig tv üyeliğini iptal ettirmek için dilekçe yazmış benim faxı kullanmak istedi, hayıdır dedim niye iptal ettiriyosun, "hacı bıraktım feneri zaten avrupadada yokuz hem çok para alıyorlar vs."... ulan dedim sonunda yola geldin

Yorum

Yükleniyor...
                                X