Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baskanın gerekçeli kararı beklmesi saçma iş bitmiş adamlar şike yapmış onaylanmış sen ne fuşki yemeye gerekçeli kararı bekliyorsun saçmalıktan başka bişey değil,dediler bekleyin bekliyor işte.
    Sen cas kararını verdiğin gün başvur tff ye baktın bermiyor tff gidersin fifaya bu ulkede futbolun f sini bırak kale direğii bırakmazlar kale direği.İş bu salak fb zannetiği kadar basit değil,bir tane yabancı topçu kalmaz bu ülkede.
    sürecin tamamlanmasını bekliyorlar. bence en doğrusuda bu, biraz daha bekleyelim... beklemek bizim işimiz
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Öyle bir noktaya geldiki iş;
      1- Hangi ülkede böyle bir skandal olsa ağır cezalar gelirdi. Bu olmadı olduramadılar aksine artık o kadar bir yılgınlık geldi ki artık kupayı almasakta olur!! alalımda FB düşmesin,alalımda tazminatta istemez, zaten o kupa kirli neme lazım gibi
      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle bir noktaya geldiki iş;
        1- Hangi ülkede böyle bir skandal olsa ağır cezalar gelirdi. Bu olmadı olduramadılar aksine artık o kadar bir yılgınlık geldi ki artık kupayı almasakta olur!! alalımda FB düşmesin,alalımda tazminatta istemez, zaten o kupa kirli neme lazım gibi
        hem kupayı alacaz, hem fb nin donuna kadar nesi var nesi yok alıcaz. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Türkiye gruptan çıkar brezilyaya giderse.. Ozaman bakalım tff göze alabilecekmi 5 sene men edilmeyi..Fenerin cezasını kesmek zorundalar artık

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkiye gruptan çıkar brezilyaya giderse.. Ozaman bakalım tff göze alabilecekmi 5 sene men edilmeyi..Fenerin cezasını kesmek zorundalar artık
            sende bi karar ver bilader bir olumlu konuşuyorsun öbür gün tamam fenere zeca gelecek artık diyorsun...

Yorum

• Arkadaş çok basit, biz başvuruda bulunalım TFF'ye kupamızı ver diye, mahkemeyede aynı şekilde başvuralım. Sayın başkanımız, başbakanımızdan tırstığı için başvuramıyor o yüzden biz başvurduk diyelim...Nedir yani ölüm var sonunda
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaş çok basit, biz başvuruda bulunalım TFF'ye kupamızı ver diye, mahkemeyede aynı şekilde başvuralım. Sayın başkanımız, başbakanımızdan tırstığı için başvuramıyor o yüzden biz başvurduk diyelim...Nedir yani ölüm var sonunda
                yönetim gerekçeli karardan sonra başvurucağını söyledi, BMN de gerekçeli kararı beklediğini dün açıkladı bence çok acele etmeyelim abi gelişmeleri bekleyelim eğerki yönetim başvurmazsa, ozaman BMN olarak bişeyler yapılır.
                En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 11.09.2013, 09:59.

Yorum

Öyle bir noktaya geldiki iş;
                  İşinize karışmak gibi olmasın da ...

2'nci madde nerede ?

.
                  -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                  -"Burada klima yok mu?"
                  -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Tipik Türk milleti özelliği gösteriyor bizim çok bilmiş!! başkanda.Yumurta dayanmadan iş yapmaya yanaşmıyor.BMN açıklama yapmasaydı sizi mahkemeye veririm diye ve taraftar tepki koymasaydı gerekçeli karardan sonra başvuracağız demeyecekti kesinlikle.Eğer uyusaydık,ses çıkarmasaydık başkanda uyumaya ve uyutmaya devam edecekti.Çok konuşan az iş yapandır her zaman..
                    Not: Gerekçeli karardan sonrada başvurmayacaklar,nahh şuraya yazıyorum...
                    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yönetim gerekçeli karardan sonra başvurucağını söyledi, BMN de gerekçeli kararı beklediğini dün açıkladı bence çok acele etmeyelim abi gelişmeleri bekleyelim eğerki yönetim başvurmazsa, ozaman BMN olarak bişeyler yapılır.
                      Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

tff ye telefon acmak zormu basvuruldumu diye?
                      ayrica ben inanmiyorum bu basvurulmadi meselesine sonucta bir sayfalik faks. hergün basvursan nolur yani.

demirören kupa mupa yok size diyor hala, basvursanizda. serhat ulueren anlatmisti.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Trabzonspor hep birilerinin emri altında yönetilmeye devam edicek ve bu birileri hiçbir zaman istanbul takımlarının ezilmesine izin vermicek bence başkansız yönetilsin bu klup

Yorum

• . madde dalgınlığıma kurban gitti yazacaktım

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İşinize karışmak gibi olmasın da ...

2'nci madde nerede ?

.
                          2- Başkanımız seçilmenin verdiği gazla höyyttt uleyyynn bu piyasa benden sorulur o kupayı alacaaam dediiii ama ne kadar inkar ederse etsin birileri hopp yavaşşşş dedi gazını aldılar şimdi marş bile zor basıyor..Bu durumda ne yapacağız,itecez,dürtecez,vurduracak ki araba çalışsın.Yoksa o arabayı alırlar elinden.

Yorum

2- Başkanımız seçilmenin verdiği gazla höyyttt uleyyynn bu piyasa benden sorulur o kupayı alacaaam dediiii ama ne kadar inkar ederse etsin birileri hopp yavaşşşş dedi gazını aldılar şimdi marş bile zor basıyor..Bu durumda ne yapacağız,itecez,dürtecez,vurduracak ki araba çalışsın.Yoksa o arabayı alırlar elinden.
                            Teşekkürler .

.
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• o değilde sanki UEFA gerekeni yap diye bir yazı yolladı gibi geliyor ve saklanıyor sanki ve böyle hissediyorum.. Önceki yazılarda da öyle oldu sakladılar ve sonra ortaya çıktı,içimde tuhaf bir his var. Bana göre en fazla taş çatlasın gerekçeli kararla birlikte UEFA o gerekeni yap uleeyynn yazısını gönderecek.Hele kişilere de şemsiye açsınlar..

Yorum

Tipik Türk milleti özelliği gösteriyor bizim çok bilmiş!! başkanda.Yumurta dayanmadan iş yapmaya yanaşmıyor.BMN açıklama yapmasaydı sizi mahkemeye veririm diye ve taraftar tepki koymasaydı gerekçeli karardan sonra başvuracağız demeyecekti kesinlikle.Eğer uyusaydık,ses çıkarmasaydık başkanda uyumaya ve uyutmaya devam edecekti.Çok konuşan az iş yapandır her zaman..
                                Not: Gerekçeli karardan sonrada başvurmayacaklar,nahh şuraya yazıyorum...
                                işte ozaman yönetimi en ağır şekilde eleştirebiliriz abicim... ama ya başvurursa ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X