Dünyanın iftirasını attı sana bu adi herif . Ben olsaydım herkesin içinde yüzüne tükürürdüm .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
Ben anlamıyorum hangi mantıkla Başkan kupa için Demirören'i destekliyor diyorsunuz?
Eğer temizsek -tapelere ve etik kurulu raporuna göre temiziz- değil Demirören, Aziz Yıldırım da gelse biz dik durduktan sonra en kötü işi Uefa boyutuna taşıdıktan sonra kupamızı alıcağız;
Bunun için şerefsizleri destekleyip şerefsiz olmamıza gerek yok,biz dik duralım yeter.
Eğer temiz değilsek zaten kim gelirse gelsin bizi düşürürlerdi,temiz olmasak Aydınlar istifa etmez,Fb ile birlikte bizi de düşürür hiçbir tepki almazdı,ki kim gelirse gelsin en ufak suçumuz varsa bizi düşürürler.
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildiBaşkan demekki Trabzonspor taraftarını takmıyor s.... lemiyor. Herkesin göreceğini bile bile, medyada malzeme olacağını bile bile samimi şekilde takılıyor..
Eger bizi ve Trabzonzonsporumuzu ciddiye alsa zamaninda Gümüsdag serefsizinin yaninda oturmazdi!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
@anth yine:
Kazım Koyuncu'nun ağabeyinden Fenerbahçe'ye tepki
"Hayde" şarkısının sahibi merhum Kazım Koyuncu'nun ağabeyi Hüseyin Koyuncu, "Maçtan sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çalınan şarkının Trabzonspor aleyhinde alaycı bir şekilde kullanılması bizi derinden yaraladı" dedi
19:10 | 21 Aralık 2011
Yunus Emre SEL/TRABZON,(DHA)
Hüseyin Koyuncu'nun, Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye mağlup olduğu maçtan sonra Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda çalınan şarkıyla ilgili olarak Trabzonspor Kulübü'ne gönderdiği mesajı şöyle:
"Hayatı boyunca yüreği daima Trabzonspor için atmış, gözbebeğimiz Kazım'ın bir şarkısının Trabzonspor aleyhinde alaycı bir şekilde kullanılması bizi derinden yaralamıştır. Neyse ki bizi fazlasıyla üzen bu olay karşısında başkanımız Sadri Şener ve kaptanımız Tolga Zengin nezdinde kulübümüz büyük bir duyarlılık göstererek Kazım'a ve onun anısına sahip çıkmış ve Kazım'ın Trabzonspor camiası için taşıdığı anlam ve öneme yaptıkları vurgularla üzüntümüzün bir nebze olsun hafiflemesini sağlamıştır. Bu doğrultuda gösterdiği dik duruş ve kararlılık nedeniyle Trabzonspor kulübüne minnettar olduğumuzun tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz."
Yorum
-
İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa ve GS delegeleri oy vermemişler. Şu süreçte her takımın öyle veya böyle bir duruşu var. FB'nin bile bize iğrenç gelse de bir duruşu var. Bu süreçte duruşu olmayan, ne yaptığını bilmeyen tek yönetim Sadri Şener yönetimi."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
ulan herif senin baskanlik yaptigin Trabzonspora karsi fenere mac satti. seni sampiyonluktan etti. arkandan güldü. sana mahkemede iftiralar atti tesvik pirimi verdin diye, sen gidip yaninda oturup sohbet ediyorsun...
nasil insansin sen yaa.. Trabzonspor baskanisin sen... yuhhhhhh yaaa
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anlamıyorum hangi mantıkla Başkan kupa için Demirören'i destekliyor diyorsunuz?
Eğer temizsek -tapelere ve etik kurulu raporuna göre temiziz- değil Demirören, Aziz Yıldırım da gelse biz dik durduktan sonra en kötü işi Uefa boyutuna taşıdıktan sonra kupamızı alıcağız;
Bunun için şerefsizleri destekleyip şerefsiz olmamıza gerek yok,biz dik duralım yeter.
Eğer temiz değilsek zaten kim gelirse gelsin bizi düşürürlerdi,temiz olmasak Aydınlar istifa etmez,Fb ile birlikte bizi de düşürür hiçbir tepki almazdı,ki kim gelirse gelsin en ufak suçumuz varsa bizi düşürürler.
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen kim olursa olsun Kupayı vermeseler.. Uefa'ya, Cas'a falan başvursak.Haklı bulunucaz.Adamlara dicez bizi aldınız CL , Etik raporuda belli.Başka fazla şey demeye gerek yok bunları dedikmi zaten gelirdi kupa.Başka şeyler dönüyor
Milyonların Trabzonsporluluğundan,Trabzonspor'un duruşundan çok daha önemlisi Sadri Beyin ihaleleri.
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa ve gs nin toplam 8 oyu mu var ?KuLLanıLan ?
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAta Aksu çekilmiş ya ben şimdi öğrendim.. Gs nin dik duruşu ne oldu, ne oluyor neler dönüyor.Bu iyimi kötümü.Tüp kafa sol gösterip sağmı vurucak
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSedat abiye değil de Şu fotoğraftan sonra hala Sadri Şener'i desteklemeye çalışanlara ceza verilmeli.
Bu forumda şerefsizliği destekleyenleri görmek zoruma gidiyor.
Yönetici arkadaş cinsellik boyutunu da, eleştiri boyutunu da fena aşmış!
Kurallar herkese karşı olduğunu sanıyorduk."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
Yorum