Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak NeoTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu işte bir iş var !
    evet var ihanet veya pislik oda bir ihanet

Yorum

• gerçekten çok üzüldm bu karar DİK DURUŞLU bordo maviye vurulmuş bir lekedir.lütfen hakkımızı kimseden çekinmeden savunabilcek ve BORDO MAVİ nin haklılığını her paltformda korkusuzca konuşan bir başkan istiyoruz....vakit espiri yapma vakti değil yumruğunu masaya vurma vakti......

Yorum

• Hükümete,ona buna yalakalıkla,Bizans oyunlarına ortak olmakla,tırsmakla,korkmakla TRABZONSPORLU olunmaz hele hele TS başkanı hiç olunmaz.

Bugüne kadar Sayın Şener'i hep destekledim ama artık benden de bu kadar.Demek ki bunların işi meze olmakmış.Yazıklar olsun.

Benim için şampiyonluk falan hiç önemli değil arkadaş.Adam gibi adam,Trabzonuma yakışan birileri gelsin yönetime varsın bilmem kaçıncı olalım hiç sorun değil.Bu ne rezilliktir.

Yarınki maça gidecektim ama vazgeçtim.Kendileri çalıp oynasın.Reziller....
        Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• Demiroren acaba bizim yonnetime kac para verdi ,sattilik adamlar ile dolu dik durusu bilmezler.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stoper olayindan beri etmeliler zaten. Umarim ederlerde bu sene Trabzona gidip rahat rahat TS Club'dan alisverisimi yaparim. Aksi taktirde bunlar oldugu sürece maddi destegim olmayacak.
            Sevgili kardeşim,renktaşım,arkadaşım.
            Bu stoper konusunda kesinlikle sana hak veriyorum ama Allah aşkına ne yeri ne zamanı değil bunların.Biz burda bizzat başkanımız tarafından sırtımızdan vurulmuşuz,hangi başlığa girsem stoper de stoper..
            An itibarıyla oynanan futbol,takımın şusu busu hava cıvadır,onurumuzun peşindeyiz..Lütfen bari bu akşam buna odaklanalım.
            Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Herkes mail atmalı ,telefon etmeli.
              Darlansınlar belki uyanırlar gafletten...
              Söylesem tesiri yok
              Sussam gönül razı değil.
              adrenalinn

Yorum

• Trabzon'un benliğine, yaşam felsefesine yakışmayan bir olay. Benim için Trabzonlu olmak ayrı bir olaydır onuru, adaleti, herkesten farklılığı temsil eder. Bunu da değiştirmeye bir vekil (TS koltuğunda oturan başkan) nın gücü yetmemeli...

Yorum

Abi, bunun adi "Transferde hata" mi gercekten? Bana göre hatali Transferler vardir, yani yapilmis olan Transferlerde hata olur. Mesela Adrian veya Sapara gibi. Ortada yapilmayan birsey var. Hatta bana göre bilerek yapilmayan bir Transfer var. Bunun adi olsa olsa "umursamamazlik olur". Peki neyi umursamadilar? Teknik heyetin zorlanmasini ve devaminda büyük ihtimal Avrupa Kupalarindan elenmeyi. Dahasida var. Bu yapilmayan Stoper Transferi acikca buna gösteriyor bence. Kaldi ki, Yönetimin Kulübün haklarini ne kadar savunduguda ortada. UEFA'nin bizi SL'e almasini bile az cok biz Taraftarlar sagladik. Yönetimin ne gibi cabasi vardi? Kulübün haklarini ne kadar savundular? Allah büyük ki Demirören olayi oldu, yoksa daha sert carpacaktik.
                  Umursamamak da kabulüm.Ben önce geçen sene hakedip alamadığım kupayı alacağım diye düşünüp umursamasalar bile bişey demiyorum.Sezon başında da dedim,hiç transfer yapmayıp,paflarla çıkıp ligi 15. bitirseler ama bütün enerjilerini şike ile mücadeleye ayırsalar bile ağzımı açıp tek kelime etmezdim. Bu şartlarda futbolu umursamamanın bile bir açıklaması var.Kirli bir ligi umursamadıkları için asla eleştirmem.Ama bu akşam yapılan şeyin açıklaması,izahı yok...

Yorum

• yönetimden hala bir ses yok değil mi....kişisel hesaplardan birşeyler diyolar mı?

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyiki bu oldu dememeliyiz.Yönetimden kurtulmak için bu lekeyi yaşamamalıydık.Keşke dünyanın sportif olarak en kötü yönetimi olsalardı da ahlaki konularda dik dursalardı.Başarısız yönetimi saha sonuçları er geç götürür,biraz zaman kaybederdik sadece,şimdi zaman kazansak bile çok daha değerli şeyleri kaybediyoruz...
                      Tarihinde teknik heyetin üstün cabalari ile Avrupa'da bu denli bir basari gösteren takima yapilmayan Stoper Transferi (üstelik maddi imkanimiz varken) ihanettir bence. Buda istifa icin yeterli bir gerekcedir. Ayrica bahsettigin sürecide iyi yönetememistir. Taraftarin bu denli cabasi olmasa isler cok farkli giderdi.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Diğerleri farklı mı? Nuri Albayrak, Özkan Sümer...?
                        Bu akşam ikinci defa bu konuyla alakalı Özkan Sümer ismi duyuyorum.Genç bir arkadaşa tanımıyorsun dedim ama şimdi de siz yazınca kendimden şüphe ettim.Özkan Sümer'le alakalı nasıl bir sıkıntı var,bişey oldu da ben mi hatırlamıyorum?Ben onu başbakanın Fener'in cezasını iptal ettirmesiyle istifa edecek kadar dik duran biri olarak biliyorum,kaçırdığım bişey mi var?

Yorum

• fenerbahÇenİz sİzİn olsun , verİn bİzİm Trabzonsporumuzu
                          En son ftunsal tarafından düzenlendi; 25.02.2012, 23:46.
                          fenerbahçe dünya pisliğidir..
                          her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Trabzonspor taraftarı bunu unutmayacaktır!.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• sonuna kadar sadri şener bu adam çok akıllı ve herşeyin farkında bile bile kendini ateşe atmaz sonuna kadar SADRI ŞENER
                              !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

Tarihinde teknik heyetin üstün cabalari ile Avrupa'da bu denli bir basari gösteren takima yapilmayan Stoper Transferi (üstelik maddi imkanimiz varken) ihanettir bence. Buda istifa icin yeterli bir gerekcedir. Ayrica bahsettigin sürecide iyi yönetememistir. Taraftarin bu denli cabasi olmasa isler cok farkli giderdi.
                                Haklısın. Tamam da

Yorum

Çalışıyor...
                                X