Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ha Demirören, ha Aziz Yıldırım. UEFA standartları belli. Gelen başkan UEFA kurallarına uygun yaptırımları uyguladıktan sonra kim gelmiş ne önemi var. Bu normalden daha da keyifli bir durum olur.
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okuduğunuzu anlama konusunda bir probleminiz mi var?

Ben Sadri Şener destekleniyor demiyorum,Sadri Şener'i bu fotograftan sonra hala daha destekleyen olursa Sedat abinin söylediğinden çok daha fazla ceza hakettiğini düşündüğümü söyledim.

Çıkıp da Sadri Şener'e Demirören için destek veriyorsun diye kimseyi suçlamıyorum
      beni yanlis anladin ya da ben kendimi anlatamadim sinirden olmasi lazim
      turkcemde o kadar iyi degil anlamaya cali$ iste
      ben diyorum ki sadriye destek veren varsa bana getir ben cezasini cektirim manasinda

Yorum

• ne onurlu-şerefli kulüplermiş değilmi bursa ile gassaray.yazıklar olsun bize değilmi?sadece bu laflarınıza ben 'yorum.
        Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siz farklı düşünenlere 'şerefsiz' dediniz ilk mesajda.
          Şu kalın işaretlediğim yeri kafanı sakin bir düşünün, ''kuralların her durumda uygulanmayacağı'' böyle bir durum olabilir mi? Hangi düzenden bahsediyoruz acaba?
          Ben kimseye şerefsiz demedim,Şerefsizliği destekleyenleri görmek zoruma gidiyor dedim.

Sen farklı düşünüyor olabilirsin ama şu fotoğraftan sonra Benim gözümde Sadri Şener'in gram şerefi yoktur.

Eğer şerefi olmayan insanları desteklemeyi şerefsizlik olarak algılıyorsanız,Demirören'i destekleyen Sadri Şener size göre zaten Şeref yoksunu bir insan oluyor.

Yorum

• İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beni yanlis anladin ya da ben kendimi anlatamadim sinirden olmasi lazim
            turkcemde o kadar iyi degil anlamaya cali$ iste
            ben diyorum ki sadriye destek veren varsa bana getir ben cezasini cektirim manasinda
            fransaya kadar getiremeyiz uçak biletleri pahalı

Yorum

• başkanın her zaman söyledikleri bir önceki ile çelişiyor.

Yorum

• düsünüyorumda, 1 tane kendi cikarlarini düsünmeyen, istanbula sirin gözükme cabasi olmayan baskan secebilecegimiz biri yok kulübe...

alin size lobi... "TRABZONSPORUN HAKKI YENSE VE HAKKINI ISTESE YER YERINDEN OYNAR, TEK MAC ICIN 30 BIN KISI YÜRÜDÜ TRABZONDA"...gibi laflarin tarihe gömüldügü günleri yasiyoruz...

arkamizda oldugunu düsündügümüz adamlar piyasada yok. sesleri cikmiyor. keza olanlarda kendi cikarlari icin BMN degimiyle konvoya katilmis...

Yorum

• Onurlu duruş dik duruş hayal kahramanı;30 yıldır adamlar bizi perişan ettiler intihar edenler kalp krizi geçirenler oldu.Başkan ın Mecnun la yanyana oturması gerçekten acı bir olay ama ilk etapta istediğimizi aldık yönetimde bizden 2 kişi var ve kurullar değişmedi.Tepki koysak nolacak MAA sahtekarına destek vermedikte noldu.Bırakın kupayı hakem ağzımıza etti.30 yıldır kendi çapımızda temiz oynuyoruz ben bıktım başarı gelecekse söz hakkın olacaksa öyle küstüm ben oynamıyorum diyerek kenarda oturmaktansa böylesi daha iyi.

Seneye Avrupa liginde seri başı olacaz ve daha lig bitmedi 2. olabilme şansımız da var. Yeter artık biraz da biz onlar gibi oynayalım.

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eski idman basan, hakem döven, sahaya giren, yanlış yaptığında yönetime tepki koyan Trabzonspor taraftarını özledim yeminle..

Boşuna gö..ümüzü yrtmışız karda kışta.. Otur sıcak evinde ne çoluğunu çocuğunu çıkartıyosun ayazda otur evinde ne hak arıyorsun? Kimden arıyorsun? Sen hakkın olanı almak için İstinye binasına yürürken bir tane yönetici varmıydı orda?

Bitmişiz biz.. Mazisiyle avunan basit bir takımız .. Kimsenin kaale aldığı yok.. Kendimiz çalıyoruz kendimiz oynuyoruz... Lafta büyüğüz ama başımızdakiler üçün beşin hesabını yapan çıkarı için tükürdüğünü yalayanlar..

Trabzon'luyu biz delikanlı bilirdik nerde oynak var bizde çıktı anasını satayım..

Nefret ettirdiniz lan bizi helal olsun.. Bundan sonra Trabzon lumu 2 kere düşünücem

Tüfek icat oldu mertlik bozuldu!

Kupa icin mertlik bozuldu Trabzonsporum adina.
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkanın her zaman söyledikleri bir önceki ile çelişiyor.
                      neymiş onlar ? sürekli bir öncekiyle çelişen
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• sadri azizi nezaman ziyaret edecek acaba onu merak ediyorum

Yorum

• Arkadaşlar n'olur kırmayalım birbirimizi. Zaten şurada bir avuç kişiyiz.

Yorum

• Belkide o serefsizin yanina oturmus ve hepimizden selam söylemisdir diyecegim ama buna kendim bile inanmiyorum :-)
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi
                              Sen kimsin kardeşim!
                              Kurtlar vadisinin yeni bölümü yayınlanmamıştı dimi bu hafta
                              FIRTINA

Yorum

• şerefsizle yan yana oturup muhabbete girmesi çok onursuzca, ama onun dışında sadri şenere yüklenmek ŞİMDİLİK doğru değil işin aslı bilinmiyor.
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X