Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fener puan silme dışında ceza almaz.bunu iyi kavrayalım.küme düşme olmaz.lig tv biter.bunuda kimse göze alamaz.haa bizim kupamı?oda kaf dağının ardında.başbakanın emirlerini bekliyoruz.federasyonumuz özerk ya hani?federasyon başkanımız recep tayyip erdoğan ne zaman emir buyururlarsa kupamız verilir.oda mahkemeyi bekleyelim deyiverir.bizde yeni travmalara yelken açarız.

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şahsen ben olsam, bende bana iftira atanın yanına şööyle bi oturur iki laf etme ihtiyacı hissederim. önemli olan nasıl ,ne konuştuklarıdır.
      Ben olsam kalkar giderim pislik banada bulaşmasın diye.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• gs de ne etik ne de dik duruş var.

sürecin başından beri tek dertleri özellikle fb maddi vemanevi olarak hırpalansın,uefa'nın olası cezası nedeniyle kulübümüz zarar görmesinden başka bir şey değil.

yoksa hak,adalet umurlarında değil.

gs'den bahsediyoruz ne etiği...
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Hakemler kötü olunca zaman zaman yabancı hakem gündeme gelir.Federasyon yönetimi için de yabancı yöneticiler gelmeli.Görülüyor ki pisliği yapanlar yönetime geçiyor ve pislik devam ediyor.Kısır döngü gibi.Türkiyede güvenilecek kurum yok,federasyon seçim sistemi değişmeli.Seçimle değil atamayla yönetim gelmeli.Bu atamayı da hükümet değil UEFA veya FİFA yapmalı.Biz kendimizi yönetemiyoruz,adalet için değil pisliği örtmek için göreve geliniyor.Bu adamların olduğu Türk futbolundan hiçbişey olmaz...

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ünal Aysal ve Galatasaray çok etik bir duruş sergilemişler !!!
            çıkar ilişkisi böyle birşey, şimdi kahraman ilan edilen gs camiası bunları yaparken ,sadri şenerin kendi çıkarlarını doğrultusunda yaptıkları neden yanlış olsun,

olayın gerçek yüzünü bilmiyoruz, böyle işler hep küçük ayrıntılarda gizli ve biz onları bilmiyoruz o yüzden çok çabuk bu kahraman bu kalleş denmemeli.
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

şahsen ben olsam, bende bana iftira atanın yanına şööyle bi oturur iki laf etme ihtiyacı hissederim. önemli olan nasıl ,ne konuştuklarıdır.
              Ne diyebilir ?

Ayıp ettin mecnun bize mi?

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tünelin sonundaki ışık göründü ama bizim için hayır mı şer mi göreceğiz.
                Sevgili Taner;
                O ışık tünele yanlış şeritten girdiğimiz için son sürat üzerimize gelen ve bir süre sonra altında kalacağımız kamyonun farları olmasın sakın!

Bir şeyler bulanık; ya anlamıyorum ya da kabullenemiyorum.
                Efendim; başkan bir takım kurnazlıklar planlıyormuş. İnşallah doğru değildir. Başkan'ın planladığı her kurnazlık başkalarının işine yaradı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne FB yerine bizi çağırdığından beri Başkan çok tuhaf şeyler planlıyor. Bazı açıklamalarına bakınca zannedersiniz TS Başkanı değil, FB'nin avukatı konuşuyor.

Son bir yıllık icraatlar en iyi niyetli ifadeyle fiyasko.
                Tuttuğumuz adamı putlaştırmaya meyyal bir toplumuz. Ne yaparsa yapsın vardır bir hikmeti. Hüsn-ü zanda sınır yok. Yardakçılık, şakşakçılık, yalakalık demeye teeddüb ediyorum.

Efendim Başkan kupamızı alacağımıza dair söz almış olabilirmiş de onun için destekliyormuş...
                Bu davayı kupaya indirgemek ne demek? Trabzonsporluluk duruşu bu mudur? Adaletsizliğin karşısında tavrımız zaten hakkımız olduğu halde elimizden hileyle alınan kupayı rüşvet gibi isteyerek bir yere yamanmak mıdır? Hani Trabzonsporluluk duruşu? Hani adalet anlayışı? Hani onurlu tavır...

İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                30 yıldır hep kaybeden taraf olduk
                Ve yine dik duramadık;
                Oyuncularin akan kanları malesef yerde kaldı.
                Baş kaldırıp yıkamadık yine
                KAYBETTIK!
                Kaybetmedik kardeşim, satıldık, peşkeş çekildik, ihanete uğradık, aşağılandık...
                En son poetricus tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 12:03.

Yorum

• Sonra 'Trabzonspor taraftarının geseye sempatisi var...' türünden ithamlara cevap ver verebilirsen.

Kara kaşımız kara gözümüz için yapıyordu her şeyi gese.

Adam kendi derdine bakıyor. Seneye CL'de oynayacak, onun derdinde.

Daha uyanmadıysan, hiç kalkma bundan sonra.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bugün memleketim olmamasina ragmen tuttugum Trabzonsporun
                    Kendi degerlerinden beni kendine baglayan degerlerinden gün geçtikçe
                    uzaklastigini görüyorum
                    Ve paranoya haline gelmis olan Trabzonspor sevgimi
                    rafa kaldirmaya karar vermis durumdayim
                    Yaziklar olsun ki benim her ortamda savundugum
                    Trabzonsporu reklam amaçli kullanan yöneticiler bizi bu hala getirdi
                    Söylenecek fazla birsey yok
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• ^dik durus budur

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne diyebilir ?

Ayıp ettin mecnun bize mi?
                        konuşturcanız beni ama,

şahsen ben haklılığımdan eminsem ' ağzını,yüzünü s... , ne için iftira atıyorsun' diye başlarım konuşmaya ama sanmam ki başkan öle konuşsun!!
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Bu başlık dün geceden sonra, en azından bir müddet kapatılmalı. Bakın artık herkes demiröreni destekliyor. Uefa normlarına uyduktan sonra isterse aziz yıldırım tff başkanı olsun, umurumuzda olmamalı. burası Türkiye arkadaşlar yani siz,biz ne kadar doğru, hakkaniyetli şeyler beklerseniz bu çoğunlukla ütopik kalıyo. Tek dayanak noktamız şudur bugünkü durumda, bu iş Allah tan uluslararası ve son hükmün bizde olmayacağı bir iş. O yüzden adaletin sağlanacağına dair umudum var.
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu 8 aylık sürecin sonunda gelinen noktaya bakalım..
                            Elimizi açtık,tüpçünün zaten hakkımız olanı,bizden çalınanı bize lütfetmesini umuyoruz..
                            Sanırım forumda da fenerin hakettiği gibi küme düşeceğine inanan pek kimse kalmamıştır artık,eksi puan hesaplamaları falan havalarda uçuşuyor.
                            Biz kaybettik arkadaşlar..
                            Abi Türkiye Adaletini kaybetti..Bundan daha rezil bir durum var mı?
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Başladık yine Bursa Bursa diye. Aziz Yıldırım'ı da takdir edin bakalım. O da en başından beri hiç taviz vermedi. Ne dik duruştu ama. 58 değişmesin dedi durdu.

Yorum

konuşturcanız beni ama,

şahsen ben haklılığımdan eminsem ' ağzını,yüzünü s... , ne için iftira atıyorsun' diye başlarım konuşmaya ama sanmam ki başkan öle konuşsun!!
                                parkta salıncak sırasında bekleyen çocuklar aynen böyle tartışıyordu dün...

Yorum

Çalışıyor...
                                X