Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    merak ettim ondan sordum dostum
    Çok yanlış düşünüyorsunuz,Sadri Şener'i eleştiren herkese diyorum.
    Neyse boşuna tartışıyoruz.....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Feneri kurtarma operasyonu başladı arkadaşlar......

Türkiye Futbol Federasyonu Yıldırım Demirören başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Demirören MHK ve TAHKİM Kurulu Başkanlığı'na yeni isimler atadı...

TFF'nin İstinye'deki merkez binasında devir teslim töreninin ardından Yıldırım Demirören başkanlığında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, TFF 1. Başkan Vekilliğine Ufuk Özerten, 2. Başkan Vekilliğine Servet Yardımcı getirildi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, TFF İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu görev dağılımı ise şöyle oluştu:
      İcra Kurulu

-----------
      Başkan: Yıldırım Demirören
      İcra Kurulu Üyeleri:
      Ufuk Özerten, Servet Yardımcı, Arif Koşar, Edip Eren

Yönetim Kurulu
      --------------
      Milli Takımlar Komitesi:
      Selim Koray (Komite Başkanı), Fethi Heper, Hakan Kanık, Ergun Tekin, Necdet Ali Ateş, Yemen Ekşioğlu
      Tesis ve İdari İşler Komitesi: Edip Eren (Komite Başkanı), Cengiz Zülfikaroğlu, Talat Yılmaz
      Profesyonel Kulüpler Komitesi: Arif Koşar (Komite Başkanı), Mustafa Beyazlı
      Mali İşlerden Sorumlu Üye: Emre Alkin
      Amatörlerden Sorumlu Üye: Ali Düşmez
      Basın Sözcüsü: Prof. Dr. Mete Düren

MHK BAŞKANI DEĞİŞTİ
      TFF'de Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Zekeriya Alp getirildi. Yardımcısı ise Yüksel Okçuoğlu oldu...

PFDK BAŞKANI DEVAM EDİYOR
      PFDK başkanı Halit Fahri Gültekin görevine devam edecek. Kurul üyeleri değişecek...

TAHKİM KURULU BAŞKANI DEĞİŞTİ
      TAHKİM Kurulu Başkanlığı'na Engin Tuzcuoğlu getirildi
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ölürüm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok yanlış düşünüyorsunuz,Sadri Şener'i eleştiren herkese diyorum.
        Neyse boşuna tartışıyoruz.....
        Boşuna konuşuyoruz doğru çünkü en büyük kazığı yine Trabzonspor yiyecek

Yorum

• Mete Düren ekran önünde olmadan yapamazdı zaten. Yedek üyenin basın sözcüsü olduğunu da ilk defa görüyorum...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Aziz'in tetikçileri Yüksel Okçuoğlu ve Engin Tuzcuğlu
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aziz'in tetikçileri Yüksel Okçuoğlu ve Engin Tuzcuğlu
              bunlari sor memleketleri Trabon-Rize!!!

Yorum

• İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bunlari sor memleketleri Trabon-Rize!!!
                O kadar degildir.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Boşuna konuşuyoruz doğru çünkü en büyük kazığı yine Trabzonspor yiyecek
                  Bunun da sorumlusu Sadri Şener, Öyle mi?

Biraz gerçekçi olun arkadaşlar, siz ne kadar demirörenden odyakmazdan nefret ediyorsanız Sadri Şenerde o kadar nefret ediyodur,

Niyeti iyi olan saçma bir hamleyi, ihanetle bir tutmayın,
                  StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu Yüksel Okçuoğlu ne yüzle tekrar geri döndü ?

Yorum

• Bizimkiler hangi görevdeler?

Yorum

• İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizimkiler hangi görevdeler?
                        Birisi Caydan sorumu Komusyon Baskani.Ötekide Kanal degistirme Komisyonunda asli Üye.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O kadar degildir.
                          nekadar var???

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birisi Caydan sorumu Komusyon Baskani.Ötekide Kanal degistirme Komisyonunda asli Üye.
                            Ooooof oooooof onun icin bana kimse gelip demesin ben takimin tuttugumda Trabzonspor 1. Ligde dedildi yok söyle yok böyle idi... hele hele o Trabzonluyum deyip de Trabzonsporu tutmayanlar var yaaaaa... onlara bir söylerim ama onlara söylemeyenlere cok söylerim.... ama bu baslikta degil...

Yorum

• Bilmiyorum biri yayınladımı... Bazı gruplar Sadri Şenere istifa mektubu yollamış. Günebakış Gazetesi yayınlamış

Trabzonspor Kulübü'nün Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde Yıldırım Demirören'i desteklemesi taraftarlarından tepki aldı.

Tayfa adlı taraftar oluşumu, Bordo-Mavili Kulübün Yıldırım Demirören'i desteklemesinin ardından bir mektupla Başkan Sadri Şener'in istifasını istedi. Çılgınlar, Gurbetçi Gençler, Üni-TS ve Vakfıkebirliler grubu destek verdi.

İşte Tayfa'nın yaptığı açıklama: "Sayın Sadri Şener; Trabzonspor taraftarının sizlerden beklediği şampiyonluk kupası değildir. Trabzonspor taraftarlarının beklediği öncelikle dik duruştur. Bu kritik süreçte, her koşulda arkanızda durarak destek olduk. Yapmadığınız doğrular ve yaptığınız yanlışlara Başkan'ın bir bildiği vardır diyerek size güvenimizi her koşulda belirttik. Bunda Avrupa Kupaları'nda ilerliyor olmamızın da büyük katkısı vardı. Lakin, Trabzonspor'un en sağ duyulu taraftar oluşumları dahi sizin çelişkili ifade ve uygulamalarınıza bir anlam verememekte ve ‘acaba’ demektedir. Trabzonspor taraftarı 47 yıldır hiç bu kadar ezilmemiş, boyun bükmemişti. Taraftara bir açıklama yapmıyor, gizli kapılar ardında görüşmeler yapıyorsunuz. Taraftar ile paylaşılmayan ve taraftardan saklanan şeyler var. Bütün Trabzonspor taraftarları, oluşturduğunuz bu belirsizlik sebebiyle soru işaretleri arasında kaybolmuş ve ‘kendi başkanından şüphe eder’ hale gelmiştir. Bu ihtimal dahi bizim gururumuzu çok fazla kırmış ve futbol sevgimizi tüketmiştir. Getireceğiniz kupanın gözümüzde zerre kadar önemi yoktur. Trabzonspor taraftarının sizden beklediği dik duruşu gösteremediniz. Defalarca tepki göstereceğiniz yerde sustuğunuz gibi, Yıldırım Demirören'in adaylığına da tepki gösteremediniz, dahası desteklediniz. Taraftara bir açıklama yapma gereği duymuyorsunuz. Hiçbir kulüp, taraftarından bu kadar bağımsız ve soyutlanmış değildir. Taraftar ile kulüp arasına duvar ördünüz, taraftarın hislerini ve isteklerini göz ardı ettiniz. Ancak sizlerin de çok iyi bildiğiniz gibi bu kulübün gerçek sahibi bizleriz. Aylardır susuyoruz. Ancak bugün Trabzonspor Avrupa Kupaları’nda yok. Siz ve kararlarınız sebebiyle önümüzdeki sezonlarda da olmayacak. Süper Toto Süper Ligi’nde bu sezon kaçıncı olacağımız gerçekten hiç önemli değil. Siz diyorsunuz ya hani ilk dörtte olacağımızdan hiç şüphemiz yok diye, o ilk dörtte olmak bizim hiç umurumuzda değil. Bu ligde bu şekilde kazanacağınız kupaların da bizim gözümüzde zerre kadar önemi yok.

Bizim bilmediğimiz birçok şey olabilir. Kulübü maddi anlamda korumak istiyor olabilirsiniz. Ancak bu süreçte bizim en değer verdiğimiz şey, ONURUMUZU incittiniz. Artık size güvenmediğimizi bilmenizi istiyoruz. Trabzonspor taraftarının tarihinde ilk kez boynu, sizin bu tavrınızla bükülmüştür. Trabzonspor taraftarlarının tahmin ettiğinizden çok daha büyük bir çoğunluğu istifanızı beklemektedir. Lütfen kafanızı kumdan çıkarın ve Trabzonspor taraftarının görüşlerini öğrenin ve gereğini yapın. Bugüne kadar verdiğiniz emekler için, unuttuğumuz sevinçleri tekrar yaşattığınız için, saha sonuçları olarak son yılların en iyi takımını oluşturduğunuz için teşekkür ederiz. Ancak söylediğimiz gibi, Trabzonsporluluğumuz ne goldür, ne galibiyettir, ne liderliktir, ne de şampiyonluktur. Trabzonsporluluğumuz, onurumuzdur, dik duruşumuzdur. Siz, bizim onurumuzu incittiniz. Trabzonspor taraftarları olarak, yaşadığımız bu utanca artık bir son vermenizi istiyoruz. Lütfen heyecanı olan, Trabzonspor'un haklarını savunabilecek ve Trabzonspor'un duruşuna yakışır tepki ve tavır ortaya koyabilecek insanların Trabzonspor Başkanı olmasının önünü açmak adına istifanızı veriniz. Trabzonspor taraftarları olarak istifa etmenizin Trabzonspor'un çıkarları için daha hayırlı olacağına inanıyor ve en kısa zamanda gereğini yapmanızı temenni ediyoruz."

Yorum

• kupayı istemiyoruz dik druş istiyoruz söylemi çok saçma......ben hem dik duruş hemde kupayı istiyorum..benim itirazım şuna: kpa bizim hakkımız olduğuna göre bunu alabilecek gücümüz zaten olmalı..bunun için 3-5 tane ahlaksızın peşine niye takılayım...hadi takıldım..ya bir dalavere olursa ki, tüpçü bunun sinyalini aday olmadan verdi..ben yıldırım demirörenin değil tff bir bakkalı bile idare edebilecek kapasitede görmüyorum...

Yorum

Çalışıyor...
                                X