Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben kimseye şerefsiz demedim,Şerefsizliği destekleyenleri görmek zoruma gidiyor dedim.

Sen farklı düşünüyor olabilirsin ama şu fotoğraftan sonra Benim gözümde Sadri Şener'in gram şerefi yoktur.

Eğer şerefi olmayan insanları desteklemeyi şerefsizlik olarak algılıyorsanız,Demirören'i destekleyen Sadri Şener size göre zaten Şeref yoksunu bir insan oluyor.
    Kardeşim malesef o şerefsiz dediğin insanlar Türk futbolunu yönetiyor.Mecnunla da Ali Koçla da Yıldırım Demirörenle de, Nihat özdemirle de.... hepsiyle muhattap olmak zorundayız.
    Hak verilmez alınır derler, bataklıkta ki sineklerle uğraşıyoruz.Ne yapalım ligden mi çekilelim.
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Basıcaksın Telegol veya Çakarın programını..

Gelçi basmana gerek yok söylesen sen al bizi basmış gibi yapalım Sadri'ye sallayacaz başka birşey yapmıcaz çıkıcaz desen hemen alırlar hatta kırmızı halı sererler..

Rezil edicen Sadri şeneri, tamam yorumcularda sallıyor sadriye ama Trabzon taraftarnının yapması daha etkili olur.Ama kim yapacak işte
      buluruz canım ben Trabzonsporluyum diyen bir kaç fenerli.
      Trabzonspor

Yorum

• inanamıyorum ya hadi tüpçüye verdiği desteği geçtim
        mecnunla muabetini gördükten sonra hala sadri lehine konuşabilenler varya çok şaşırıyorum
        bunun tek açıklaması olabilir sadri şenerle akrabalar herhalde

Yorum

• Yazik su Taraftara,

Harcligini Trabzonspor maci bileti icin harcayan, TS Club'dan alis veris yapmaya gayret eden,
          saatlerce Forum'larda Takimi icin yorulan,

hatta ve hatta Mac yolunda vefat eden Taraftar...............

ve diger taraf'da aciz Yönetim.........

Yazik...!!!!
          .
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardeşim o şerefsiz dediğin insanlar Türk futbolunu yönetiyor.Mecnunla da Ali Koçla da Yıldırım Demirörenle de, Nihat özdemirle de.... hepsiyle muhattap olmak zorundayız.
            Hak verilmez alınır derler, bataklıkta ki sineklerle uğraşıyoruz.Ne yapalım ligden mi çekilelim.
            katılıyorum.

mecnun'la görüşmeyelim,demirören'le görüşmeyelim,nihat özdemir'le kavgalı olalım.aydınlar'a tavır koyalım.

bırakın bu işleri...
            Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Demirören bunu dediyse eğer vay halimize..
              FIRTINA

Yorum

• İlk olarak serhatki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tek açıklaması var bu yönetim yüzünden insanlar trabzonspordan soğumuş olabilir
                ihtimal vermiyorum...sadri yarın çıksın 2 yıldız oyuncuyla anlaştık desin birde fotoğraf çektirsin, yorumları hayal edbiliyorum...

-tontoşum benim , ne sevimli başkanımız var...
                -gözlerine kurban...vs.
                poetricus

Yorum

• fenerbahçemiz de çık sadri ,tek beklentim artık budur bu adamdan.........

Yorum

• Senaryo belli oldu. Trabzonspor: Sesini kesmen için al sana kupa
                    Fenerbahçe: CAS'ta kaybedeceğin dava için al sana 45 milyon euro, küme düşmemen için de her şeyi yapacağım.
                    UEFA: Gel bizi ne yaparsan yap, çok da umrumuzda.

UEFA: Suyu ısıttım geliyorum.

İnşallah yıllarca Avrupa'dan men ediliriz.

Bu hırsızların dümen suyuna girdik ya, lanet olsun.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardeşim malesef o şerefsiz dediğin insanlar Türk futbolunu yönetiyor.Mecnunla da Ali Koçla da Yıldırım Demirörenle de, Nihat özdemirle de.... hepsiyle muhattap olmak zorundayız.
                      Ne alakası var ki Türk futbolunu yönetmesi ile?

Mecnun'un onca attığı iftiradan sonra bir insanda nasıl bir mide olabilir ki gidip direk onun yanına oturur?

Hakkı almak için şerefsizlerle birlik olunacaksa hiç gerek yok hakka falan.

Neyse şu fotoğraf gerçekten zorunuza gitmiyorsa daha fazla konuşmanın anlamı yok.
                      En son Bekir tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 14:12.

Yorum

• Bir tepki olacaksa, o dünkü maçta olmalıydı. Gerisi laf-ı güzaf.

Şimdi dağılabiliriz.

Yorum

• İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe'ye "Uluslararası Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) UEFA'ya açtığınız davayı geri çekin, 45 milyon Euro'yu Türkiye Futbol Federasyonu olarak biz karşılayalım" dediğini iddia etti. Ömer Güvenç bu sözünün de arkasında olduğunu söyledi.

Hoşgeldin Demirören! Varan 1...
                          bjk hibe etti.Fenerbagcesi icin kendi cebinden versin Tüpkafa.Bursa Milli Maca gelecektim.Gelmiyorum.O serefsizin sifatini cekemem.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• adam şike yapacak ceza yerine para vercek helal olsun sadri şener destek verdiği adama bak

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ihtimal vermiyorum...sadri yarın çıksın 2 yıldız oyuncuyla anlaştık desin birde fotoğraf çektirsin, yorumları hayal edbiliyorum...

-tontoşum benim , ne sevimli başkanımız var...
                              -gözlerine kurban...vs.

hiç sanmıyorum bizim taraftar diğerleri gibi yarım akıllı değildir
                              messi yi getirse sadri çoğunluk sallamaz artık sadriyi

Yorum

• Arkadaşlar, kasmaya gerek yok, Bu konu için de tartışmaya gerek yok..

Türk Futbolunu ve ülkemizi yönetenlerin tek dertleri PARA dır...

Paranın kol gezdiği yerde şeref ve onur ayaklar altına serilir...Dün ana avrat küfrettiği adamlarla yan yana aynı masada yemek de yerler..

İş başka arkadaşlık başka özdeyişinden yola çıkarak, Her kulup kendi çıkarını sağlamak adına bir başkasına laf sokabilir ama o laf sokanların çıkarları gün gelir birleşir...

Onun için Bu ınsanların yaptıklarını ve dedikleri üzerinden germeye gerek yok...
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Çalışıyor...
                                X