gs aksudan desteğini çekmiş ortalık karşık ertem şener
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok salam biryerden duydum ister inanın ister inanmayın bunu söyleyemem cunku.
S.şenerin bu adamı desteklemesnin sebebi mecburiyetten siyasi baskı yüzünden bu baskı iyi niyetli bir baskı sadece bu kadarını söyleyebilirm ama emin olun duyduklarıma inanamadım.Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok salam biryerden duydum ister inanın ister inanmayın bunu söyleyemem cunku.
S.şenerin bu adamı desteklemesnin sebebi mecburiyetten siyasi baskı yüzünden bu baskı iyi niyetli bir baskı sadece bu kadarını söyleyebilirm ama emin olun duyduklarıma inanamadım.
tupcu kendisine madik attıgında bakalım hangi yuzle o koltukta oturacak gorecegiz.
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman seyircinin lafını dinleyip istifa edebilir. Çok zor değil. Siyasi baskı da havada kalmış olur böylece. Şahsen inandırıcı bulmadım ama doğru olabilir bilemems.şener bunu hacıya anlatıyor hacı tabi bu işe yanaşmıyor ve medyaya sızamaması gerkeiyor bunun yanlız hacı herşeyi olmasada en azından demiröreni destekledimizi acıklıyor şayet böle birşey olmasaydı yönetim tff genelkurulda konusmalardan sonra kararımızı vericez diyicekti ama işi hacı bozdu
En son Yaldız61 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 00:32.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAta Aksu her an çekilebilir ! Yıldırım Demirören'in listesinde yer alırsa kimse şaşırmasın !!!!
Ertem ŞENER böyle diyor...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAta Aksu her an çekilebilir ! Yıldırım Demirören'in listesinde yer alırsa kimse şaşırmasın !!!!
Ertem ŞENER böyle diyor...Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir bilgi dağa veriyim inanmıycaksınz belki ama belki stff seçiminden sonra çıkacaktır herşey ortaya hacıyla s.şener anlaşıyor tüm delegelerimiz ve bankasya dağil en az 12 13 klub civarında imzaları garantileştiriliyor yanlız araya birileri giriyors.şener bunu hacıya anlatıyor hacı tabi bu işe yanaşmıyor ve medyaya sızamaması gerkeiyor bunun yanlız hacı herşeyi olmasada en azından demiröreni destekledimizi acıklıyor şayet böle birşey olmasaydı yönetim tff genelkurulda konusmalardan sonra kararımızı vericez diyicekti ama işi hacı bozdu
buna 5 yasındaki cocuk bile inanmaz
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın inanmayacagım
buna 5 yasındaki cocuk bile inanmaz
Yorum
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir bilgi dağa veriyim inanmıycaksınz belki ama tff seçiminden sonra çıkacaktır herşey ortaya hacıyla s.şener anlaşıyor tüm delegelerimiz ve bankasya dağil en az 12 13 klub civarında imzaları garantileştiriliyor yanlız araya birileri giriyors.şener bunu hacıya anlatıyor hacı tabi bu işe yanaşmıyor ve medyaya sızamaması gerkeiyor bunun yanlız hacı herşeyi olmasada en azından demiröreni destekledimizi acıklıyor şayet böle birşey olmasaydı yönetim tff genelkurulda konusmalardan sonra kararımızı vericez diyicekti ama işi hacı bozdu
Yorum
-
İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama ntvspor haberi haci nin aciklamasindan önce geldi????
Yorum
Yorum