Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar n'olur kırmayalım birbirimizi. Zaten şurada bir avuç kişiyiz.
    bende bunu anlamıyorum işte ,transfer olsa 300 ü bulurduk...
    poetricus

Yorum

• Bana göre başkanın başka şansı yoktu ve yapmak zorunda olduğunu yaptı.
      Eleştiren arkadaşlar başkanın nasıl bir yol izlemesi gerektiğini ve bunun Trabzonspor'a neler kazandıracağını açıklayabilirler mi?

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende bunu anlamıyorum işte ,transfer olsa 300 ü bulurduk...
        tek açıklaması var bu yönetim yüzünden insanlar trabzonspordan soğumuş olabilir

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kurtlar vadisinin yeni bölümü yayınlanmamıştı dimi bu hafta
          Arkadaş destekleyenleri bana gönder diyor, seviye bu kadar yerlerde olabilir ancak.
          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu saatten sonra tff ile kavga etmemeli bence, hakkımızı almak için mücadele etmeli
            Hakkımız olan kupa gelicek tamam.Ama bundan sonrada hakkın varada bir b.k alamassın daha 25 sene şampiyonluk göremessin..

Yorum

• Ya 7 geliyor 7 nah alırız şimdi biz 7 yi

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onurlu duruş dik duruş hayal kahramanı;30 yıldır adamlar bizi perişan ettiler intihar edenler kalp krizi geçirenler oldu.Başkan ın Mecnun la yanyana oturması gerçekten acı bir olay ama ilk etapta istediğimizi aldık yönetimde bizden 2 kişi var ve kurullar değişmedi.Tepki koysak nolacak MAA sahtekarına destek vermedikte noldu.Bırakın kupayı hakem ağzımıza etti.30 yıldır kendi çapımızda temiz oynuyoruz ben bıktım başarı gelecekse söz hakkın olacaksa öyle küstüm ben oynamıyorum diyerek kenarda oturmaktansa böylesi daha iyi.

Seneye Avrupa liginde seri başı olacaz ve daha lig bitmedi 2. olabilme şansımız da var. Yeter artık biraz da biz onlar gibi oynayalım.
                Aynen katılıyorum size.Yönetim duygusal değil mantıklı hareket etmiştir.Yıldırım Demirörenin seçileceği belli iken karşımıza almanın gereği yok.
                Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe'ye "Uluslararası Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) UEFA'ya açtığınız davayı geri çekin, 45 milyon Euro'yu Türkiye Futbol Federasyonu olarak biz karşılayalım" dediğini iddia etti. Ömer Güvenç bu sözünün de arkasında olduğunu söyledi.

Hoşgeldin Demirören! Varan 1...

Yorum

• İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana göre başkanın başka şansı yoktu ve yapmak zorunda olduğunu yaptı.
                    Eleştiren arkadaşlar başkanın nasıl bir yol izlemesi gerektiğini ve bunun Trabzonspor'a neler kazandıracağını açıklayabilirler mi?
                    Abi yaş olmuş 37,az-çok Dünya görmüş bir insansın,bizlere yol haritası sormak yerine yukarıdaki fotoğrafta Sadri ile Mecnun'un yan yana oturmasını bana yorumlar mısın?

Bu fotoğraftan sonra taraftarın nasıl bir yol haritası izlemesi gerektiğini de belirtirsen mutlu olurum

Yorum

katılıyorum yaww.burada başkan'a aleni destek verince bize demediklerini bırakmayanlar lütfen açıklasın bu soruyu...
                      Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe'ye "Uluslararası Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) UEFA'ya açtığınız davayı geri çekin, 45 milyon Euro'yu Türkiye Futbol Federasyonu olarak biz karşılayalım" dediğini iddia etti. Ömer Güvenç bu sözünün de arkasında olduğunu söyledi.

Hoşgeldin Demirören! Varan 1...
                        Ülkemizde Para gani
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

ben açıklıyim
                          i-s-t-i-f-a
                          al sana yol haritası

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            neymiş onlar ? sürekli bir öncekiyle çelişen
                            Adı dosyada geçen biri başkan olamaz.

1 hafta sonra : Yıldırım Demirören'i destekliyoruz.

Selçuk'la sorun yok imzalayacağız.

Selçuk?

Şenol hoca bizden şunu istedi aldık kimi isterse alacağız

edriyın ?
                            Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                            Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Basıcaksın Telegol veya Çakarın programını..

Gelçi basmana gerek yok söylesen sen al bizi basmış gibi yapalım Sadri'ye sallayacaz başka birşey yapmıcaz çıkıcaz desen hemen alırlar hatta kırmızı halı sererler..

Rezil edicen Sadri şeneri, tamam yorumcularda sallıyor sadriye ama Trabzon taraftarnının yapması daha etkili olur.Ama kim yapacak işte

Yorum

• bu fenere bunu dediyse daha kupa bekleyenin aklına şaşarım ben

Yorum

Çalışıyor...
                                X