Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Adam sana daha iki gün önce iftira atmış, koskoca salonda gidipte tamda onun yanına oturmak nedir ? Başka yer mi kalmadı ? Görüceksiniz bu federasyon yine en büyük kazığı bize atıcak yazın bir kenara...
    Sen Sadri Şener 'e toz kondurmazdın

O kadar kötü yapılanlara laf etmezdiniz, De oturduğu bir koltukla mı karar vereceksınız) Belki yer yoktur
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kupa değil de bir yıllık tüp garanti arkadaşlar, dağılın.

Müthiş Müthiş Müthiş

Bir teklif de benden

ŞİKE KONUSUNDAKI BAŞLIĞIMIZ, TOPLANSIN VE KİTAP OLSUN... BOŞA YAZILAN YAZILAR
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• bu para işi doğruysa yazıklar olsun

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          * Adam sana daha iki gün önce iftira atmış, koskoca salonda gidipte tamda onun yanına oturmak nedir ? Başka yer mi kalmadı ? Görüceksiniz bu federasyon yine en büyük kazığı bize atıcak yazın bir kenara...
          Anlamadığım ne biliyormuşun senin gibi düşünenlerin ne yapmaya çalıştığı nerden biliyorsun sadri şenerin gidip mecnunun yanına oturduğunu mecnun gelmiş olamazmı dikkat edersiniz sadri devamlı kendi yerinde oturuyor diğer resimlere baktığımızda mecnun nerde oturuyor
          ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• tff kimin parasını kime veriyor sıkıyorsa öle bir ihtimal yok
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• ben salagım ya şu güne kadar dedimki hep vardır bir planları son dakka yaparlar bir kurnazlık herşey lehimize döner ama artık tüpçunun parası bizim yönetime bile yetti diye düşünmeye başladım...

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yahu Trabzonspor kupasını almaktan,bu kupayı istemekten başka ne yapabilirdi. Fenerbahçeye ceza verdirip verdirmemek bizimkilerin elindemi sanıyosunuz siz? başkan kupa için ne çalışma yapıyorsa tabiki destek olunacak. ne oldu şimdi demirören seçildi diye, etik kurulu değişmiyor, etik kurulu raporu değişmiyor, buna sevinecekken biz neler diyoruz. demirören feneri kurtarmak, en azından küme düşürmemek için çabalayacakmış. doğru mu, yanlış. ama ne yapabilirim adamlar böyle çırpınıyorsa. yesinler birbirlerini ne halleri varsa görsünler. hangi Trabzonsporlu gereken takımlara gereken cezalar da verilsin istemez. hepimiz isteriz değil mi. aynen. ama bizim elimizde mi. değil işte böyle bir ülke burası. sizin düşündüğünüz en ütopik ideallerinizi ve fikirlerinizi naçizane bir hiç olarak bende destekliyorum. ama dünya öyle bir yer değil da anlayın bunu.

böyle diyene de bakın bu fotoğrafa demeyin lütfen. ben de sinirlendim o şerefsiz mecnunla yanyana oturmasına başkanın ama bunun için tüm gemileri yakmak olmaz.
                o zaman adam gibi aciklasaydi TRABZONSPOR taraftarina bole bole diye

Yorum

• bi söylenti var,gs forumunda forum moderatörünün bir iddiası..

mesajın içeriği şöyle:

Arkadaşlar Trabzonspor kongre üyesi yakın bir arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre Yıldırım Demirören seçim öncesi Trabzonspor yönetimine 'UEFA zaten sizi şampiyonlar ligine alarak o sezonun şampiyonunu tayin etti. Bizde en kısa zamanda bunu tescil edeceğiz diye bir açıklama yapmış'

Bu konuda ayrıntılı bilgiler aldıkça buradan sizi bilgilendireceğim.

http://www.gscimbom.com/forum/temiz-kramponlar-operasyonu/101344-iddia-2010-2011-sezonu-sampiyonu-trabzonspor-olacak.html

Yorum

• Bireysel Dava acilabilirmi TFF su tüpcü ve para meselesinde??
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• talip doğan estiriyor twtrda
                      söylediği şeyler acayip demirören ,akalın neler diyor şakamı yapıyor anlamadım

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yönetim komedi oldugunu ben bir senedir diyorum. Baskasi gelse yönetse daha iyi yapar mi sordugumda ->bilmiyorum derim.

Bizim cok az is adamlarimiz var i$imiz sor....
                        Rizesporun lobisi Ts de olmalıydı dicem da Rizesporda ortada ihalelerden sebeb pradan sebeb Rizesporuda süper lige çıkarmıyorlar..

Ama TFF de Rizespordan bir kişi var. Servet Yardımcı burda yazmıştım TFF başkanı olucak tek kişi diye ama olmadı..

Yorum

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          katılıyorum.

mecnun'la görüşmeyelim,demirören'le görüşmeyelim,nihat özdemir'le kavgalı olalım.aydınlar'a tavır koyalım.

bırakın bu işleri...
                          insan'da şeref olacak.. onun verdiği güvenlede dim dik duracak..
                          bende o adamı gördükçe benim başkanım diyerek gurur duyucam..

yoksa bana şampiyonluk vermişler, fazladan para vermişler kulüp zengin olmuş hikaye....

Yorum

• bu adam 3 ay dayansın sakal ve bıyıkları aşağı alıyorum

bu hafta uefa gelit basar tokatı

ulan kendi takımını yargılanıyor adamı başkan yaptılar tam bizlik bir durum

avrupa kıçıyla güler şimdi

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tff kimin parasını kime veriyor sıkıyorsa öle bir ihtimal yok
                              Hala daha çok iyimseriz,geçen sene Federasyondan aldıkları paralar ile şike yapmadılar mı?
                              Tapelerde bu gayet açık ve net.

Kimse kusura bakmasın ama Federasyon isterse 45 değil 450 milyon euro bile verir Fener'e ki vericektir başka türlü Fb'nin desteğini alamazdı.

Yorum

• İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o zaman adam gibi aciklasaydi TRABZONSPOR taraftarina bole bole diye
                                50.000 türlü çarpıtırdı basın bunu eğer açıklasa bence. Ama günler geçer, kupa sahibine iade olur, artık ceza alacak olan ne tür bir ceza aldıysa alır, ozaman oturur açıklar umuyorum.
                                Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X