Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2- Servet Yardımcı
    3- Arif Koşar
    4- Talat Yılmaz
    5- Fethi Heper
    6- Mehmet Baykan
    7- Cengiz Zülfikaroğlu
    8- Ufuk Özerten
    9- Hakan Kanık
    10- Taylan Öner
    11- Mustafa Beyazlı
    12- Edip Eren
    13- Faruk Öksüz
    14- Selim Koray
    15- Ergun Tekin
    bu renkli olanları başkan sadri şener istedi daha öncede mehmet ali aydınları kendi önerdiği kişileri yönetime almadı diye eleştirdi ve tepki olarak oy vermedi o zaman ts nin menfaatini düşünüyordu şimdi düşünmüyor he valla varya şok oldum forumdaki bu tutuma ben daha sağduyulu insanların olduğunu düşünürdum burda ama herkez eline baltayı almış sallıyo evet sizler trabzondasınız belki ama bizde trabzonsporluyuz lütfen arkadaşlar bu yanlış yoldan bir an önce vazgeçin
    ne demek istiyorsun san????
    sadri ye destek mi verelim?

Yorum

2- Servet Yardımcı
      3- Arif Koşar
      4- Talat Yılmaz
      5- Fethi Heper
      6- Mehmet Baykan
      7- Cengiz Zülfikaroğlu
      8- Ufuk Özerten
      9- Hakan Kanık
      10- Taylan Öner
      11- Mustafa Beyazlı
      12- Edip Eren
      13- Faruk Öksüz
      14- Selim Koray
      15- Ergun Tekin
      bu renkli olanları başkan sadri şener istedi daha öncede mehmet ali aydınları kendi önerdiği kişileri yönetime almadı diye eleştirdi ve tepki olarak oy vermedi o zaman ts nin menfaatini düşünüyordu şimdi düşünmüyor he valla varya şok oldum forumdaki bu tutuma ben daha sağduyulu insanların olduğunu düşünürdum burda ama herkez eline baltayı almış sallıyo evet sizler trabzondasınız belki ama bizde trabzonsporluyuz lütfen arkadaşlar bu yanlış yoldan bir an önce vazgeçin
      Bakalım bu renkli olanlar Sadri Şener ile kaç gün sonra bozuşur. Bizimkiler oraya gönderdikleri ile en kısa sürede papaz olmayı huy haline getirdiler nasıl olsa...

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dunku protesto kacinci dakkalrda oldu ben ilkyariyi izledim sadece oyle birsey gormedim d e
        ne protestosu yaaa
        benim demirorene destek verdiklerinden macta haberim yoktu mac sonundada haberim olmadi mactan 2 saat sonra nete girince haberim oldu

Yorum

• Mustafa Beyazlı da girmiş listeye.. Sadri Şener'in derdi anlaşıldı..

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dediğim gibi kurallar her zaman uygulanmak zorunda değil.

Mesela şampiyonluğu çeşitli oyunlarla kaçırdığımız zaman burada ben dahil birçok arkadaş ceza alıcak şeyler yazdı ama ceza almadı.

Bazı vahim durumlarda yöneticiler insiyatif kullanarak ceza vermeyebilir,bu fotoğraf da benim bu yaşıma kadar gördüğüm en vahim durum.

Madem sesimizi kesiyorlar,biz de burada bu fotoğrafa her türlü tepkiyi gösterebilelim.
            Dediğin gibi bişey olamaz kardeşim. Aynı suç aynı cezayı almalı. Almıyosa da dünyanın sonu değil. Ben düşüncemi söylüyorum.

Fotoğrafa gelince, kesinlikle rahatsız olmayacak bir kişi bile yoktur.
            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sadece bu fotografla degil demirorene destek verdigi icin asil
              destek veren varsa goster bana hani nerde
              Okuduğunuzu anlama konusunda bir probleminiz mi var?

Ben Sadri Şener destekleniyor demiyorum,Sadri Şener'i bu fotograftan sonra hala daha destekleyen olursa Sedat abinin söylediğinden çok daha fazla ceza hakettiğini düşündüğümü söyledim.

Çıkıp da Sadri Şener'e Demirören için destek veriyorsun diye kimseyi suçlamıyorum

Yorum

• Eski idman basan, hakem döven, sahaya giren, yanlış yaptığında yönetime tepki koyan Trabzonspor taraftarını özledim yeminle..

Boşuna gö..ümüzü yrtmışız karda kışta.. Otur sıcak evinde ne çoluğunu çocuğunu çıkartıyosun ayazda otur evinde ne hak arıyorsun? Kimden arıyorsun? Sen hakkın olanı almak için İstinye binasına yürürken bir tane yönetici varmıydı orda?

Bitmişiz biz.. Mazisiyle avunan basit bir takımız .. Kimsenin kaale aldığı yok.. Kendimiz çalıyoruz kendimiz oynuyoruz... Lafta büyüğüz ama başımızdakiler üçün beşin hesabını yapan çıkarı için tükürdüğünü yalayanlar..

Trabzon'luyu biz delikanlı bilirdik nerde oynak var bizde çıktı anasını satayım..

Nefret ettirdiniz lan bizi helal olsun.. Bundan sonra Trabzon lumu 2 kere düşünücem
                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

210- Taylan Öner
                  11- Mustafa Beyazlı
                  Başkan denilen zatı muhteremin kendisi 3 gün önce ondan şeref ,onur bırakmayan Mecnun Odyakmazla pişmiş kelle gibi muhabeetini gördükten sonra seçtirdiğini idda ettiği adamlardan ne hayır bekliyorsunuz bilmiyorum....

Ama Sadri Şener , bir kongre üyesi artık benim başkanım değildir....
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 13:56.
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şerefin bana ya da sana kalmasına gerek yok,sana her türlü iftirayı atan insanla bu şekilde muhabbet edersen bu şerefsizliktir.

Kurallar her durumda uygulanıcak diye bir şey yok,herkesin midesi kaldırmıyor bu fotoğrafı.
                    Siz farklı düşünenlere 'şerefsiz' dediniz ilk mesajda.
                    Şu kalın işaretlediğim yeri kafanı sakin bir düşünün, ''kuralların her durumda uygulanmayacağı'' böyle bir durum olabilir mi? Hangi düzenden bahsediyoruz acaba?
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• 27 Şubat 2012 Pazartesi 13:10
                      Şener'den değerlendirme
                      Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener, Yıldırım Demirören'i desteklemelerinin nedenlerini açıklayıp, süreci değerlendirdi.
                      “DIŞARDA KALMAK ÇÖZÜM DEĞİL”

Sadri Şener, M. İ. Yurdu maçı sonrasında TFF seçiminde Yıldırım Demirören'i desteklemelerinden ötürü yükselen tepkilere cevap verdi. Tepkileri yanlış bulan Sadri Şener, Yıldırım Demirören dışında ciddi bir organizasyon yapmış bir adayın çıkmadığını belirterek, "TFF dışında kalmak Trabzonspor'un menfaatlerine uygun olmadığı bir yerde tavır almak lazımdı. Homurdanmakla bu işler olmuyor. Dışarıda kalarak bir şey elde edilmiyor onun için tavrımızı bu şekilde oldu" diye konuştu.

"UEFA İLE OTURUP KONUŞMALI"
                      UEFA'ya tavır alma gibi bir durumun söz konusu olmayacağını belirten Şener, "UEFA bu işleri böyle yap dediği zaman ona kimse hayır diyemez. Kimi koyarsanız koyun başkanlığa UEFA'nın isteklerine yerine getirmek durumunda. Yıldırım bey seçimden sonra hemen ilk hafta konuşması lazım bu işleri. Mart'ın 22'nde UEFA'nın Genel Kurulu yapılacak İstanbul'da, ondan öncede bu işlerin bitmesi lazım. Zor bir görev üstlendi yapar yapmaz bilmiyorum. Yapmak durumunda" ifadesini kullandı.

"BİR AN ÖNCE BU İŞLER BİTMELİ"
                      Sadri Şener, "Biz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kurullarının değişmemesini istedik. Okunmuş bitmiş bu şike olaylarının sonucuna gelmişler. Etik kurulu raporu yayınlanmış. Bundan sonra disiplin ve tahkim var isteyenlerin gidebileceği. Bir an önce bitebilir bu iş. Dışarıda konuşulan dedikodular gibi yok beyaz sayfa açalım. Yok af olsun falan onlar mümkün değil. Çünkü biz bu işlerde tarafız kulüpler içinde en çok bizi ilgilendiriyor. Biz bu yönde tavrımızı net söyledik" şeklinde konuştu.

"KARARA İNANMAK LAZIM"
                      Şener, Hukukun vereceği karara inanmaları gerektiğini belirterek, " Etik kurulu var, disiplin kurulu ve tahkim kurulu var. Bildiğimiz kadarıyla hepsi konusunda otorite isimler. Tahkim kurulu kararını vermiş bizi beraat ettirmiş. İsteyen tahkime müracaat edebilir. Ama bundan önceki TFF Etik kurulunun raporuna göre karar vereceğim dedi ama vermedi. Yeni bir rapor istedi. Yeni raporluk bir şey yok. Bir görüşme yok fuzuli istenmiş bir şey. Sonucu bizlerde merakla bekliyoruz" dedi

"KAN DAVALIK BİR DURUM YOK"
                      Şener, "Zaman geçtikçe sonuca ulaşamayınca insan daha çok yoruluyor. Kötü sonuçlarda alıyorsunuz. Avrupa'da ve Ligde mücadele et 3 günde bir maç yap ve bir bunlarla uğraşmak insanı yoruyor ama görevimiz yapmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe ile aramızda kan davalık bir durumu yok. Orta da bir hata varsa, problem varsa TFF'nin hukuk kurulları var bir de adli yargı var. Dava devam ediyor herkes yargıya güvenmesi lazım. Sonuçlarına da katlanması lazım" ifadelerini kullandı
                      TRABZONSPOR

Yorum

• aziz çıktığında boynuna ilk atlayacaklardan biridir takımımızın başkanı..

Yorum

• faik kardeşim lütfen ama bari lokomotif durumunda olan yönetimde olan sizler yapmayın imam cemaat olayına dönüyor sonra
                          giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dunku protesto kacinci dakkalrda oldu ben ilkyariyi izledim sadece oyle birsey gormedim d e
                            Olmadi isde ben ona vurgu yapmaya calisdim
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bu saatten sonra tff ile kavga etmemeli bence, hakkımızı almak için mücadele etmeli
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak PoWeRLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aziz çıktığında boynuna ilk atlayacaklardan biridir takımımızın başkanı..
                                aziz türbülent mecnun sadri
                                kaaveye gidip batak bile atabilirler artık

Yorum

Çalışıyor...
                                X