Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadriiii istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sedat abiye değil de Şu fotoğraftan sonra hala Sadri Şener'i desteklemeye çalışanlara ceza verilmeli.

Bu forumda şerefsizliği destekleyenleri görmek zoruma gidiyor.
      Birileri böyle düşünüyor diye o düşünülen şeyin doğru olması durumu yok. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. O fotoğraf herkesin canını acıtabilir ama yok öyle cinsel tercih vs saçma sapan laflar etmeyi hak ettirmiyor arkadaşım. Burda ben de dahil bunun daha azını yapıp çat diye ceza alıyoruz. Adaletten bahsediyosak madem, o kızdığınız ve beğenmediğiniz insanlar gibi adaleti kişiye göre uygulamayın.
      Trabzonspor

Yorum

• anth kim ne demiş ne oluyor...
        poetricus

Yorum

• Baskanim bence tam olmasi icin birde aziz kardesini ziyarete git, yaninada bir demet cicek al.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hadi ordan be! şeref sana mı kalmış, farklı konuşanlara böyle bir söz söyleyebiliryorsun.
            Yönetici arkadaş cinsellik boyutunu da, eleştiri boyutunu da fena aşmış!
            Kurallar herkese karşı olduğunu sanıyorduk.
            kim destekliyo yaaa hani nerden?????
            Bana goster
            En son Tolgas6161 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 13:47. Sebep: yanlislik

Yorum

• BU mecnun trabzondaki sivas maçına gelince eliyle 4 işareti yapmazsa eksik olur bu saatten sonra
              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Peki YD'yi destekliyorum ama tek aday olduğu için oy kullanmıyorum ... Bu mu dik duruş ya da tükürdüğünü yalamamak ?
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Ayrica Trabzonsporun degerlerini korumak adina dünki macda büyük protesto gösterisi yapan takimdaslarima sükranlarimi sunuyorum!
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi ordan be! şeref sana mı kalmış, farklı konuşanlara böyle bir söz söyleyebiliryorsun.
                    Yönetici arkadaş cinsellik boyutunu da, eleştiri boyutunu da fena aşmış!
                    Kurallar herkese karşı olduğunu sanıyorduk.
                    Şerefin bana ya da sana kalmasına gerek yok,sana her türlü iftirayı atan insanla bu şekilde muhabbet edersen bu şerefsizliktir.

Kurallar her durumda uygulanıcak diye bir şey yok,herkesin midesi kaldırmıyor bu fotoğrafı.

Yorum

• Büyük BASKAN

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sedat abiye değil de Şu fotoğraftan sonra hala Sadri Şener'i desteklemeye çalışanlara ceza verilmeli.

Bu forumda şerefsizliği destekleyenleri görmek zoruma gidiyor.
                        sadece bu fotografla degil demirorene destek verdigi icin asil
                        destek veren varsa goster bana hani nerde

Yorum

• 2- Servet Yardımcı
                          3- Arif Koşar
                          4- Talat Yılmaz
                          5- Fethi Heper
                          6- Mehmet Baykan
                          7- Cengiz Zülfikaroğlu
                          8- Ufuk Özerten
                          9- Hakan Kanık
                          10- Taylan Öner
                          11- Mustafa Beyazlı
                          12- Edip Eren
                          13- Faruk Öksüz
                          14- Selim Koray
                          15- Ergun Tekin
                          bu renkli olanları başkan sadri şener istedi daha öncede mehmet ali aydınları kendi önerdiği kişileri yönetime almadı diye eleştirdi ve tepki olarak oy vermedi o zaman ts nin menfaatini düşünüyordu şimdi düşünmüyor he valla varya şok oldum forumdaki bu tutuma ben daha sağduyulu insanların olduğunu düşünürdum burda ama herkez eline baltayı almış sallıyo evet sizler trabzondasınız belki ama bizde trabzonsporluyuz lütfen arkadaşlar bu yanlış yoldan bir an önce vazgeçin
                          giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ayrica Trabzonsporun degerlerini korumak adina dünki macda büyük protesto gösterisi yapan takimdaslarima sükranlarimi sunuyorum!
                            Dunku protesto kacinci dakkalrda oldu ben ilkyariyi izledim sadece oyle birsey gormedim d e

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birileri böyle düşünüyor diye o düşünülen şeyin doğru olması durumu yok. Herkes aynı düşünmek zorunda değil. O fotoğraf herkesin canını acıtabilir ama yok öyle cinsel tercih vs saçma sapan laflar etmeyi hak ettirmiyor arkadaşım. Burda ben de dahil bunun daha azını yapıp çat diye ceza alıyoruz. Adaletten bahsediyosak madem, o kızdığınız ve beğenmediğiniz insanlar gibi adaleti kişiye göre uygulamayın.
                              Dediğim gibi kurallar her zaman uygulanmak zorunda değil.

Mesela şampiyonluğu çeşitli oyunlarla kaçırdığımız zaman burada ben dahil birçok arkadaş ceza alıcak şeyler yazdı ama ceza almadı.

Bazı vahim durumlarda yöneticiler insiyatif kullanarak ceza vermeyebilir,bu fotoğraf da benim bu yaşıma kadar gördüğüm en vahim durum.

Madem sesimizi kesiyorlar,biz de burada bu fotoğrafa her türlü tepkiyi gösterebilelim.

Yorum

• Peki arkadaşlar bu kadar karşıyız yönetime vs de, etik kurulunun ve diğer bazı kurumların değişmeyeceği, dolayısıyla etik kurulu raporunun değişmeyeceği gerçeğini, yani Trabzon ve Beşiktaş şike yapmamıştır, Fenerbahçe şike yapmıştır diyen etik kurulu raporunun değişmeyeceğini biliyor muyuz? Bunlar hakkında ne düşünüyoruz? Her lafın başında Demirören Sadri'yi yola getirdi diyoruz da, bunun tersi, yani Sadri başkanın Demirören'i yola getirdiğini neden düşünmüyoruz. Bu mesele sadece Türkiye'nin kararıyla bitecek olsa haklısınız, biz o namussuzları yola getiremeyiz, ama işin içinde Uefa var Fifa var, bizim gücümüzle değilse bile evrensel kurumların gücüyle mecburen istediğimizi yapmak durumunda kalıyorlar, kalacaklar. benim gördüğüm de budur.
                                Trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X