Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSunami tarafından gönderildi

TRABZON FATIH IÇIN KARARINI VERDI!..
    Sezon sonuyla birlikte transfer gündeminde bir numara olan Fatih Tekke konusunda Trabzonspor Yönetimi son kararini duyurdu. Yildiz futbolcunun Fenerbahçe"nin gündeminde olmasi nedeniyle taraftarlarindan büyük tepki alan Bordo-Mavililer, transfer dedikodularina açiklik getirdi:

Fatih Tekke satilik degil... Trabzonspor Yönetimi, golcü oyuncu konusunda sadece Fenerbahçe degil, Avrupa"dan gelen tekliflere de kapali oldugunu açiklayarak, söylentilere son verilmesini istedi.

Yeni sözlesme plani

Basin sözcüsü Zeyyat Kafkas, yeni sezonda büyük hedeflerinin oldugunu açikladi. Kafkas, ?Bu hedeflere Fatih Tekke gibi yildizlara sahip olursak yürüyebiliriz. Oyuncumuza gelen teklifler gurur verici ancak kendisiyle yollarimizi ayirmayi düsünmüyoruz? dedi. Yildiz oyuncuyla önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturulmasi ve sözlesmenin uzatilmasi bekleniyor. Bu arada yeni teknik direktör Lazaroni"nin de golcü futbolcunun satilmamasi konusunda yönetime rapor verdigi ögrenildi.

Madem öyle işte böyle:

Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• arkadaslar bu fotomaç ezigi tepemi attiriyo yok tekke ezikbahçeye gittide falanda filan.....biliyorum yalan ama yinede dayanamiyorum sinirlerim bozuluyor......

Yorum

• resimler süper [img]smileys/smiley36.gif[/img]
          benden

Yorum

• bosver fotomaçi kardesim resimlere bak. [img]smileys/smiley2.gif[/img] eline saglik simal yildizi. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• saol simal yildizi herzamanki gibi süper olmus[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• topigin ismi yilin eglence topigi diye degistirilsin [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• Süper olmus resimler ..[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Fotomaç devam etsin yazmaya bosverin ..Siz eglencenin tadini çikarin[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu arada simal yildizi ..FATIH in fenere attigi ilk imza süperdiya dayanamayip avatar yaptim .Iznini almadan .[img]smileys/smiley9.gif[/img]Umarim bir sakincasi yoktur[img]smileys/smiley9.gif[/img]..

(tesekkür ederim )[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ellerine saglik simal yildizi çok güzel olmus[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Bizde böyle ince üslüp varken daha çook gülecegiz ellerine saglik SIMAL YILDIZI çok güzel olmus gerçekten

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Ellerine saglik çok güzel olmus

Yorum

• istanbul medyasi kudurdu!...

3 büyükler denen takimlarin PARASINA kimse bugune kadar dayanamamis , onlarin cazibeli isiklarina aldanan bir çok futbolcu PARA için kosa kosa gitmisti onlara...

SIMDI !... Fatih Sultan Tekke herseyin PARA olmadigini o unutulmus eski duygulari dile getirdi... GURUR.ONUR.MÜCADELE...

Trabzonsporumuzdaki oyuncular PARA için oynamiyorlar...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Fotomaç oldun g.. kuru kuru öt.Simdi ne yazacaklarini sasirdilar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fatih eger satilmayacaksa MUTLAKA yeni sözlesme imzalatilmali. Eger yeni sözlesme imzalamayacaksa fenere dahi satilmasi düsünülebilir. Bir senelik futbol için 7-8 milyok euroyu gözden çikartamayiz...
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Çalışıyor...
                                X