Ben bu habere ne inaniyorum nede inanmak istiyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Amasyali tarafından gönderildi
Trabzonspor da Fenerbahçe'de borsaya açik sirketler oldugu için, bir futbolcuyla görüstükleri zaman bunu IMKB'ye bildirmek zorundalar. Kapali kapilar ardinda birilerini yapacagi pazarliklar islemez. Buna Trabzonspor taraftari izin vermez. Hem, Fenerbahçe'de yönetim degisecek. Azize'ye bu isleri birakmasini tavsiye etti doktorlari. Dolayisiyla, simdiki yönetiminverdigi ve aldigi sözlergelecek yönetimi baglamaz.Türk\'üz türkü çagiririz.
Yorum
-
<table align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><t><tr><td align="left" valign="top"></td>
<td colspan="2" valign="top"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3" align="left" height="8" valign="top"></td>
</tr>
</t></table> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><t><tr><td></td></tr>
<tr><td valign="top">Fatih hazır</span></td></tr>
</t></table>
Fatih Tekke, sözleşme
uzatmaya "Hayır" dedi. Trabzonspor da gelecek sezon serbest kalacak
oyuncusundan para kazanmak için F.Bahçe'nin teklifini kabul etti.
Kanarya, 8 milyon euro öderse, Fatih'i transfer edecek</span>.
</span>
</span>YERİ İKİ FORVETLE DOLACAK
Fatih
Tekke'nin F.Bahçe'ye imza atması artık an meselesi... Trabzonspor,
gelecek sezon sözleşmesi bitecek 'kral' golcüsüne sözleşme yenileme
teklifinde bulundu. Fatih ise bu öneriyi geri çevirdi. Bunun üzerine
harekete geçen bordo- mavili yöneticiler, A.Gücü'nün yıldız forveti
Umut Bulut'la 4 yıllık sözleşme imzaladılar.
<table align="right" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="300">
<t><tr>
<td>
< ="" ="text/">
<!--
if (!.sbnr_used) .sbnr_used = ',';
.write ("<" + " ='' ='text/' src='");
.write ("http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?");
.write ("bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3");
.write ("&exclude=" + .sbnr_used);
if (.referer)
.write ("&referer=" + escape(.referer));
.write ("'><" + "/>");
//-->
< ="" ="text/" src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&excl ude=,"><no></no>
</td>
</tr>
</t></table>
Trabzon, Kosta Rika'nın Dünya Kupası'na süper bir başlangıç yapan golcüsü Wanchope ile de ön protokol anlaşması imzaladı.
SONUNDA İZİN ÇIKTI
FATİH
Tekke'den doğacak boşluğu dolduran bordo-mavililer, F.Bahçe'den gelen 8
milyon euro'luk baş döndürücü teklifi de değerlendirmeye aldılar.
Yöneticiler, başkan Nuri Albayrak'la yaptıkları toplantıda "Fatih'i bu
sezon tutarsak, gelecek sezon para kazanamadan göndermek zorunda
kalacağız. Gitmesine izin verelim" görüşünde birleştiler. Bu
gelişmelerin ardından F.Bahçe, Trabzon'a 8 milyon euro ödemesi
durumunda, Fatih transferini gerçekleştirmiş olacak.
iNGiLiZLER DE YAKIN TAKiPTE
FATİH
Tekke, "İlk tercihim Avrupa'da futbol oynamak" dedi. İngiltere'nin
Wigan, Everton ve Blackburn Rovers takımları, bordo-mavili ekibin milli
golcüsü için adeta pusuda bekliyorlar.
Eger satarsalar Taraftar aninda istifaya davet eder her macta.
</span>
Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"
Yorum
-
<TABLE height=6 cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>?Kulübün menfaatleri? üzerine
Ergun Ata</TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD>Aziz Yildirim, iddialar dogruysa Gökdeniz?e bir miktar kaparo verip imzayi attirdigi gün de ?kulübünün menfaatlerini? düsünmüstü, hakkindaki dosya ile ilgili bilgi sahibi olduktan sonra ?Artik gündemimizde yok? dedigi gün de. </TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=bottom>
<TABLE =PX11000000 cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>11.06.2006</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
O güne kadar, ?Kulübün menfaatleri gerektiriyorsa? diye baslayan cümlelerle her an gidebilecegi izlenimini veren Gökdeniz hakkindaki dosyayi Atay Aktug da biliyordu. Ama O, ?Kulübün menfaatleri? demedi, diyemedi, evladina sahip çikti. Gelinen nokta, Gökdeniz?in Serhat Demirtas ile yaptigi söylesinin bir paragrafinda sakli:
-?Galatasaray yine talip olabilirmis? sana diye sorumuzu sorduk. Biz noktayi koyar koymaz, Gökdeniz yanitini verdi. ?Düsünürüm, konusuruz, kulüp menfaatleri? demedi çok net fikrini belirtti: ?Benim Trabzonspor?a borcum var. Hayatim en kötü zamanlarinda camiam yanimda oldu. Hem de sadece yönetimi ya da taraftari degil. Bir sehrin arkamda oldugunu görmek inanilmaz güç verdi bana. Uzun bir aradan sonra ilk olarak Avni Aker?deki Galatasaray maçinda sahaya çiktim. Tribünlerden yükselen sevgi tezahüratlari, yöneticilerimizin ve takim arkadaslarimizin ilgisi beni çok duygulandirdi. Tribünlerin beni affettigini o an anladim. Artik dedigim gibi bu camiaya borcumu ödeme zamani geldi. Aslina bakilirsa bu borcu ödemek hiç kolay degil ama elimden geleni yapacagim...? Fanatik 09.06.2006
Bugünlerde yine moda o sihirli iki kelime, Baskan Albayrak ve ekibinin agzinda da sakiz olmus adeta: Kulübün menfaatleri gerektiriyorsa, Fatih?i de satariz!? demislerdi. Sonra, taraftar sitesi www.bordomavi.net?in çok destek ve yanki bulan aleyhte kampanyasi üzerine ?Yok öyle sey, Fatih?i satmayiz? diye çark ettiler. Umut?un Ankaragücü?nden alindigi gün ise esip-gürlediler adeta: ?Eger kulübün menfaatleri gerektiriyorsa, Fatih?i Fener?e de, Seker?e de satariz!? Fatih de zaten ?Avrupa?yi? istiyordu ama ?Kulübün menfaatleri gerektiriyorsa, yurt içine de? gidebilirdi, öyle söylemisti.
Nedir kulübün menfaatleri ona bakalim: Göreceli bir kavram, kulüpten kulübe, yönetenden yönetene degisebilir sonuçta ?kulübün menfaatleri!? Örnegin Trabzonspor, hedefleri olan bir takim degil de, örnegin Ilhan Cavcav?in Gençlerbirligi kulübü gibi, sahadaki basaridan çok kasadaki paraya önem veren bir anlayisa sahip olsa, kulübün menfaatleri Fatih?i sattirmayi gerektirirdi. Ama Trabzonspor bu! Genel kurulunda insana, ?Kulübe para kazandirmak? vaadi degil, ?büyük basarilara imza atacagi? sözünü vermek oy kazandiriyor. ?Yildiz satmak? degil, ?yildiz almak? sözü diger iki rakibinin toplamindan fazla oyla iktidara tasiyor. Besiktas Nobre?yi, Fenerbahçe de Tümer?i ?Takimin ihtiyacindan? daha çok ?kulübün menfaatleri? için aldi. Bütün bunlarin bir anlami olmali, bunlardan gereken ders çikarilmali.
Albayrak ve arkadaslarina dememiz sudur ki; artik ?kulübün menfaatleri? edebiyatini yapmaktan vazgeçiniz. Bu kulübün menfaatine sayilabilecek tek sey, sampiyonlugu getirebilecek hamleleri yapmaktir. Bunun için Fatih?i satmaniz gerekiyorsa satiniz, taraftara gerekçelerini anlatiniz, ama alternatifini hazirlayiniz, geçen sezonkinden daha güçlü kadro kurunuz. Bakin o zaman size dün ?satamazsiniz? kampanyasi baslatan www.bordomavi.net üyeleri bile destek verecektir. Yeter ki kelime oyunu yapmayiniz, insanlarin duygulariyla oynamayiniz.
Yorum
-
Fatih artik kariyerinin sonuna geliyor ve kafasindaTrabzonsporu bitirmis gibi gozukuyor.Ondaki hareket ve tavirlar ayni Sergendeki gibi. Kendini cok yukarlarda goruyo. Idman yapmadigi için de mac içinde kosmuyor ama tecrübesive klasi ile gol atabiliyor. Eger yurt disindan 2 super oyuncu gelecekse,(forvet ve 10 numara) Fatihi satmak Trabzonsporun menfaatinedir. Tabi gonul yurt disinda bir takima satilmasini ister ama hayirlisi...
Yorum
-
Fatih in gidisi klübun her alanda kurtulusu olacak saltanat sisteminin bitmesi için ilk etapta fatih in sonra hüseyinin gitmesi sart disardan gelen futbolculara ve hocalara baski olusturuyorlar tribünlere verdigi mesajla sahadaki uygulama arasinda daglar kadar fark var.
Su soruma fatih i savunan biri lütfen cevap versin müdahale almadigi halde kendini yere atip bide hakeme dönüp faul umdugunda ne hissediyorsunuz o bizim sultanimiz kralimizmi diyorsunuz.
Fatih takimda kaldigi sürece diger futbolcular rahat oynayamiyor sahada dokunulmazligi var sanki herkesin üstünde otorite gibi ,kendinizi diger futbolcularin yerine koyun ruhsal durumunuz nasil olurdu.
Jeneriklik gollarle sampiyon olunmuyor savasmak mücadele etmek lazim
Keske fatih i kayitsiz sartsiz savunanlar trabzonsporuda ayni oranda savunsalar su halimizden çok daha iyi konumda olurduk.
Sezon basinda yine sakatlanacak en az 10 maç kaçiracak ama 3-4 tane jeneriklik golle yine sultanimiz olacak.
Belki trabzonda caddede gezerken fatihe merhaba dedi belki kendi ismide fatih oldugu için körü körüne savunanlari önce trabzonspora sahip çikmayi öneriyorum fatih gelip geçicidir tarihin tozlu yapraklarinda yerini alacak 5 sene sonra belkide unutulacak ama 5 sene sonra trabzonspor bu düzeyde gündemde olacak onun için gelip geçicileri degil ebedi kalacaklari sevelim ve destekleyelim.
Fatihten gelecek parayla marcelinho ve ricardinho alinabilir simdi hangi kadro daha mantikli fatih li kadro yada fatihsiz ama marcelinho ve ricardinholu kadromu vereceginiz cevap kimi daha fazla sevdiginizin göstergesi olabilir fatihmi? trabzonspormu?Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
Fatih Tekke, sözlesme uzatmaya "Hayir" dedi. Trabzonspor da gelecek sezon serbest kalacak oyuncusundan para kazanmak için F.Bahçe'nin teklifini kabul etti. Kanarya, 8 milyon euro öderse, Fatih'i transfer edecek.
Yeri iki forvetle dolacak
Fatih Tekke'nin F.Bahçe'ye imza atmasi artik an meselesi... Trabzonspor, gelecek sezon sözlesmesi bitecek 'kral' golcüsüne sözlesme yenileme teklifinde bulundu. Fatih ise bu öneriyi geri çevirdi. Bunun üzerine harekete geçen bordo- mavili yöneticiler, A.Gücü'nün yildiz forveti Umut Bulut'la 4 yillik sözlesme imzaladilar.
Trabzon, Kosta Rika'nin Dünya Kupasi'na süper bir baslangiç yapan golcüsü Wanchope ile de ön protokol anlasmasi imzaladi.
Sonunda izin çikti
Fatih Tekke'den dogacak boslugu dolduran bordo-mavililer, F.Bahçe'den gelen 8 milyon euro'luk bas döndürücü teklifi de degerlendirmeye aldilar. Yöneticiler, baskan Nuri Albayrak'la yaptiklari toplantida "Fatih'i bu sezon tutarsak, gelecek sezon para kazanamadan göndermek zorunda kalacagiz. Gitmesine izin verelim" görüsünde birlestiler. Bu gelismelerin ardindan F.Bahçe, Trabzon'a 8 milyon euro ödemesi durumunda, Fatih transferini gerçeklestirmis olacak.
ingilizler de yakin takipte
Fatih Tekke, "Ilk tercihim Avrupa'da futbol oynamak" dedi. Ingiltere'nin Wigan, Everton ve Blackburn Rovers takimlari, bordo-mavili ekibin milli golcüsü için adeta pusuda bekliyorlar.
Kaynak: Fotomaç
Yorum
-
İlk olarak FatihTekke9 tarafından gönderildiorasi öyle samet abicim ama trabzonun böyle bir degeri fenere kaybetmesi cok yazik olur ve af edilmez bi durum olur.
ya tamam herkes üzülür o giderse ama trabzonspor fatih tekke ye endeksli degildi önceden. kafalarda böyle bi düsünce varsa herkes bunu silsin. ve trabzonsporda kalirsa da böyle olmucak. o trabzonsporun forvet oyuncusu. bu kadar. giderse gitsin derim. nereye gittigi de bizi ilgilendirmemeli diye düsünüyorum.
Yorum
-
[QUOTE=onurts61]
Fatih in gidisi klübun her alanda kurtulusu olacak saltanat sisteminin bitmesi için ilk etapta fatih in sonra hüseyinin gitmesi sart disardan gelen futbolculara ve hocalara baski olusturuyorlar tribünlere verdigi mesajla sahadaki uygulama arasinda daglar kadar fark var.
gerçekten böle bisey varmi ya? ben inanmamistim ama varsa böyle bisey hüseyininde hemen gönderilmesi gerekio.
Yorum
-
ts_fan
Galiba herkes, yavas yavas akli selim olmaya dogru yol aliyor.Biraz daha beklemekte fayda var ama herkes her duruma hazirlikli olsun ve kimse bir baska kimseyi ya da kurumu Trabzonspor'dan daha büyükmüs gibi görmemelidir.Isimler (Sultan Fatih Tekke) gelip geçicidir, kurumlar (Trabzonspor) bakidir; herkes ilk olarak bunu aklinin bir kösesine kazimalidir.
Saygilar...
Yorum
-
kafasinda trabzonu bitirmis olabilir.ben inaniyorum ki eger fatih avrupaya giderse kimse karsi cikmaz aksine ona destek olur.ama eger oz ve oz trabzonlu bir futbolcu, trabzonun cocugu feneri aklina bile sokabiliyorsa gitsin abiler...HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
Yorum