Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• + arti

Gidip kalacagini yeni gelen teknik kadro ile görüsüp karar alinacak tek basima ben bu karari alamam diyo yönetim:

Ben düsünüyorum da hangi kombinasyonla olursa olsun kurulan tek. kadro Fatihi satin isimize yaramaz [img]smileys/smiley5.gif[/img]diyebilir ki.[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Anlam kargasasi var bu iste.Yada benim kapasitem yetmiyo anlamaya.
    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• bir adam bu kadar yipratilmaz bu basin yokmu [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
      Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• Badaloglu...ekleyecek tek bir cümle dahi yok ..bütün düsüncelerime tercüman olmus bir anlatim ..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Ben bu yönetimden tiksinmeye basladim ..Çikip susturmuyor basini .Menfaat,çikar,yarar...öf ya ne bu ..Lanet olsun .

Eger FATIH i fenere verirseniz sn .Baskan imzanin ertesi günü bu kulübü terkedin ..[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Bu konuda en büyük suç Baskanin, dün vermis oldugu demeçtir. Yeni Teknik Direktör'le görüstükten sonra Fatih konusunda karar verecegiz. Türkiye'ye de satilabilir, Avrupaya'da... Bu tür demeçler verilirse, bu gazeteler elbette ki pazarlarlar Fatih'i. Usaga da yazik valla. Türkçe söyledi olmadi. Babasi konustu olmadi. Daha ne yapsin. Pankart yazip, bogaz köprüsünü mi assin.

Fatih'in menejeri kim ya. O mu bu haberleri pompaliyor basina acaba.

bence böyle demeclerlen fatihin fiyatini yukari cekiyor ama benim tanidigim avrupa kulüpleri böyle oyun oynandigini gördümü geri cekilip olayi izler duruma göre der benden bukadar verirsen ver yani daha cok piyasa yok ediyor aslinda ve bayerna gelince onlar eger podolskiyi alamazlarsa fatihi alacaklar podolskiye dk nin 1. gününe kadar zaman tanidilar daga dogrusu kulübüne o güne kadar olmasa baska görüsdügümü oyuncular var dediler yani fatih 2. planda
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• fenrle anlasirsa fatihin ben trabzonsporlugundan süphe ederim

Yorum

• FATIH TRANSFERI KONUSUNDA SON NOKTAYI KOYDU: FENER' E GITMIYORUM

Trabzonspor' un yildiz futbolcusu Fatih Tekke, son günlerde adinin Fenerbahçe ile anilmasina çok sasirdigini belirterek, "Ben Trabzonspor Kaptan' i Fatih Tekke' yim. Kesinlikle yurt içinde bir takimda forma giymeyi düsünmüyorum. Avrupa' ya giderek Trabzon' u en iyi sekilde temsil etmek istiyorum. Bu düsüncemi yönetim kurulumuza aktardim. Ayrica Trabzonspor' la bir yillik sözlesmem var. Onlarin verecegi karar da çok önemli" diye konustu.

arkadaslar bugün fotomaç gazetesi fatih fenerdeyim dedi diye haberyapmis. bütün haber ajanslarinada yukardaki açiklamayi yapmis. çok merak ediyorum bu medya fatihten ne kadar daha kapak yiycek

ah be fatih ne diye gitmek istiyorum deyip bu ............ türk basinina malzeme veriyosun nlamadim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Hemen her transfer döneminde hem yönetimden hem medyadan yana dertli olan bir Trabzonspor taraftari olarak sadece aklima sahip olmaya çalisiyorum.Fatih gibi basdönmesi sorunuyla hastaneye kontrole gidecegim.
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yahu ne duruyoruz o zaman!...Bu pas fotomaç gazetesine gerekli tepkimizi verelim.Mail ve faks yagmuruna tutalim onlari.Ayrica baskanimiz Sayin Nuri Albayraga'da bu takimin menfaatlerinin Fatih Tekkenin bu takimda kalmasi gerektigini hatirlatalim.Bize sampiyonluk vaad eden baskanimiz nasil olurda böyle cümleler kurabilir?
                  TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• yaa arkadaslar anlamiyorum ki sizi[img]smileys/smiley7.gif[/img]

adam açiklama yapmis ya trabzon ya avrupa diye, hatta adamin çikip babasi bile konusup anlatiyor siz hala yok su gazete söyle dedi böyle dedi diye yorum yapiyorsunuz[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Yeter ALLAH im yeter[img]smileys/smiley7.gif[/img] ..Nedir yaklasik 20 gündür bitkisel hayat yasattilar bize ..Bitsin bu iskence yaww[img]smileys/smiley7.gif[/img]. Buna kimsenin hakki yok

Lütfen arkadaslar nolur .Keselim sunlarin sesini .Mail , fax,tel ne varsa ....[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• yaaa bunu düsünmesi bile çok fena. fatihin üzerinde fenerbahçe formasi. [img]smileys/smiley11.gif[/img]inanmiyorum bu haberlere ama yönetim niye sesiniz çikmiyooor bisi diyin yaaa[img]smileys/smiley11.gif[/img] Edited by: Külünkoglu
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• sakat sakat oynayan klübü için her zaman özveride bulunup oynayan bir futbolcunun gitmek isteyecegini asla zannetmiyorum.....

ama yönetivcilerde birazd aakli selim dasvranmali HENRY ye 50 milyon euro gibi uçuk bi rakam verdiler ama arsenal onu satmadi. nedenmi hedefleri varda ondan....

bizimde hedefimiz varsa satmayiz....

bu transfer önümüzdeki yildaki hedefimizi gösterecek....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu konuda en büyük suç yönetim kurulunundur. Adam gibi TV. karsisina geçip, "Biz Fatih Tekke'yi Türkiye'de hiçbir takima vermeyecegiz" deseler, bu spekülasyonlar olmaz. Hep basindan ögreniyoruz, gidiyor-gitmiyor haberlerini. Resmi sitede bile bu konuyla ilgili bir satir haber yok.

Sehir Tiyatrosunun programini koyupta, Fatih Tekke'ye bir basin toplantisi yaptirmayi akil etmeyen zihniyeti kiniyorum. Fotomaçi mail, faks tel yagmuruna tutucagimiza, bu konunun bizi yiprattigini hissetmeleri için, kulübün dikkatini çekmeliyiz. Yeter artik ya. Trabzonspor'u sevmeyi bile burnumuzdan getirdiler.

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Bu konuda en büyük suç yönetim kurulunundur. Adam gibi TV. karsisina geçip, "Biz Fatih Tekke'yi Türkiye'de hiçbir takima vermeyecegiz" deseler, bu spekülasyonlar olmaz. Hep basindan ögreniyoruz, gidiyor-gitmiyor haberlerini. Resmi sitede bile bu konuyla ilgili bir satir haber yok.

hahah ilahi erkan abi ömürsün valla..adamlarin fatihi satmamak gibi bir niyeti yok ki,tam tersine paraya ihtiyaç duyduklari için satmanin yolunu ariyorlar..

ses çikarmayip fatihi kurtlarin onune birakiyolar akillari sira..sark kurnazligi bu olsa gerek

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
                                İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Bu konuda en büyük suç yönetim kurulunundur. Adam gibi TV. karsisina geçip, "Biz Fatih Tekke'yi Türkiye'de hiçbir takima vermeyecegiz" deseler, bu spekülasyonlar olmaz. Hep basindan ögreniyoruz, gidiyor-gitmiyor haberlerini. Resmi sitede bile bu konuyla ilgili bir satir haber yok.

hahah ilahi erkan abi ömürsün valla..adamlarin fatihi satmamak gibi bir niyeti yok ki,tam tersine paraya ihtiyaç duyduklari için satmanin yolunu ariyorlar..

ses çikarmayip fatihi kurtlarin onune birakiyolar akillari sira..sark kurnazligi bu olsa gerek

Farkindayim Fatih, farkindayim. Sorunda burada ya, ondan sonra Fatih gitti olacak ve "Trabzon'da istenmeyen adam ilan edilecek" yazik ya, hep ayni terane.

Yorum

Çalışıyor...
                                X