trabzon dan herhangi bir futbolcunun fb ye gitmesine karsi degilim asla, hem de çok fazla bir paraysa söz konusu olan karsi çikmak aptallik olur kesinlikle.. sonuçta bu da futbolcularin is hayati bir yerde.. tabii ki en karli olan sirketi seçmeleri en dogal haklari..(tabii bunun yaninda bazi(!) futbolcular gibi "asla fb ye gitmem" gibi bi gün gelip yalayacagin laflar etmeyeceksin)
ama bir transfer bu kadar tilki oyunuyla yapilacaksa ve beni aptal yerine koyacaksa kesinlikle istemem.. burada önemli olan fatih tekkenin gitmesi degil nasil gittigidir.. herkes bu transferin bittigini biliyor da (ts yönetimi, fb yönetimi, bi takim fb taraftari ve medya) biz bilmiyorsak ortada bir kandirmaca var demektir. ve ben kendimi aptal yerine konulmus durumunda görmek istemiyorum..
kisacasi bu saatten sonra fatih'i fb ye satan yönetim dönekligin, riyanin en alasini yapiyor demektir..hem de kendi taraftarina..akli selim insan en basta taraftariyla bu bagi kurar ve açik açik neden fatihi fb ye satmalari gerektigini, karini zararinianlatip gönlünü alabilir.. böyle hürrem sultan entrikalariyla yapilan transferi ben sahsen kendime hakaret kabul ediyorum.
olay budur... ayrica maden bilmem kaç euro verildigi taktirde tekke nin fener e satilmasinda bir sakinca yoktu, giriste çikan basin duyurusu neyin nesi???? o zaman parayi az bulduk arttirinsatalim diye bi duyuru yapsaydik!!!!
Yorum