Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bumepaf tarafından gönderildi

Bence tartisilmasi gereken Fatih'in Fenerbahçeye ya da Trabzonspor'a gitmesi degil. Bir takimin kaptani hatta o yörenin en has delikanlisi!!! kaybedilen bir maçtan sonra taraftardanözür dilemek yerine takimimdan sikildim diyorsa orada bir sorun vardir. Bu sözleri irdelemek yerine Fatih'in nereye gidecegini tartisan taraftar hakkinda da düsünmek lazim. Biz senelerden beri takimdaki futbolcularin ruhsuzlugundan bahsediyoruz. Bir takimin kaptani hem de o yörenin çocugu ben takimdan sikildim diyorsa diger futbolcularin ortaya koydugu kötü performansi hos görmek lazim. Bu sözlerden sonra o kaptani kinamayan taraftarinda s... sene sampiyonluk göremeyecegini bilmek lazim.

Guzel bir nokta yakalamissin ama pencerenin butunune bakarsak su anlam cikar takimin kaptani en cok deger verilen kisi bir mactan sonra boyle diyorsa demekki o kisi yorenin en has delikanlisi degilmis eger olsaydi o aciklamalari yapmazdi.
    Kahpe Bizans;
    Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
    Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi
      İlk olarak bumepaf tarafından gönderildi

Bence tartisilmasi gereken Fatih'in Fenerbahçeye ya da Trabzonspor'a gitmesi degil. Bir takimin kaptani hatta o yörenin en has delikanlisi!!! kaybedilen bir maçtan sonra taraftardanözür dilemek yerine takimimdan sikildim diyorsa orada bir sorun vardir. Bu sözleri irdelemek yerine Fatih'in nereye gidecegini tartisan taraftar hakkinda da düsünmek lazim. Biz senelerden beri takimdaki futbolcularin ruhsuzlugundan bahsediyoruz. Bir takimin kaptani hem de o yörenin çocugu ben takimdan sikildim diyorsa diger futbolcularin ortaya koydugu kötü performansi hos görmek lazim. Bu sözlerden sonra o kaptani kinamayan taraftarinda s... sene sampiyonluk göremeyecegini bilmek lazim.

Guzel bir nokta yakalamissin ama pencerenin butunune bakarsak su anlam cikar takimin kaptani en cok deger verilen kisi bir mactan sonra boyle diyorsa demekki o kisi yorenin en has delikanlisi degilmis eger olsaydi o aciklamalari yapmazdi.

+1000000000000000000000

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• mesele para meselesi degil, zaten fb de baskan yok ,bunlar bos is fb smp kacirdi taraftarina sirin gözükmek için medyayi kullaniyor medyada zaten fb nin yaninda eeeee fatih campell transferleriyle devamli taraftarini gaza getiriyor günü oyalamaya çalisiyorlar yoksa fb den 9,10 milyon avro cikmaz ve vermez veremez hiç hesap ettinizmi beyler bu türk parasiyla 18 trilyon ediyor fatihede yillik 2 mil avro verse3 yil anlassa eder 6 mil avro türk parasina vurursan 5,5 trilyon hepsinin toplami24 trilyon u buluyor bunu hangi türk takimi verir birak türkü avrupadan bile takim vermez bu parayi yoksa everton b münih arsenal wiganin bütceleri fb den 5 kat daha yüksek onlar niye vermiyor hani fb18 trilyon versede üstüne mehmet yilmaz ömer riza yi versek bunlar tamamen medyanin sisirmesi inanmayin bu haberlere koskoca yalan haberrrrrrrrrr

zaten fatih te gitmezzzz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 10 Milyon ? verseler bile kalsin derim!!!!!!!!!

BU ADAM DÜNYA YILDIZIDIR TÜRKIYENIN en IYI forvetidir? Cok kalite kaybederiz giderse insallahhhhhhhh bide kalir YATTARA - GÖKDENIZ - FATIH TEKKE - SZYMEK bu dörtlü bide varkin kesinlikle sampiyonluga oynariz seneye.
          Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• İlk olarak LazYattara tarafından gönderildi

10 Milyon ? verseler bile kalsin derim!!!!!!!!!

BU ADAM DÜNYA YILDIZIDIR TÜRKIYENIN en IYI forvetidir? Cok kalite kaybederiz giderse insallahhhhhhhh bide kalir YATTARA - GÖKDENIZ - FATIH TEKKE - SZYMEK bu dörtlü bide varkin kesinlikle sampiyonluga oynariz seneye.

Bu sene (2. yarinin son 10-15 maçi)onca maçi kaybederken bu dörtlü yok muydu?
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak eOMER tarafından gönderildi
              İlk olarak LazYattara tarafından gönderildi

10 Milyon ? verseler bile kalsin derim!!!!!!!!!

Bu sene (2. yarinin son 10-15 maçi)onca maçi kaybederken bu dörtlü yok muydu?

smek hariç 3 sene burdaydilar[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bizim Yildiz Hoca onlarin 4 dünü hic beraber oynatti mi? herzaman bitanesi yedekti!
                Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• Bence gitsin...Artik hevesini kaybetmis adamlarla bu is olmaz.Hem seneye giderse para bile alamayiz....

Yorum

• henry 4 yil daha arsenalde kalmaya karar verdi barca ve real madridin cok yüksek ücretlerini geri cevirdi neden bu adam bu kadar salak mi hem barca ve real madrid arsenalden daha büyük kulüpler hemde onca para neden mi arsenali birakmadi iste cevabi

cünkü henry barcaya veya real madride gitse arsenaldeki gibi onu seven bir taraftar toplulugundan kopmus olacak barca veya real taraftari asla ona highbury deki ingiliz taraftari kadar ilgi göstermeyecekti

ayrica henry o takimin bir kacyildir kaptani 4 yil daha kaptanlik yaparsa arsenalin efsanevi futbolcularindan seamen adams gibi olacak

peki ya fatih tekke kalitesine söylenecek hiçbirsey yok ama bu takimi birakip giderse asla bu takimin bir alikemali bir hamisi olamaz bunuda belirtmek istedim

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
                      FATIH FENERE GIDERSE ABDESTSIZ KALMASIN</span>

???
                      Bi ara abdest alayim kafama sikin diye bi laf söylemisti.Fenere giderse acaba bir daha trabzona girebilirmi?
                      Özkan SÜMER

Yorum

• arkadaslar dikkat ederseniz son 3 sezondur ligin bitiminden yeni sezonun baslamasina kadar tarafsiz! türk basini fatih'in, gökdeniz'in veyattara'nin istanbul takimlarina gideceklerini yazip çiziyorlar. bu sende ayni haberlerle karsi karsiyayiz. bence kimsenin bir yere gittigi falan yok. fatih tekke hakkinda fenere gidecek diye haberlerin bu kadar çikmasini nedeni kaptanimizin bjk maçi sonrasi gitmek istedigini söylemesidir. bence fatih bu haberlerin çikacagini tahmin etseydi böyle bir demeç vermezdi.

Yorum

• <DIV id=post_message_5974741>Yönetim her ne kadar olagan üstü genel kurul karari alsa da, anlasilan transferde full time mesai yapiyor.

Özellikle F.Tekke konusu benim canim sikan bir hal aldi. Dün NTV´de Milli Takim kampindan konustu Tekke.

Avrupa´ya gitmek istedigini söyledi. Normaldir. Ama Fenerbahce´nin de kendisini istedigi ve yönetimin bunu degerlendirdigi soruldugunda. Yüz ifadesi bozuldu. Böyle bir transferi istemedigini belirtti. Cok sacma ve bir anlami olmayan seyler söyledi. Adeta köseye sikisan bir insan gibi idi. Gelismeler onun disinda oluyor ve o istemedigi F.Bahce´ye gitmek zorunda kaliyordu.

Tekke´nin ifadeleri, ruh hali ve her seyiyle F.Bahce´de oynamak istemedigini belli etmesi canimi cok sIktI. Bugün de basinda Volkan, Selcuk, M.Yozgatli, Can, Olcan ve Mahmut´un oldugu bir yigin futbolcu ve arti para gibi agir bir pazarlik sarti okudum.

Benim kanimca;
                          1) Bu F.Tekke cok abartiliyor. Abartildigi kadar büyük bir futbolcu degil.
                          2) F.Bahce´de oynamak istemeyen tipik bir Trabzonlu, böyle bir oyuncu her iki Trabzon macinda nasil bir performans sergiler? Kendini asip ekmek yedigi kulübün menfaatleri icin oynayabilirmi?
                          3) Trabzon´un para disinda istedigi futbolcular Fenerbahce´nin gelecegi olan futbolcular. Böyle bir alis veris kesinlikle akillica degildir.
                          4) Besiktas da Fatih icin teklif yapmis. Onlar Nobre´yi aldilar, Bobo´lari var. Demek ki Fatih´i aslinda almak icin degil, fiyatini artirip bizi zarara sokmak icin ugrasiyorlar.

Sonuc: Ben kesinlikle bu denli agir masraflar yapilarak alinacak bir F.Tekke´ye karsiyim. Ayrica Fenerbahce´nin 100. yilini bir Fenerbahceli gibi yasayacak futbolculara ihtiyacimiz var. Gönülsüz gelen sözümona yildizlara degil.

Sizlerin görüsleri nedir bu konuda? Özellikle Trabzon´un istedigi oyuncular konusundaki fikirlerinizi ögrenmek istiyorum.
                          </DIV>
                          <DIV>fenerliler kendilerini avutuyolar.F.tekke ne kadar eder diye topic açmis ezikler</DIV>Edited by: sbay
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Bence ortada dolasan 7.5 milyon euro isi dogruysa hemen satilsin. Ama bu parayla yeni oyuncu alinmasin girin borsaya bu parayi 15 milyon euro'yu götürün bi senede. Belki kulüpte parayla para kazanmayi bilen adamlar vardir. Transfer yapmayi bilen biri olmadigi kesinde!!!
                            Uftin Karalardayım...

Yorum

• benim kanimca fatih tekke fenere deiL de avrupaya satiLsin gitmek istiyorsa söyLesenize bana bu fatihi trabzonsporLu hangi defans oyuncusu durduracak bize karsi oynarken

asiL konusu su benim gönLümde ve çoqu trabzonLunun gönLünde taht kuran bir futboLcunun fenere gitmesi ona zarar verir bence fenere gitmemeLi hatta hiç bir istanbuL takimina gitmemeLi
                              Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• ArkadasLar!ßugünkü günebakis gazetesinde;Adnan sungur'un konuyLa iLgiLi ßir yazisi var okumanizi tavsiye ederim...SeLametLe
                                Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X