Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor ölmüs de aglayani yok.

tekke yi fenere nasil yakistiriyorsunuz.?

para her seyi satin alamaz dememis miydik?

paraya ihtiyacimiz yok ki..yönetimin basta olmasinin tek sebebi parali olmasi degil mi zaten?futbol söz konusu oluncaatay in yanina yaklasabilirler mi?

2 milyon euro fazla paraiçin Tekke yi kahpe bizansa sattirmayiz..

kaldi ki o da gitmek istemiyor..

avrupa derse de eyvallah deriz.Edited by: Oflu144

Yorum

• Tüm fb camiasi+7.5 euro olsa bile bu olamaz isin içine fb girdimi ne ticari açidan olaya bakilabilir nede baska bir yönden
      özün özüne futbolun kendine has seni istanbul degil avrupa bile durduramaz...

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
        <T>
        <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

fatih in fenere satimasinda bana göre tek bir sakinca var.

satildiktan sonra fenerlilerin ya gördünüzmü biz istedigimiz topçuyu aliriz havalarina girmesi bana koyar abi....yoksa para ii para fatihi bu saatten sonra jübilesine kadar oynatsan sana o parayi saglamaz.kazandirmaz.ama yönetim derseki fatih sen kalacaksin biz senin bulundugun kadroya çok ii takviyeler yapacaz ve kafaya oynatacaz ozaman bende satilmasini istemem...fakat yönetimin gücünün ne oldugu ve neler yapabilecegi meçhul..</TD></TR>
        <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
        önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• walla beyler 2 sene önce de gökdeniz fener egitsinmi tartismalari vardi. gitmedi ve sizde gördünüz ne kadar zarara ugradigimizi. sadece trabzonspor kulübü degil gökdenizin kendide zarara ugradi.

gitmesin diyen herkesi anlarim. bende gitmesini istemiyorum ama bence biraz da profesyonel bakilmali bu duruma.

eger iyi pazarlik yapilirsa getirisi de mükemmel olur.

fatih tekke nin yeri de dolar buna inanin.

Yorum

• ya kardesim gitmek istiyosa gitsin gitmesin diyen yok ama fenere gitmesin gitsin avrupaya zaten kendiside avrupaya gitmek istemiyomu fenerde nerden cikti anlamiyorum fenermidir nedir bizden daha ustun takimmi arkadaslar turkiye super liginin en buyuk takimi biziz fatih tekke demekki TRABZONSPOR dan daha buyuk goruyo feneriki oraya gitmek istiyo.daha bi kac sezon once ben fenerde oynarsam abim beni reddeder diyodu [kendi agzindan duydum] simdi ne oldu ailece fenerlimi oldular.arkadaslar haber yalanda olsa benim zoruma gidiyo diyelimki gitti ne olur TRABZONSPOR ligdenmi duser hayir sampiyonluga oynuyamazmi oynar yeri dolmazmi dolar ama fenere gitmesi benim zoruma gidiyooo [img]smileys/smiley7.gif[/img]fenere gitmesin avrupada bi takima gitsin arkadasinda alkislayalim.bu takimdan kimler geldi gecti ama KIMI ANISIYLA KIMI ANASIYLA ANILDI.hic kimse kusura bakmasin ama isin asli bu insallah oda anisyla anilir............
            ONURLA KAZANILAN BIR YILDIZ,ONURSUZCA KAZANILAN YILDIZLARDAN BÜYÜKTÜR..

Yorum

• Sixty_One baba katilmadan edemeyecegim!
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• avrupaya gitsin ama fenere asla

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi

mesele para meselesi degil, zaten fb de baskan yok ,bunlar bos is fb smp kacirdi taraftarina sirin gözükmek için medyayi kullaniyor medyada zaten fb nin yaninda eeeee fatih campell transferleriyle devamli taraftarini gaza getiriyor günü oyalamaya çalisiyorlar yoksa fb den 9,10 milyon avro cikmaz ve vermez veremez hiç hesap ettinizmi beyler bu türk parasiyla 18 trilyon ediyor fatihede yillik 2 mil avro verse3 yil anlassa eder 6 mil avro türk parasina vurursan 5,5 trilyon hepsinin toplami24 trilyon u buluyor bunu hangi türk takimi verir birak türkü avrupadan bile takim vermez bu parayi yoksa everton b münih arsenal wiganin bütceleri fb den 5 kat daha yüksek onlar niye vermiyor hani fb18 trilyon versede üstüne mehmet yilmaz ömer riza yi versek bunlar tamamen medyanin sisirmesi inanmayin bu haberlere koskoca yalan haberrrrrrrrrr

zaten fatih te gitmezzzz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

evet yönetim acikladi türkiye içinde hiçbir takima göndermeyecek sadece avrupa zaten fatihte gitmeyecekti.........[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• fatih fbye fln gidemezzzzzzzzzzzzzzzzzzz yönetim fatihi werse bile biz engelleriz

Yorum

• fb ve bjk ye gitmesinde kime giderse gitsin.

Yorum

• o ki gokdeniz imza attigi halde gidemedi fatih nereye gidiyor[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Sixty_One tarafından gönderildi
                          ya kardesim gitmek istiyosa gitsin gitmesin diyen yok
                          ama fenere gitmesin gitsin avrupaya zaten kendiside avrupaya gitmek
                          istemiyomu fenerde nerden cikti anlamiyorum fenermidir nedir bizden
                          daha ustun takimmi arkadaslar turkiye super liginin en buyuk takimi
                          biziz fatih tekke demekki TRABZONSPOR dan daha buyuk goruyo feneriki
                          oraya gitmek istiyo.daha bi kac sezon once ben fenerde oynarsam abim
                          beni reddeder diyodu [kendi agzindan duydum] simdi ne oldu ailece
                          fenerlimi oldular.arkadaslar haber yalanda olsa benim zoruma gidiyo
                          diyelimki gitti ne olur TRABZONSPOR ligdenmi duser hayir sampiyonluga
                          oynuyamazmi oynar yeri dolmazmi dolar ama fenere gitmesi benim zoruma
                          gidiyooo [img]smileys/smiley7.gif[/img]fenere
                          gitmesin avrupada bi takima gitsin arkadasinda alkislayalim.bu takimdan
                          kimler geldi gecti ama KIMI ANISIYLA KIMI ANASIYLA ANILDI.hic kimse
                          kusura bakmasin ama isin asli bu insallah oda anisyla
                          anilir............

Helal kanka [img]smileys/smiley32.gif[/img] yorumuna %100 katiliyorum..

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Abi bu ticaret isi...nah buraya yaziyorum..Fatihi fenere verecekler..bizlerde kafayi yiyecez...söylemedi demeyin...[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• ya bir sakin olun yaa. baskan kendi agziyla dedi fatihi türkiyeye vermek istemiyoruz ama degeri 8-10 milyon euro. hangi takim vercek bu parayi? fenerde para mi var? onlar hep sampiyonlar liginden gelecek paralarin hesabiyla ortaya bir bütçe koyuyorlar ama durum ortada bu senede gidemicekler ve ellerinde patlicak o bütçe. fatihin röpörtajini da dinledim ben avrupaya gidicem bu sne olmazsa seneye sözlesmem bitiyor kesin gidicem. bu durumda yapilacak tek sey sözlesmesi bitmeden ii bir paraya satip yerini doldurabilecek bri forvet almak.
                              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• fatihi satmanin tam zamani ama yerine umut,gökhan ve i.akin in üçünden en az ikisi alinmak sartiyla tabiiki...

gerekirse fenere bile satilabilir yeterki bu oyunculari alalim,kimse vazgeçilmez degildir birde gitmek isteyen birisi hiç degildir...

Yorum

Çalışıyor...
                                X