Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FATIH EGER KENDI ISTEGIYLE BIR ISTANBUL TAKIMINA GIDERSE BEN TAKSIM MEYDANINDA BESSEK GIBI ANIRACAGIM GITMEYECEGINE DAIR BU KADARDA IDDIALIYIM AMA AVRUPAYA GIDEBILIR DIYE DÜSÜNÜYORUM

Yorum

• İlk olarak mesutaky tarafından gönderildi
      FATIH EGER KENDI ISTEGIYLE BIR ISTANBUL TAKIMINA GIDERSE BEN TAKSIM MEYDANINDA BESSEK GIBI ANIRACAGIM GITMEYECEGINE DAIR BU KADARDA IDDIALIYIM AMA AVRUPAYA GIDEBILIR DIYE DÜSÜNÜYORUM

bende ayni iddadayim

ama anirma meselesinde ben yokum[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
      BMN Tsira TRABZON

Yorum

• BEN KENDISININ ISTEYEREK BIR ISTANBUL TAKIMINA GIDECGINE IHTIMAL VERMEDIGIMDEN ESSEK GIBI ANIRACAGIMI YAZDIM YÖNETIMINDE PARA IÇIN SATACAGINI ZANNETMIYORUM SATARSA TRABZONDA IHTILAL OLUR

Yorum

• EZIKLER AGLADI BEEE BUNLAR REKLAM KOKUYO HAhahaha..&n bsp;abi bunlar politika birtanede benden fatih tekke avrupaya gidecek ama ist. medyasi biraz sallasin fatihin fiyati artsin ezikler birbirine düssün ondan sonra fenerliler fatihi tv8 de görebilirler
          y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• gitsin kardesim gitsin ama avrupaya olurda bizans ........lerinden birine satilirsa biliyorum ki o has trabzonludur gitmez sadece satilir o zaman bizde klubü basar fatihi satanlarin KELLESINI ALIRIZ
            BIZDE BIZANS ITLERINE SATACAK OYUNCU YOK BUNU IYI BILIN BIZANSIN KÖPEGI ULUSAL MEDYA

!

Yorum

• Fatih satilacaksa alternatifini geçen sene alacaklardi,Ali Kemali sattigimizda elimizde Necdet vardi.Bu isler plan programla olur.Her futbolcu satilabilir,her takima satilabilir,futbolcularin degil,takimlarin misyonu vardir.Fatih yurtiçine satilmasin demek,acizliktir,degeri karsiliginda her takima satilabilir.Bu degerleri yetistiremiyorsak,biz bu davayi kaybederiz,kisiler degil kurumlar önemlidir.........

Yorum

• mesutaky kardesim eline saglik çok güzel yazmissin. bu adam bu laflari ederken halen daha kendini bilmez bazisözde trabzonspor taraftarlari fatihin gitmesinde sakinca yok demiyormu kafayi yiycem yaaaaa... surda yazilanlari duysa fatih acaba ne der çok merak ediyorum:@

Yorum

• İlk olarak akdin tarafından gönderildi
                  Fatih satilacaksa alternatifini geçen sene alacaklardi,Ali Kemali sattigimizda elimizde Necdet vardi.Bu isler plan programla olur.Her futbolcu satilabilir,her takima satilabilir,futbolcularin degil,takimlarin misyonu vardir.Fatih yurtiçine satilmasin demek,acizliktir,degeri karsiliginda her takima satilabilir.Bu degerleri yetistiremiyorsak,biz bu davayi kaybederiz,kisiler degil kurumlar önemlidir.........

Daha öncede belirtmistim... Trabzonsporda oynamak istemeyen, Trabzonda yasamayi kendisine zul kabul eden her futbolcu satilmalidir.Hiçbir futbolcu Trabzonspordan büyük degildir. Bu satis yapilirken elbette ki eger mümkünse ve gerçek degerini bulabiliyorsa futbolcuyu Avrupaya satmak en mantikli olanidir. Amaaaaa.... Eger rakamlar dogruysa 7.5 milyon dolar+ M.Yozgatli teklifi dogruysa yani balon degilse, sirf Avrupaya satacagiz diye Fatihi siradan bir Avrupa takimina 3 milyon dolara satmak tam bir aptalliktir, isbilmemezliktir. Kalmak istemeyen ve degerini bulan her futbolcu kapinin önüne konulmalidir ve en yüksek rakami verene satilmalidir...

Trabzonsporun tarihi Fatih gibi nice istanbula giden yildiz futbolcuyla doludur... Sahislar gelip geçicidir. Trabzonspor Istanbula futbolcu satti diye asla küçülmemeistir ve küçülmeyecektir.

Su anda mevcut bulunan yönetime biraz güvenim olsa... Fatihin yerini çok akilci transferlerle doldurabileceklerini bilsem bir AN BILE DÜSÜNMEZDIM. Ama görüyorum ki yönetim tam bir acemiler ordusu gibi haraket etmektedir. Iste asil düsünülmesi gereken konu budur...
                  HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• fatihi fener formasiyla görmek çok koyar seref yoksunu camiabi rahat birakmadilar.geçen sene gökdeniz bu sene fatih seneye kim var acaba Edited by: sbay
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Biraz düsünün bence satalim Fatihi Hem Kulübümüz para kazanir hemde
                      Yeni daha iyi Transferler yapariz.....zaten bu sene satmazsak seneye
                      bedava gitcek....
                      Crazy Boys Cologne

Yorum

• yönetimin plansiz projesiz çalistigi dogru Teknik direktörün 2 ay önce gidecegini açiklamis hala daha t.direktör ariyorsun transferde çagdas haricinde bir sey yok.Isi bilmiyorlarda niyetlerini merak ediyorum yani gerçekten iyi birseylermi yapmak istiyorlar yoksa oyalama taktigi ve günü kurtarmak mi düsünüyorlar onu anlayamadim.Yok ikinci seçenekse bir an önce çekip gitsinler.yok iyi niyetle bir seyleryapmaya çalisiyorlarsa acemi olduklari kesin,kendilerine bir menacer seçip öyle devam etsinler.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• ne olursa olsun fenere vermesinler onu çok koyar bize .hani avrupaya gidecekti avrupaya evet rakiplere kesinlikle hayir sartlar ne olursa olsun
                          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Fatih gitti zaten.Bu transferi medyami yapti yoksa kendi mi gitmek istedi bilmem ama FatihTekke bu saatten sonra Trabzonspor'da bitmistir.Kalsada faydasi olmaz.Bence gitsin.Avrupa'ya gitmesini isterdim ama galiba Besiktas a gidecek
                            Bordo Mavi En Büyük TRABZON

Yorum

• ?Gidersem Besiktas?a giderim?
                              Fatih Tekke?nin de yakin çevresine, ?Ali Sami Yen?de bana yapilanlar yüzünden Galatasaray?a sicak bakmiyorum. Fenerbahçe zaten olmaz. Türkiye?de gidersem sadece Besiktas?a giderim? dedigi ögrenildi. Fatih?in bu düsüncesi nedeniyle Besiktas?tan daha cazip bir teklif veren Fenerbahçe?nin bu transferde Kartal?dan çok geride oldugu bildirildi. Albayrak?in ayrica Demirören?e, ?Fatih?i satmaya karar verirsek, öncelik sizin? dedigi belirtildi

hani avrupaya gitmek istiyodu ne isi war bjk ye o zmn bizden gitmesin

<DIV align=center></DIV>

Yorum

• besiktasta fatihi alacak para yok.zaten murat aksu bi gazetede fatihin anca 4 milyon avro edecegini demis.bizimkilerin daha çok istemesi besiktas yolunu tikiyo.ama fener 6,5-7,5 arasi verebilir.
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Çalışıyor...
                                X