Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben izleyemedim amabir arkadastan duydum. Dün gece LIG TV'de bizim baskan Fatih'in transferi hakkinda konusmus. Halen daha "Klüpçikarina olursa FB'ye de satilabilir, önemli olan TS'un çikarlaridir, böyle birsey olursa taraftar da buna kizmaz" gibisinden seyler söylemis. "FB'den Fatih'e teklif gelmesi bizim için gurur vericidir" de demis galiba ki bunu hiç tartismiyorum bile.

Fatih'in son açiklamalarinda sonra TS'un baskaninin halen daha böyle konusmasi biraz ayip kaçiyor. Bilmiyorum bu açiklamalari dinleyen oldu mu? Eger bana aktarildigi gibiyse, hiç de iç açici degil. Baskan sanki birilerine söz vermis de simdi zemin hazirliyor gibi. Ama diger taraftan da bazin sözcümüz açiklama yapmis ve Fatih'in yurtiçine satilmayacagini söylemis. Birbirileri ile çelisen açiklamalar var anlayacaginiz.
    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• 8 Nisan 2004;

"Benim en büyük agabeyim var. Su anda Almanya'da. Medyaya yansiyan transfer dedikodulari oluyordu. Bunlar Fenerbahçe'nin istedigi yönünde haberlerdi. Agabeyim Fenerbahçe'ye gitmem halinde beni kardeslikten reddedecegini söyledi. Türkiye'de herkes her seyi konusabiliyor. Ben Trabzonlu'yum, Köprübasili'yim dogdum dogali. Trabzonspor'a çok seyimi verdim. Gözyaslarimi verdim, sagligimi verdim, her seyimi verdim. Birak Fenerbahçe'yi, Türkiye'de baska bir takima da gitmem"

olay bitmistir büyütmeyelimmm!,kaptan çok önceden söyledi zaten söyleyecegini,istanbul medyasinin burdaki amaci fatih'le taraftari karsikarsiya getirmek ve transferi kolaylastirmak ayni gökdeniz'de yaptiklari gibi ki kanmayin inanmayin!
      Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi

Ben izleyemedim amabir arkadastan duydum. Dün gece LIG TV'de bizim baskan Fatih'in transferi hakkinda konusmus. Halen daha "Klüpçikarina olursa FB'ye de satilabilir, önemli olan TS'un çikarlaridir, böyle birsey olursa taraftar da buna kizmaz" gibisinden seyler söylemis. "FB'den Fatih'e teklif gelmesi bizim için gurur vericidir" de demis galiba ki bunu hiç tartismiyorum bile.

Fatih'in son açiklamalarinda sonra TS'un baskaninin halen daha böyle konusmasi biraz ayip kaçiyor. Bilmiyorum bu açiklamalari dinleyen oldu mu? Eger bana aktarildigi gibiyse, hiç de iç açici degil. Baskan sanki birilerine söz vermis de simdi zemin hazirliyor gibi. Ama diger taraftan da bazin sözcümüz açiklama yapmis ve Fatih'in yurtiçine satilmayacagini söylemis. Birbirileri ile çelisen açiklamalar var anlayacaginiz.

Baskan böyle bir sey demisse= YÖNETIM ISTIFA

Yorum

• Selçukabi, dur bizzat dinlemedigim bir haberle hemen göndermeyelim yönetimi [img]smileys/smiley1.gif[/img]Bir düzletme yapayim, galiba FB degil "Istanbul takimlari" demis ama o da farketmez sonuçta, ayni kapiya çikiyor. Dili sürçtü herhalde baskanin [img]smileys/smiley1.gif[/img]
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
            İlk olarak metehan tarafından gönderildi

Ben izleyemedim amabir arkadastan duydum. Dün gece LIG TV'de bizim baskan Fatih'in transferi hakkinda konusmus. Halen daha "Klüpçikarina olursa FB'ye de satilabilir, önemli olan TS'un çikarlaridir, böyle birsey olursa taraftar da buna kizmaz" gibisinden seyler söylemis. "FB'den Fatih'e teklif gelmesi bizim için gurur vericidir" de demis galiba ki bunu hiç tartismiyorum bile.

Baskan böyle bir sey demisse= YÖNETIM ISTIFA
            Abi demedigini sende biliyorsun...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• herkesin hemfikir oldugunadir konulardan biri.

fatih kesinlikle yurt içinde bir takima satilmamali.illa gidecem diyorsa yari fiyatina avrupaya satilmali.

almanya fatih için uygun olur.ingilterede fatihin oynayabilecegini sanmiyorum(kötü topcu oldugundan demek istemedim.) ayrica almanyada seyirciside çok olur.basarili olur yani.
              N e K ö T ü !

Yorum

• fatihin trabzondaki macerasi simdilik bitmistir fatih bu saatten sonra kalsa ne olur kalmasa ne olur adam kafa olarak bitirmis trabzonda oynamayi yapilacak en iyi sey yolunu acmak ve avrupaya gondermek tabikide iyi fiyata
                sorma neden...
                hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi

baskan böyLe bir sey dememistir derse oLacakLari biLiyordur ihtimaL vermiyorum ama eqer dediyse hemen istifa etmeLi

fatih trabzon defterini kapadi yüreqinde bence bu yüzden bu sene gitmezse seneye kesin giedecektir hemde ücretsiz bu sene sataLim ki para kazanaLim beLki ondan geLen parayLa iyi bir transfer yapariz

ama gönLüm gitmemesinden yana

Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• fatih giderse avrupaya gitsin ama fenerbahçe gibi adi bi klube asla olmaz olmamalida bence
                    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• fatihi severim o bir yildiz. ama biz trabzonlular olarak bazi seylere o kadar kiymet veriyoruz ki .bazen abartiyoruzda. eger gitmek istiyorsa gitsin. onu ne mutlu ediyorsa onu yapsin. fenerbahçeye gitmesi için birsey demiyorum ama bence önce ogünü abdullahi tolunayi bir arasin. ayrica trabzonda eger bir yildizini satmayi düsünüyorsa hele de rakiplerine, ve bunu üstüne baskani çikip diyorsa ki istanbul kulüplerinden tekliflerin gelmesi gurur verici diye, trabzonspor camiasi olarak oturup gelecege dair planalrimizi tekrar degerlendirelim. halki bos umutlara sokup sonra baasri gelmediginde saga sola saldirmayalim. bunu bilmek biz trabzonspor sevdalilarinin hakki.
                      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• arkadaslar 12 milyondolara yildiz alacaz diyoz .. gelecek olan yildiz fatihten iyi olacagi kesin mi?

takima uyum sagliyacagi kesin mi ?

iyi bir fatih kafasi rahat bir fatih 10 milyon dolarlik yildizdan daha iyidir.

fatih,gokdeniz bu iki arkadasimizin trabzonspor a ve trabzonsporlulara borcu vardir..

bu takimi samp yapsinlar sonra nereye isterlerse gitsinler..

imza ,

alper,
                        karaiplerde bir trazonsporlu..
                        bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi

arkadaslar 12 milyondolara yildiz alacaz diyoz .. gelecek olan yildiz fatihten iyi olacagi kesin mi?

takima uyum sagliyacagi kesin mi ?

iyi bir fatih kafasi rahat bir fatih 10 milyon dolarlik yildizdan daha iyidir.

fatih,gokdeniz bu iki arkadasimizin trabzonspor a ve trabzonsporlulara borcu vardir..

bu takimi samp yapsinlar sonra nereye isterlerse gitsinler..

imza ,

alper,

hakLisin ama gitmek isteyipde gönderiLmeyen bir oyuncunun trabzona faydasi oLurmu bence oLmaz fatih tekke gitmek istiyor bunu her firsatta diyor ve ücretsiz gideceqine parayLa satiLsin ama ikna ediLirse buna en cok sevinenLerin basinda ben geLirim Edited by: blume_61
                          Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• Bunlar 12 milyon dolara oyuncu alacagiz diyor ama bunlari amaci bence söz verilen olay degil;fatihi satip ondan gelen parayla alacaklar galiba...
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü

Yorum

• katiliyorum

Yorum

• İlk olarak supermann tarafından gönderildi

8 Nisan 2004;

"Benim en büyük agabeyim var. Su anda Almanya'da. Medyaya yansiyan transfer dedikodulari oluyordu. Bunlar Fenerbahçe'nin istedigi yönünde haberlerdi. Agabeyim Fenerbahçe'ye gitmem halinde beni kardeslikten reddedecegini söyledi. Türkiye'de herkes her seyi konusabiliyor. Ben Trabzonlu'yum, Köprübasili'yim dogdum dogali. Trabzonspor'a çok seyimi verdim. Gözyaslarimi verdim, sagligimi verdim, her seyimi verdim. Birak Fenerbahçe'yi, Türkiye'de baska bir takima da gitmem"

olay bitmistir büyütmeyelimmm!,kaptan çok önceden söyledi zaten söyleyecegini,istanbul medyasinin burdaki amaci fatih'le taraftari karsikarsiya getirmek ve transferi kolaylastirmak ayni gökdeniz'de yaptiklari gibi ki kanmayin inanmayin!

Bence de bu Türkiye olayini bitirelim.. Türkiye'de baska bir kulübe gitmeyecegini benim 4 yasindaki yegenim bile biliyor.. Ama ben derim ki Fatih Tekke Avrupa da kaliteli bir kulüple anlassin.. Çünkü bir futbolcu ne kadar iyi olursa olsun tek basina bir takimi sampiyon yapamaz.. O bizde görevini tamamladi.. Gitsin avrupaya, yapabiliyorsa zirveye çiksin en iyilerinden biri olsun doruklardayken futbolu biraksin.. Bunu da Trabzonspor'da yapsin....
                                ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

Çalışıyor...
                                X