Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kardesim her zaman soruyosunuz bizde surekli evap veriyoruz ama anlamak istemiyosunuz galiba fatih gidecekse gitsin ama turkiyede oynamasin trabzondan daha iyi bir takima gitsin ne fb ne bjk nede gs trabzondan iyi takim degiller gidecekse avrupaya gitsin en buyuk silahimizi iyi para veriyolar diye neden fb yada bi baska takima satalim avrupaya kardesim avrupaya gitsin birakin bu isleri biz herzaman arkanizdayiz ben derim ki turkiyede bi takima gitmesin isterse degil ibrahim akin figo yuda verseler kardesim rakibine boyle bir gol makinesini satarsan ne yaparsin donup bi arkaniza bakin gecen sezon ve bi onceki sezon neler yapti kac mac cevirdi aman yonetim uyuma yanlis is yapmabasinin gazina gelmeyin aman trabzonu ayaga kaldiracaksiniz ama farkinda deilsiniz [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak turan tarafından gönderildi
      kardesim her zaman soruyosunuz bizde surekli evap veriyoruz ama anlamak istemiyosunuz galiba fatih gidecekse gitsin ama turkiyede oynamasin trabzondan daha iyi bir takima gitsin ne fb ne bjk nede gs trabzondan iyi takim degiller gidecekse avrupaya gitsin en buyuk silahimizi iyi para veriyolar diye neden fb yada bi baska takima satalim avrupaya kardesim avrupaya gitsin birakin bu isleri biz herzaman arkanizdayiz ben derim ki turkiyede bi takima gitmesin isterse degil ibrahim akin figo yuda verseler kardesim rakibine boyle bir gol makinesini satarsan ne yaparsin donup bi arkaniza bakin gecen sezon ve bi onceki sezon neler yapti kac mac cevirdi aman yonetim uyuma yanlis is yapmabasinin gazina gelmeyin aman trabzonu ayaga kaldiracaksiniz ama farkinda deilsiniz [img]smileys/smiley7.gif[/img]

iyi özetledin dogrusu
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• yönetmin böyle bir hata yapacagini sanmiyorum zira fatihin de bu takimlara gitmeyecegine eminim

fatih bu yil büyük bir ihtimalle Avrupadatop kosturacak [img]smileys/smiley19.gif[/img]
        Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
        BMN Tsira TRABZON

Yorum

• Bence Avrupa'ya bile gidemeyecek.

Maç sonu yorgunluguyla verdigi bir beyanatin cezasini çekiyor.Hos böyle bir açiklama yapmasada Bizans basini bugünkü gibi çok manset atacakti.Ama Fatih bu defa kendisi bilerek sobelendi çukurlara.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• eziklerin yonetimi fatih haberleriyle sadece gundemi dolduruyor.onlarin amaclari baska topcular ve fiyat yukseltmemek icin bunu yapiyorlar.guzel bir politika ama etik oldugu soylenemez ezikler de fatihin onlarda oynamayacagini bilir acikcasi benim icim rahat.trabzon usagi takimini birakmaz.
            HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• Fatihi satmakmi!! Bunun bu forumlarda konusulmasini bile kabul edemiyorum.Trabzonspor kaptanini satarmi Allah askina..Avrupada oynamak hayalim diyen kaptanimizi istanbul medyasininda etkisiyle yolcu ettik gitti.Yok fenere yok besiktasa..Fatih tekke vefali çocuktur.Yillar öncede yilmaz vural göndertmisti onu ama döndü ve dogdugu büyüdügü sehirde gerçek benligiyle mücadelesini verdi,takimimizi sampiyonluk yarisinda son haftaya kadar tasidi,tabiri caizse ölümüne oynadi diger arkadaslariyla birlikte,ama liderimiz oydu sahada...Böyle bir lider oyuncu satilirmi?Gitmek istese bile gönderilirmi?Hatirlayin Hasan sas bile gitmek istemisti 5-6 hafta önce galatasaraydan,bi daha oynamam diyordu ama ne oldu ayni hasan sas takimi için yirtindi sampiyon yapti takimini..Yani diyecegim su ki böyle gel-gitler her futbolcuda olur,bu gün gitmek istiyorum diyebilir,neticede yas itibariyle dogru karar verecek seviyede degildir futbolcular.Fatih en az 5 yil daha Trabzonsporu tasiyacak büyük bir futbolcudur,kaptanimizdir,kesinlikle satilmamalidir...
              <BLOCKQUOTE dir=ltr style="MARGIN-RIGHT: 0px">
              </BLOCKQUOTE>
              Herkese Merhaba

Yorum

• adam kafasinda bitirmisse isterse 50 gol atsin ya ruh olmayinca sampiyon fln olunmuyo yönetimin yapacagi en akilli sey avrupada bi takima satmak eger türk takimina satarsa büyük bi yanlis yapar

Yorum

• Hasim Sayitoglu fatihi satarsak sadece yurtdisina satariz dedi...Asla kendi silahimizi baska bir takima vermeyiz dedi...Yani daha neyi konusuyoruz...Zaten bu adam artik Türkiye liginde oynamaz...Oynarsa Avrupa da oynar...Gazeteleri okuya okuya gaza asil biz geliyoruz...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi

?Gidersem Besiktas?a giderim?
                    Fatih Tekke?nin de yakin çevresine, ?Ali Sami Yen?de bana yapilanlar yüzünden Galatasaray?a sicak bakmiyorum. Fenerbahçe zaten olmaz. Türkiye?de gidersem sadece Besiktas?a giderim? dedigi ögrenildi. Fatih?in bu düsüncesi nedeniyle Besiktas?tan daha cazip bir teklif veren Fenerbahçe?nin bu transferde Kartal?dan çok geride oldugu bildirildi. Albayrak?in ayrica Demirören?e, ?Fatih?i satmaya karar verirsek, öncelik sizin? dedigi belirtildi

hani avrupaya gitmek istiyodu ne isi war bjk ye o zmn bizden gitmesin

<DIV align=center></DIV>

Allah Allah. Gün geçmiyor ki Fatih'le ilgili palavra haber çikmasin. 'Gidersem Bejekeye giderim' mis. Sen bunun neresine inaniyorsun. Ne zaman demis bunu ? Fatih su an Milli takim kampinda nerden uyduruyorlar bu tür haberleri anlamiyorum. Ee tabi adamlar iyi reklam yapiyor bazilari sayesinde...
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• öyle bi konusuyorsunuz ki sanki fatih çikip da ''ben fenere gitmek istiyorum'' dedi..adamin dedigi avrupaya gitmek istiyorum ki bunu hakan sükür dedi en iyi oldugu zamaninda..her türk topçusu ister bunu,artik azcik o beyinlerinize sokun..

büyük kuluplerde eger ki bir oyuncuyu takimi satmak istemezse alacak olan takim asla teklifte bulunmaz..ama eger ki sahibi oldugu takim satmayi düsünmüsse rakip de gelir alir.bu is bu kadar basittir.hiç görüyormusunuz tuncaya bjk-gs den teklif geldigini?hayir görmediniz çünkü takimi asla satmak istemiyor.hele hele yurt içine asla

ama gelin görün ki yildiz transfer sözüyle ve grupplarin destegiyle göreve gelen parali yönetim (sagda solda söylemeyin komik duruma düsersiniz) kasada para olmadigi için takimin yildizini satmaya çalisiyor..tabii ki kimse vazgeçilmez degildir ama takimin yildizi,performans bakimindan en çok ihtiyaç duyulan oyuncuyu daha 5 aydir camiada ismi duyulan bilinen insanlar satamaz..böyle büyük bir karari veremezler.ne kadar paralari olursa olsun (ki kurus para vermeden reklamini yapan asbaskanlar var burada) böyle bir karari veremezler..özkan sümerin dedigi gibi trabzonspor kimsenin cebine sigmaz.sigmayacak da..3 günlük isimlerin trabzonspora zarar verdikten sonra sonlarinin ne oldugunu daha geçen seneden görebiliriz (bkz. murat bozoglu-metin akbasoglu ikilisi,nerdeler?)..

fenerbahçeli bir insan istese böyle bir yardim yapamaz fenerbahçeye..kaos içindeki camialarini tekke transferiyle tekrardan toplayacaklar görüldügü gibi..

aralik ayinda bu yonetime izmir marsiyla bye bye demek ümidiyle

Yorum

• fatih tekke ye degeri olan parayi verebilecek bir takim varsa satilsin.. fatih tekke jubile yapana kadar bu takimda bekletcek halimiz yok... forvet alsin baskan diyoruz kaliteli bir forver .. fatih tekke oldugu sürece en kaliteli forvet gelse 10 golu gecemez tekkeden aman alamaz ki adam.. bence fatih tekke artik kendini takimdan ck üstün görüyor ve bu üstünlük yuzunden takim arkadaslarina degisik gözle bakiyor ve uyum sorunu cikiyor meydana .. yattara ortayi fatih e yaparsa iyi yapmasa kötü.. bu sezon gs macinda onca insanonun iicn kenetlendi unutmadik dedi günler öncesinden hazirlik yapti.. hanginiz inaniyorsunuz ts gs macinda tekkenin onca kisinin ona verdigi degere uygun futbol sergiledigini.. eger ki takimimiza para kazandiracak varsin fb ye gitsin hiç öenmli degil.. gitsin de görsün ona kimler sahip cikti hangi duygularla sultan dediler.. onun için yapilanalra onun verdigi cevabin yetersiz oldugu görsün.. bir kere antep e gitti geldigi ilk yillar akillanmis geldi ama simdi yine ayni fatihh. gökdeniz olaylarindan sonra buu fatih gokdeniz düzelmez daha.. göndereceksin ikisinide yeni bir gokdeniz yeni bir fatih cikaracaksin alttan.. zamanimiz mi yok biz degismiyiz 20 küsür yil bekleyen varsin bu küsürler artsin ama izledigimiz trabzonspor yürekli olsun mucadeleci olsun .. takimimizi izledigimizde ruhsuzlar toplulugu demiyelim.. yenilsekte ezilmeyelim.. hedefimiz feneri yen sampiyon olma olmasin.. bak gs ye 2 mac fenere yenilde sampiyon oldu demek sorun feneri yenmek degil kendi içimizdeki düsmanlari yenmek.. o yuzden gitmek isteyene saniye dur demiceksin gelmek isteyen görev yapmak isteyenede kapini sonuna kadar acacaksin.. bir gun hatasini anlar geri döner ancak o zaman verim aliriz bu gibi oyunculardan..
                        Trabzonspor

Yorum

• fatihi satmak bu trabsfer sezonunda trabzona ihanet etmekle bir tutuluyor. bunu anlamak cok güc degil cünkü fatih tekke futboluyla, aciklamalari ve davranislariyla taraftar nezdinde gercekten daha önce ne haminin ne de unalin erisebildigi mertebeye ulasti bunda tabi ki performansi nin da cok büyük bir rolu var. dört yilda attigi yaklasik 80 gol ve oyun icindeki liderlik konumu co önemli rol oynadi.

ancak olaya bir de su acidan bakalim!gelecek yil fatihin sözlesmesi bittiginde kim tutacak fatihi! bugun ona 7 milyon euro verenler bonservisi elinde olan bir fatihe neler verecekler! yilda iki milyon euroyu gozden cikarmak o zaman bir baska tkaim icin ozellikle uc istanbul tkaimi icin hic sorun olmayacak cunku bonservisi icin bir sey ödemedikleri icin ona daha fazla parayi verip kapmayi isteyeceklerdir!örnegin besiktas! bu yil onlara 7 milyon euro pahali geldi ancak gelecek yil bonservisi elind eolan bir fatihe onlar fatihin istedigi rakami vereceklerdir!ve fatihin söylediklerini unutmamak gerek! fatih diyor ki yoruldum ve biktim artik surekli mucadele etmekten! fatihin duracagini mi zannediyorsunuz gelecek yil! bu yil sözlesmesi olmasina ragmen gitmek isteyne bir oynucyu gelecek yil sözlesmesi bitince nasil durduracaksiniz!

sen babasin sen aslansin sen kaplansin demekle duracak mi fatih!

bir de olayin seyirci tarafi var! seyirci ikiye bölunmus durumda. bir yanda fatihin gitmesini istemeyenler diger yanda ise gitmesine karsi olmayanlar! gelecek yil fatih bu takimdan giderken roller degisecek ve bu yil gitmesini istemeyenler kelimenin tma anlamiyla fatihin bu yil gitmesini istemedikleri icin trabzona ihanet etmis olacaklar cünkü bu yil kazanabilecegimiz parayi gelecek yil alamayarak gidecek fatih takimdan ve bu yil fatihin satilmasinda bir sakinca görmeyenler yonetimi fatihi bu yil satmadiklari icin trabzona ihanetle suclayacaklar..

benim kanimca fatihin nereye satildiginin bir önemi yok eger fatih trabzonspordan ayrilip fenerbahcede oynamayi kendine yedirebiliyorsa buyursun gitsin! zaten ona boyle bir kararinda diyecek hicbirseyimiz olamaz! ancak eger avrupaya giderse trabzonun ondan kazanacagi para fenerin vereceginden az olacak bunu unutmamaliyiz! tabi burada karsimiza yeni bir sorun cikiyor! rakiplerimize en iyi oynucumuzu vermek dogru mu? ne yapacagiz en iyi oynucumuz rakiplerimizde oynamak istiyorsa? hami ornegin yillarca gs de oynamak icin ugrasti durdu oynayamadi ancak onun performansina bu istek ne kadar yansidi ve bize nelere maloldu bunu ortaya cikarmak oldukca guc.

yani arkadaslar böyle ihanet ya da alcaklik kavramlarinin arkasina siginarak ya da onlari koz oalrak kullanarak bir yere varamayiz. oalylari akliselim bir sekilde degerlendirip trabzonsporun menfaatleri dogrultusunda en iyisini yapmak zorundayiz ve hedefimiz birilerini alcaklikla ya da hainlikle suclamak yerine trabzonspor icin en iyiisini bulmak ya da bulmaya calismak olmali...

nedir trabzonspor icin en iyisi? faitihn saitlmasi mi yoksa gelecek yil bedava verilmedne once bir yil daha takimda kalamasi mi???

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

öyle bi konusuyorsunuz ki sanki fatih çikip da ''ben fenere gitmek istiyorum'' dedi..adamin dedigi avrupaya gitmek istiyorum ki bunu hakan sükür dedi en iyi oldugu zamaninda..her türk topçusu ister bunu,artik azcik o beyinlerinize sokun..

büyük kuluplerde eger ki bir oyuncuyu takimi satmak istemezse alacak olan takim asla teklifte bulunmaz..ama eger ki sahibi oldugu takim satmayi düsünmüsse rakip de gelir alir.bu is bu kadar basittir.hiç görüyormusunuz tuncaya bjk-gs den teklif geldigini?hayir görmediniz çünkü takimi asla satmak istemiyor.hele hele yurt içine asla

ama gelin görün ki yildiz transfer sözüyle ve grupplarin destegiyle göreve gelen parali yönetim (sagda solda söylemeyin komik duruma düsersiniz) kasada para olmadigi için takimin yildizini satmaya çalisiyor..tabii ki kimse vazgeçilmez degildir ama takimin yildizi,performans bakimindan en çok ihtiyaç duyulan oyuncuyu daha 5 aydir camiada ismi duyulan bilinen insanlar satamaz..böyle büyük bir karari veremezler.ne kadar paralari olursa olsun (ki kurus para vermeden reklamini yapan asbaskanlar var burada) böyle bir karari veremezler..özkan sümerin dedigi gibi trabzonspor kimsenin cebine sigmaz.sigmayacak da..3 günlük isimlerin trabzonspora zarar verdikten sonra sonlarinin ne oldugunu daha geçen seneden görebiliriz (bkz. murat bozoglu-metin akbasoglu ikilisi,nerdeler?)..

fenerbahçeli bir insan istese böyle bir yardim yapamaz fenerbahçeye..kaos içindeki camialarini tekke transferiyle tekrardan toplayacaklar görüldügü gibi..

aralik ayinda bu yonetime izmir marsiyla bye bye demek ümidiyle

Hocam geçen sene ve ondan önceki sene ki mansetleri hatirlatmak isterim ilk önce...

GÖKDENIZ FENER DE...

GÖKDENIZ:BEN ARTIK MISYONUMU TAMAMLADIM...FENERE GITMEK ISTIYORUM...

GÖKDENIZ IÇIN 2 BÜYÜK KLÜP KAPISIYOR....

Bu ve buna benzer mansetler atiliyordu bu ............ medya tarafindan ve o zaman ki yönetimimiz asla satmayacagiz demesine ragmen...Fatih daha önce söylemisti ben avrupa da oynamak istiyorum türkiye liginde Trabzonspordan baska bir takimda oynamam oynasam abim beni vurur...Böyle demisti 1.5 yil önce simdi ise biz gelip yönetim satiyor...istifa yönetim diye burda yazilar yaziyoruz...Hasim Sayitoglu geçen yerel bir kanalda aynen sunu söyledi...Biz Fatih konusunda Türkiye içi bir formül asla düsünmüyoruz...Ama olur da Avrupadan bir teklif gelirse yönetim olarak oturur düsünürüz...Bu kelimeyi bizzat ben kendim duydum...

Saygilarimla...

Yorum

• Kardes o mansetler dogru çikti farkindaysan Gökdeniz geçen sene Fenerle protokol imzaladi.

Yorum

• @forza61

hasim sayitoglu tabii ki fatih için ülke içinde bir alternatif düsünüyor.ama alternatifi düsünen baskalari var..o baskalari yildiz transfer sözüyle göreve gelen baskan ve basina en çok konusup etiket yapan yardimcisi haciosmanogludur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X