Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal olsun kaptana.demek girer girmez golü atmış.
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

• ben sana sana sana ölürüm ölürüm ölürüm sana ölürüm sana değer bunu bilirim...... ahhhh fatih ahhhhh....
      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• Allah nazarlardan saklasın da, içimden bir ses bu Rus ligi Fatih'e hafif gelecek diyor.

Yorum

• sanki bana da öle gelio
          Hadi eyvallah..

Yorum

• Bu arada tahminimce bugün maçtan sonra site Rus işgaline uğrayacaktır
            Yalnız inşallah çok fazla ballandıra ballandıra anlatmazlar.

Yorum

• Sanki kendi takımım gol atmış gibi sevindim helal olsun kaptana....
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• helal bea,yakışır

Yorum

• rus ligi hafif kalacaktır elbette sulktana, inşallah avrupanın büyük kulüplerinden biri farkına varır da onu bundesligada la ligada vs seyrederiz
                  Dik oynuyoruz,Dikine oynuyoruz.....
                  Hg_

Yorum

• Gerçekten golü Tekke atmış

Yorum

• recep abi nie inanamadın
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• Arkadaşlar bir gölüde sayılmamış
                        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• walla golu atmasina cok sevindim ama bi yandanda icimde degisik hüzün dolu duygular var...acayip bi durum
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• ah ulennnn ahhh
                            En son Misafir tarafından düzenlendi; 06.08.2006, 15:17.

Yorum

• Kralımız gol attı arkadaslar ah yönetim ah :s

En son honeylip tarafından düzenlendi; 06.08.2006, 15:21.
                              Verdiklerin ve Vermediklerin İçin Şükürler Olsun allah,ım

KRALımız olmadan trabzonspor düşünemiyorum way halimize artık wayyy :(
                              Henry shevchenko Ronaldo bi yana Fatih Tekke ( Kralımız Bi yana )
                              Baskanımız ve yöneticiler Ne akla kulluk ettiler anlamadım :(

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar bir gölüde sayılmamış
                                bunu nerden ögrendin simdi
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X