Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doktor Aşk başlığı olduğu için bunları koydum yoksa direk Krupa'yı koyardım,bunlar sevilicek kızlar

@Oğuzlu_61
    Ne yaptın dostum,burası Aşk başlığı

Unutmadan öyle vampire tüm kanımı veririm
    En son Bekir tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 01:37.

Yorum

• Ortadakine 3 kilo baklavayla yine gitmez
      Şaka şaka

Muhteşem 3'lü:
      Dik üçgende hipotenüse çizilen kenarortay ayırdığı parçalara eşittir
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• @Doktor

Vallahi bende şaşırdım resmi görünce ama adam atmış işte görüyorsun

@Mert

Neyin kafasındasın olum sen ?
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doktor Aşk başlığı olduğu için bunları koydum yoksa direk Krupa'yı koyardım,bunlar sevilicek kızlar

@Oğuzlu_61
          Ne yaptın dostum,burası Aşk başlığı

Unutmadan öyle vampire tüm kanımı veririm

ortadaki için fener forması giyer aziz y. maskesi takar avni akere girer kendimi intihar ederim sen ne diyon.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ortadaki için fener forması giyer aziz y. maskesi takar avni akere girer kendimi intihar ederim sen ne diyon.
            Elin Polonyalısı için değmez

Daha iddaalı sözler söylemeden bi duş alıp uyu

Yorum

• sakin ol genç

et Bekir
              ççççççççç
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Elin Polonyalısı için değmez

Daha iddaalı sözler söylemeden bi duş alıp uyu

alcam zaten şimdi, niye hala bu başlıktayım onuda anlamadım uyku tutmaadı.

good night boys
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sabah bu bi daha duş alır

Yorum

Sabah bu bi daha duş alır

12 den önce kalkmam, yarın tembellik günüm

Yorum

• Tamam la uzatmayın Bekir biz aşk konuşalım panpa Başlığı amacından saptırttırttırtmayalım
                      BordoMavi.Net

Yorum

• Arka sayfadaki malum resim başlığı sapıttırmış, okurken tam yanlış bişe yazmış derken hemen üstünden geçmiş
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Sabah bu bi daha duş alır

O değil de gogıla ' Dorukhan Açıl ' yazıldığında ilk çıkan şeylerden birisinin bu başlık olması kötü olmuş. Kimse görmüyor diye burada itiraf ediyorduk, meğer herkes görüyormuş
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• yuhh burası aşk başlıgı degıl abaza baslıgı olmus resmen ,pes yanı dustugunuz su hale bakın dısarda o kadar .... varken sız hala kendınızı burda avutuyorsanız ne dıyelım artıkk...ayrıca bı oncekı sayfadakı resımdekıler de 14-15 yaslarındakı subyenler, kurdugunuz hayallere bakın yaaa...
                            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• @Dorukhan Açıl
                              Benim kimseden gizli saklım yok,gören görsün

@UğurTS1989
                              2006 yılına ait resim,o yıllarda 14-15 yasında olsalar şimdi 19-20 yaşında oluyorlar,ayrıca ben Aşık olunucak kızlar dedim,sen yanlış yere çekmişsin
                              Edit: Yer Rusya olunca geniş geniş konuşursun tabi
                              En son Bekir tarafından düzenlendi; 16.10.2011, 13:28.

Yorum

• Bekir Verdigin Tavsiyelere Uydum haftaya Polenyali Bir kizla tanisiyorum Arkadaslar araciligi ile
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X