Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onur kaç yıldır çıkıyorsunuz? Küpe basit kalır bence.
    5 ay oldu herhalde. Sizinki kadar eski değil.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5 ay oldu herhalde. Sizinki kadar eski değil.
      Eski demeyelimde Yıllanmış Şarap gibi diyelim

Fikirler lazım.
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• valla onurun söylediği taktikler kısa vadede işe yarayabilir.ancak ilerleyen zamanlarda seni tam manasıyla karşı taraf tanıyacağı için sonuç hayal kırıklığı olabilir...
        ben 2 temmuzda 6. seneme gireceğim inşallah...
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi başlıyorum;

Face'de ekledin o kızı sakın selam,merhaba,hi, hello, hallo,selamun aleykum tarzı şeyler yazma ve bekle. Gerekirse 2 gün, 3 gün, 1 hafta, 1 ay bekle ama bekle. Eğer eklediğin zaman sap gibi merhaba yazarsan silinmen veya umursanmaman çok yakındır.

Sonunda kızı şimdi ekledin sen feysden düşüncek bu beni ekledi ama niye yazmıyor? Sonra dayanamicak o yazıcak. Tanışıyor muyuz? diyecek sakına tanışalım mı tarzı şeylerde söyleme. Tersle kızı yani kendini ağırdan sat. Özgüven sahibi olduğunu hissetsin ve düşünsün "Bu ne ya hem ekliyor hemde tersliyor nasıl biri bu?" desin, der yani. Merak eder eğer kızı meraklandırmaya başladıysan başarılı olursun çünkü kızın bilinçaltında yer edinirsin ve feyse gelince bakar online mısın diye. Eğer onlinesan ne zaman yazcaksın diye bekler ve tren rayına oturur. İlk konuşmadan sonra 2-3 kere online olsanda yazma bekle onu.

Sonunda kız etkilenmişse senin bu özgüveninden ve odunluğundan zaten yazar. Çoğu kız tipe önem vermiyorum der ama veriyorlar kimse kimseyi kandırmasın. Sonrasıda senin karizman ve ağzının laf yapmasına kalmış. Aman çokta konuşma he. Ağırbaşlı konuşkan ol.
          Taktik budur . Bu taktiğin tutmayacağı kız , kız değildir . Travesti falandır .
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla onurun söylediği taktikler kısa vadede işe yarayabilir.ancak ilerleyen zamanlarda seni tam manasıyla karşı taraf tanıyacağı için sonuç hayal kırıklığı olabilir...
            ben 2 temmuzda 6. seneme gireceğim inşallah...
            Var mı fikir? Yardım?

Bende 6 seneyi doldurdum gidiyorum.
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Emirhan senin ilişkin epey uzun , sen küpeyi afedersin kafanı yarıp içinden çıkarsan kız yine de etkilenmez söyleyim . Daha güzel şeyler bulunabilir .

Uzun ilişki için .
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emirhan senin ilişkin epey uzun , sen küpeyi afedersin kafanı yarıp içinden çıkarsan kız yine de etkilenmez söyleyim . Daha güzel şeyler bulunabilir .

Uzun ilişki için .
                Soruyorum işte var mı düşünceleriniz. Sadece bir hediyede olabilir güzel bir hediye sıradan olmasın da. Yoksa ecükten becükten uğraşırım yaparım olur biter
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• global dünyada kılıbık olmak lazım
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

• bu arada ben mesela bir keresinde forma imzalatıp verememiştim.Sonradan baktım kız üzülecek ben de kendim imzaladım verdim.Bak imzalattım diye
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• Ben Cumaya gidiyorum Düşünelim 5 Temmuz'a kadar bitmesi gerekiyor bu işin.
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• hayırlı Cuma'lar genjler
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Cumaya gidiyorum Düşünelim 5 Temmuz'a kadar bitmesi gerekiyor bu işin.
                          5 Temmuz'a kadar Evlenme Teklifi için hediye bile buluruz dostum ne demeye bizi acele ettiriyorsun .
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5 Temmuz'a kadar Evlenme Teklifi için hediye bile buluruz dostum ne demeye bizi acele ettiriyorsun .
                            Evlenme teklifi işini hallettim ben. Hediye lazım şimdiden hazırlamak lazım anca.
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bi sandık bul . Ama şöyle zor açılanından bilirsin şifreli sandıkları. İçine gül yaprakları dök ve 365 tane küçük küçük kağıttan notlar yerleştir . Ve her güne uyandığında bir tanesini açmasını iste . Her gün bir tane .

Güller ıslakken , becerebilirsen içine kağıttan notlar yazıp bük ve artık öyle kalmasını nasıl sağlarsın hangi yapıştırıcı ile bilemem . 15-20 tane de onlardan hazırla ve içine barışmanız için gereken güzel sözler yaz . Bugün seni kırdım biliyorum özür dilerim falan gibi .

Kavga ettiiniz zamanlar da onlardan bir tane açıp okumasını iste . İşi iyice abartırım diyorsan o içine not yazdığın gül yapraklarına numara ver edebileceğiniz kavgalara göre notlar düzenle . Misal onu kıskandığın için kavga ettiğin bir gün , "seni çok kıskanıyorum belki abartıyorum ama seni çok seviyorum napayım" gibi bir not koydun . Bunun da üzerine 3 yazdın . Kskançlıktan dolayı kavga ettiğiniz gün ona msj atıp o numarayı açmasını isteyebilirsin .

Tabi bunlarıkafana göre özel hayatınıza göre başka şekillerde değiştirebilirsin .

Şu an aklıma bu geldi başka geldikçe yazarım .
                              Twitter Adresim

Yorum

• Uhhh. Ahmet böyle bir şey yapmak istemiyorum açıkcası

Zamanında bunun gibi şeyler yaptım tam böyle bişey değildi ama yaptım.
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X