Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Günümüz kızlarının hali..Forumdakilerin affına sığınarak paylaşıyorum.

Hıncal Uluç Birgün Dediki;
    Babamın zamanında ellenmemiş kız makuldu.
    Benim zamanımda dillenmemiş kız makuldu.
    Oğluma ise,........... kız arar olduk.
    Torunumuda siz düşünün artık.....!

Yorum

• İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kim ellerimi karşılıksız tutarsa...Umutsuzluğumda bile gözlerime bakarsa...Benim için bulutlar gibi ağlarsa (İşte o zaman sevgililer gününü kutlarım)

Onun için AŞKIMIZ herşeyse....İçindeki sevgi bitip tükenmesse...Gözleri benden başkasını görmezse (İşte o zaman sevgililer gününü kutlarım)

YaSiN bErBeR
      Mükemmel.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sonuç : Canberk Arslan ilişkisi var olan durumunu ilişkisi yok olarak kaydetti
        Aferin
        Canberk sana bir abla tavsiyesi, dikkate alsan da almasan da
        Senin için aşk lagaluga ise cevabımı dikkate alma.
        Kendine bir düşünme süresi ver. Olurları olmazları bir tart bakalım hangisi ağır basıyor. Öyle çok seviyorum ama olmuyor demek kaçmaktır. O işi sen dahil herkes geçecek. Sevgi zorluklarla mücadele edemeyeceğiniz kadar küçükse uzatmanın anlamı yok.
        Karşılıklı anlayış ve güven duygun yoksa bitirmende fayda var.
        Yok iki tarafta fedakarlık yapabilecekse aşk mücadele etmektir yeri geldiği zaman. En önemli şey de budur.
        Yapılması gereken şeylerden biri gerçekten seviyorsa onun için uygun görmediklerini kendisi de yapmayacak. Bu büyük bir sorunun çözümü demektir. Ama böyle bir kafaya sahip erkek ya da kız bulmak malesef günümüz şartlarında yüzde onlarda. O yüzden böyle şeylere karşı anlayışlı olmayı iki taraf da öğrenmek zorunda.
        Bir de ilişkine ufak da olsa bir yalan sokma.
        Ben ne anlatıyorum ya, her şeyin hayırlısı de geç
        İnsan Allah için severse bunları konuşmaya bile gerek kalmaz...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Estağfurullah usta öyle demek istemedim ama mutlaka sende kıskanırsın. Sevdiğini kıskanmak çok önemli bir şeydir bence. Kıskançlık duygusu kötü bir şeydir lakin sevdiğini kıskanırsan kötü değildir. Herşeyi bir sınırında bırakıp sevdiğine sevgini belli etmen lazım. Kızlarda sever erkeğinin kıskanç olmasını aslına bakarsan.
          Yok Ömer'im yanlış anlamadım ben zaten.İlginç olan cidden kıskanamıyorum ben deniyorum ama olmuyor .Yapı meselesi sanırım.
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öyle bir gün gelecek ki, ben sen olup sen ben olacaksın.Bana yaptığın her şeyi tek tek yaşacaksın..
            Sabah uyandığın da, acaba o mesaj atmışmı diye telefona bakacaksın.Her gününü gülerek eğlenerek geçiremeyeceksin.Gece yatarken ondan ''İyi geceler sevgilim'' mesajını bekleyekceksin ve o mesaj hiç bir zaman gelmiyecek.Sen sevdikçe, sen değer verdikçe, sen onun üstüne düştükçe kaybeden taraf olacaksın.Ulan her şeyi geç, aradığında telefon meşgul çalacak.Ben niye yaşıyorum bu kodumun dünyasında diye kendine küfürler edeceksin.Yani 1 kişi senin hayatının içine edecek.Hiç adını duymadığın maddelerin bağımlısı olurmu lan bir insan? Olur bal gibi olur hemde.''Ya kardeşim şifreni ver de onun profiline bakayım'' diyeceksin kardeş dediğin adamlara..
            Harbiden beni yaşamak nasıl bir duyguymuş söylesene?

Şimdi anlıyamabildin mi nasıl geçiyormuş benim hayatım? Daha satırlara dökmediğim o kadar şey var ki, boşver.
            Ve ben ki, sen bunları yaşarken öyle bir mutlu olacağım ki; ''Yaşa şerefsizin kızı yaşa, birazcık benim hayatımı yaşa'' diyeceğim.Aynı senin bana yaptığın gibi, Nedemişler? Etme bulma dünyası..

Küfürlerden arındırılmıştır
            ağlattın *** Kullandım kardeşim çok güzelmiş .

İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o daha iyiymiş, bi gün kapını çalarım belki
            Her zaman beklerim

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aferin
            Canberk sana bir abla tavsiyesi, dikkate alsan da almasan da
            Senin için aşk lagaluga ise cevabımı dikkate alma.
            Kendine bir düşünme süresi ver. Olurları olmazları bir tart bakalım hangisi ağır basıyor. Öyle çok seviyorum ama olmuyor demek kaçmaktır. O işi sen dahil herkes geçecek. Sevgi zorluklarla mücadele edemeyeceğiniz kadar küçükse uzatmanın anlamı yok.
            Karşılıklı anlayış ve güven duygun yoksa bitirmende fayda var.
            Yok iki tarafta fedakarlık yapabilecekse aşk mücadele etmektir yeri geldiği zaman. En önemli şey de budur.
            Yapılması gereken şeylerden biri gerçekten seviyorsa onun için uygun görmediklerini kendisi de yapmayacak. Bu büyük bir sorunun çözümü demektir. Ama böyle bir kafaya sahip erkek ya da kız bulmak malesef günümüz şartlarında yüzde onlarda. O yüzden böyle şeylere karşı anlayışlı olmayı iki taraf da öğrenmek zorunda.
            Bir de ilişkine ufak da olsa bir yalan sokma.
            Ben ne anlatıyorum ya, her şeyin hayırlısı de geç
            İnsan Allah için severse bunları konuşmaya bile gerek kalmaz...
            Teşekkürler Sibel güzel yorumların için daha hiçbir şey uygulayabileceğimi zannetmiyorum onun için . Hemen hemen bitti diyebilirim çünkü benim kalbimde .
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok Ömer'im yanlış anlamadım ben zaten.İlginç olan cidden kıskanamıyorum ben deniyorum ama olmuyor .Yapı meselesi sanırım.
              Olabilir ama sen bilmeden kıskanıyorsundur bence

Yorum

• Iskence cekiyorum!

Aglasam yeridir..

Bide hasta oldum..

Offfffffff

Yorum

• Sizin ki dertse benim ki ölümdür...
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sizin ki dertse benim ki ölümdür...
                    Aynen öyle .

Ayrıca yukarı yazdıklarım için de pardon hiç iyileştirme çabasına girmemekle iyi yapmışım insanla birlikte olduğumu zannediyordum .

Hepinizden özür dilerim yordum sizi yorum yaptırarak
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Aşk olmasaydı hayatınızda neler eksik olurdu ?
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Eksik birşey olmazdı fakat olduktan sonra o kişinin olmaması çok şey götürüyor o kesin.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aşk olmasaydı hayatınızda neler eksik olurdu ?

Hic birsey yada Cook Sey
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Aşk olmasaydı hayatınızda neler eksik olurdu ?
                            aşk hiç olmasaydı, hayatımızdaki eksiklik ne olurdu, diye mi soruyorsun yoksa aşk var, ama bizim hayatımızda yok, o zaman mı ne olurdu?
                            Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aşk hiç olmasaydı, hayatımızdaki eksiklik ne olurdu, diye mi soruyorsun yoksa aşk var, ama bizim hayatımızda yok, o zaman mı ne olurdu?
                              Örneğin; Aşk olmasaydı şevkatli davranmayı öğrenemezdim acımasız biri olarak kalırdım

gibi, yani size kazandırdıkları gibi birşeyler
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Örneğin; Aşk olmasaydı şevkatli davranmayı öğrenemezdim acımasız biri olarak kalırdım

gibi, yani size kazandırdıkları gibi birşeyler
                                Ulan ne alakası var şevkatli davranmak ile kız gelecek sana artistlik yapacak yok kıskançlık triplerine girecek neyin şevkati la
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X