İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet TTnet kullanıcısıyım hemde baya uzun süredir
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet TTnet kullanıcısıyım hemde baya uzun süredirForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Beklemekten gina geldi. Verdim kendimi Top Eleven'e. Oda sarmiyor yavas yavas. Actim FM'in eskisini, sectim 1461'i, futbolcularin puanlamalarini, mevkilerini görünce kapattim yine.
Alsammi diye düsünüyorum FM13'ü. Merak ettim nasil olmus, FM12'deki gibi futbolcularin mevkiilerini yanlis yaptilarmi diye?
1461'den biraz bahsetseniz cok güzel olur.:
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnline oynuyoruz da , çok yavaş be kardeşim
Mücadele modlarını hiç denemedim. Merak ediyorumForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İnsan haber verirForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Turnuvaya başlayacağınız zaman haber edin
Gerçi bu aralar ders çalışmaya başlıyorum ama ayarlarız. Gündüz çalışırım ağuşamınan dakılırızForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum