Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yama yüklemedim Yiğidim.
    Fm 2012 graphics dosyasını 2013'e taşıdım sadece.
    o dosyayı nereden bulacağız peki? 2012 yi sildim ben

Yorum

Yama yüklemedim Yiğidim.
      Fm 2012 graphics dosyasını 2013'e taşıdım sadece.
      O da yama zaten

2012'de de logolar vs yoktu ki...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O da yama zaten

2012'de de logolar vs yoktu ki...
        Aynen öyle müdür.
        Boyutu baya büyük olan grafik paketleri var FM'le ilgili internette.
        Ama Grafik Eklentisi deniyor galiba bunlara.
        Yani bir şey yüklenmiyor, sadece rar'dan çıkartıp oyun klasörüne atıveriyorsun.
        Trabzonspor Logo'sunu görmeden sarmıyor be Yiğidim. (=
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Aynen öyle müdür.
          Boyutu baya büyük olan grafik paketleri var FM'le ilgili internette.
          Ama Grafik Eklentisi deniyor galiba bunlara.
          Yani bir şey yüklenmiyor, sadece rar'dan çıkartıp oyun klasörüne atıveriyorsun.
          Trabzonspor Logo'sunu görmeden sarmıyor be Yiğidim. (=
          Crash dump hata riskini artırmasa ben de hiç bakmayacağım gözünün yaşına da işte
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• BMN Football Manager Ceosu Sayın Yiğit Gayretli'ye bir sorum olacak

Pc ye format attım.Oyun silindi. Tekrar yüklerim dimi sorun olmaz.Çok basit bir soru bence cevaplayabilirsin:=)

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BMN Football Manager Ceosu Sayın Yiğit Gayretli'ye bir sorum olacak

Pc ye format attım.Oyun silindi. Tekrar yüklerim dimi sorun olmaz.Çok basit bir soru bence cevaplayabilirsin:=)
              Heralde yani İstediğin kadar silip yükleyebilirsin Oyun senin değil mi kim karışır
              Ayağa KALK!

Yorum

• 3.sezonda ts yi 4.yaptım,,,a.madrid ve evertondan teklif geldi,
                madrid'i kabul ettim

ts ise ünal karamanla anlastı

Yorum

Heralde yani İstediğin kadar silip yükleyebilirsin Oyun senin değil mi kim karışır
                  Seni denedim olum:P Yoksa o kadar salak olamam değilmi Salakmıyım yoksa Şu Tolga diye bir arkadaş vardı ne oldu ona ya:P

Yorum

• Var mı iyi transfer önerileri?
                    .

Yorum

• İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Var mı iyi transfer önerileri?
                      Mevki?
                      Bordomavi.net

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Ben de genç tesislerini bir kademe yükselttim ama bana en çok 3.5 yıldız geldiz.
                          Transfer mi yoksa altyapıdan mı geldi Yiğit bu regen?
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Ben de genç tesislerini bir kademe yükselttim ama bana en çok 3.5 yıldız geldiz.
                            Transfer mi yoksa altyapıdan mı geldi Yiğit bu regen?
                            Ordu'dan transfer bu. Ama genç tesislerini kademeli şekilde yükseltiyorum.

Bu sezon iki tane 4 yıldız potansiyelli iki oyuncu çıkardım. Biri kirada, birisi yeni çıktı.

Yabancı sınırlaması olacağı için altyapı tesisleri çok önemli. Kariyeri açar açmaz altyapı tesislerine yüklendim.

Bu arada yeni güncelleme geldi. Oyun 5 kat daha zevkli oldu.
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Ah ulan SKİRDOW yaktın bizi!!
                              https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

Ordu'dan transfer bu. Ama genç tesislerini kademeli şekilde yükseltiyorum.

Bu sezon iki tane 4 yıldız potansiyelli iki oyuncu çıkardım. Biri kirada, birisi yeni çıktı.

Yabancı sınırlaması olacağı için altyapı tesisleri çok önemli. Kariyeri açar açmaz altyapı tesislerine yüklendim.

Bu arada yeni güncelleme geldi. Oyun 5 kat daha zevkli oldu.
                                Yeni güncellemenin ne etkisi oldu ki Yiğidim?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X