İlk olarak Tansu Onur Erdoğan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
Oyunu aldım şu an kuruluyor.İlk defa orjin çalışıyorum
- Alıntı
Yorum
-
Kaçırmayın gençler. Korsan beklediğinize değmezForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim oyunu satabiliyormuyum acaba? account ile birlikte başka bilgisayara kurulsa oyun patlarmı eğer patlamazsa bende 39 tl ye satıyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Ya nerden alıyoz bu oyunu Allah aşkına biri bi yardım etsin alıcam 40 tl ye kuracağım hatunun tüm kaprislerine rağmen tvde maç pcde maç facede maç kadın bıktı valla) Sponsor bulamadık bari 40 tl ye nerdeyse alalım şunu
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüksek ihtimal patlar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hafız kafayi yieye em adamlar 52 tl ye satti almadim gittim 72 tl ye aldim. Simdi 40 tl yapmislar mantik nedir alanlar hayiflansinlar diyemi bundan sonra orjinal falan almamSiGames'in konuyla pek ilgisi yok
Bu arada ilk crash dump hatamı aldım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa nerden alıyoz bu oyunu Allah aşkına biri bi yardım etsin alıcam 40 tl ye kuracağım hatunun tüm kaprislerine rağmen tvde maç pcde maç facede maç kadın bıktı valla) Sponsor bulamadık bari 40 tl ye nerdeyse alalım şunu
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Sabah mail kutumda bu fotoğrafı görünce kan beynime sıçradı.Pazar 72 TL'ye almıştım ben de.
Oyunu satın aldıktan sonra ne yapacağınzı yazıyor.Hiçbir sorun yaşamadan kurabiliyorsunuz.
- Alıntı
Yorum
Yorum