Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tansu Onur Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar,versiyonu nasıl yükselttiniz steam ı acınca ordan mı yapılıyor?
    Steamde oyunu çalıştırınca otomatik günceller.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Bugün yüklüyorum oyunu. Bekle beni Trabzon !

Yorum

• Geçen gün 2-3 yere sordum, bulamadım.

Hayır neden bu kadar korkuyorsunuz ki efsane geri dönecek diye..

Yorum

• Oyunu aldım şu an kuruluyor.İlk defa orjin çalışıyorum
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 29 Aralık'a kadar Playstore'da 40 TL.
            Bordomavi.net

Yorum

• Kaçırmayın gençler. Korsan beklediğinize değmez
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• benim oyunu satabiliyormuyum acaba? account ile birlikte başka bilgisayara kurulsa oyun patlarmı eğer patlamazsa bende 39 tl ye satıyorum.

Yorum

• Kemal Tokak bile Milli takım seviyesinde stoper oldu ya, pes vallahi.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim oyunu satabiliyormuyum acaba? account ile birlikte başka bilgisayara kurulsa oyun patlarmı eğer patlamazsa bende 39 tl ye satıyorum.
                    Yüksek ihtimal patlar.
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Ya nerden alıyoz bu oyunu Allah aşkına biri bi yardım etsin alıcam 40 tl ye kuracağım hatunun tüm kaprislerine rağmen tvde maç pcde maç facede maç kadın bıktı valla ) Sponsor bulamadık bari 40 tl ye nerdeyse alalım şunu
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yüksek ihtimal patlar.
                        Ya hafız kafayi yieye em adamlar 52 tl ye satti almadim gittim 72 tl ye aldim. Simdi 40 tl yapmislar mantik nedir alanlar hayiflansinlar diyemi bundan sonra orjinal falan almam

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya hafız kafayi yieye em adamlar 52 tl ye satti almadim gittim 72 tl ye aldim. Simdi 40 tl yapmislar mantik nedir alanlar hayiflansinlar diyemi bundan sonra orjinal falan almam
                          Bu biraz satıcıların insiyatifinde SiGames'in konuyla pek ilgisi yok

Bu arada ilk crash dump hatamı aldım.
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya nerden alıyoz bu oyunu Allah aşkına biri bi yardım etsin alıcam 40 tl ye kuracağım hatunun tüm kaprislerine rağmen tvde maç pcde maç facede maç kadın bıktı valla ) Sponsor bulamadık bari 40 tl ye nerdeyse alalım şunu
                            Murat abi TTNet kullanıcısı mısın?
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İyi geceler menajerler.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Sabah mail kutumda bu fotoğrafı görünce kan beynime sıçradı.Pazar 72 TL'ye almıştım ben de.

Oyunu satın aldıktan sonra ne yapacağınzı yazıyor.Hiçbir sorun yaşamadan kurabiliyorsunuz.

En popüler PC-MAC oyunlarına ve Free to Play paketlerine Türkiye'nin her noktasından ulaşabilir, internet faturasına 12 ay taksitle sahip olabilirsiniz.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X