Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2015teyim. UEFA 2.turunda twente'yi deplasmanda 8-1 yendim.2 maç önce yine deplasmanda fenere 5-0 yenildim
    .

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende başlıyayım dedim indirdim ama crush dump yıktı beni
      sürekli hata
      Oyun orjinal mi hocam ?

Yorum

• Şubatta 30 liraya falan düşer orjinali bekleyeduruyorum. aslında geçen gün alıyordum playstore dan 2 hafta sonra hatta şu an için 10 gün kalmış finallerime büyük sıkıntı çıkaracağını düşündüğüm için almadım. Manyağa bağlıyorum çünkü ben bu oyunda
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyun orjinal mi hocam ?
          skidrow dan indirdim bir kaç crack denemem oldu ama sonuç yok
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• FM anlaşmış diyorlarlar belli bir satış rakamına ulaşana kadar çıkarmayacaklar crack. Skidrowun çok sorun var falan fistan bahane. Mart'ta falan çıkacak Crack Fix. Zaten Martta orjınal 20 Tl ye falan düşer.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ben de lige katılmak istiyorum. Ama daha önce online oynamadım hiç. Biraz yardımcı olur musunuz?

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                FM anlaşmış diyorlarlar belli bir satış rakamına ulaşana kadar çıkarmayacaklar crack. Skidrowun çok sorun var falan fistan bahane. Mart'ta falan çıkacak Crack Fix. Zaten Martta orjınal 20 Tl ye falan düşer.
                ama crush dump hatası orjinalde bile var diyorlar
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                BordoMavi.Net
                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ama crush dump hatası orjinalde bile var diyorlar
                  Evet ara ara orjinal oyunda crush dump hatası veriyor . Fakat bu tamamen bilgisayardan kaynaklı bir problem . Zaten crush dump hatasının nedeni hala tam olarak bulunamadığı için tam olarak bir çözümü de yok . Ancak oyun orjinal olmadığı için şuan oynama şansınız yok sanırım . Skidrow'un yaptığı crack hatalı çünkü . Yakın zamanda orjinal oyun fiyatı düşecektir , yada kampanya olacaktır . En iyisi orjinal almak gibi .

Yorum

• Beni de yazın Bu akşamdan itibaren kapışırız
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Şu lig olayını nasıl yapacağız gençler, oyun orjinal , hele 1 kişi açıklasın
                      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu lig olayını nasıl yapacağız gençler, oyun orjinal , hele 1 kişi açıklasın
                        Steam hesabın ne durumda?
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Steam hesabın ne durumda?
                          hesap var ve şu an açık
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hesap var ve şu an açık
                            Yaz da ekleyek
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaz da ekleyek
                              kuzeyinoglu61

Yorum

• burakzihni61 ekleyin : )
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X