Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Skidrow da olmasa oyun oynamayacağız )
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor yok diye biliyorum.
      Yıllardır varız, bu sene de varız. FIFA'yla karıştırmış olmalısınız.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yıllardır varız, bu sene de varız. FIFA'yla karıştırmış olmalısınız.

Evet ben FIFA'dan bahsediyorum. Sizin bahsettiginiz oyun hangisi ki?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Football Manager 2012.

Yorum

• Su an indiriyorum bakalim nasil.Direkt Linkler isteyen PM atsin bana.Rapid vs var 5 Mirror birden indirebilirsiniz.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• inat ettim, adam gibi türkçe yama olmadan almayacağım... önceden anlıyorduk ama artık iyice çorba oldu fm, sağlam yama olmadan zevk alamam...
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• editor varmı editor ben kurdum oyun çalıştı ama editor e girince hata veriyor ??
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Oyuna bir göz attım çıktım..
                  Fm Genie gelene kadar oynamam herhalde
                  Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet ben FIFA'dan bahsediyorum. Sizin bahsettiginiz oyun hangisi ki?
                    Başlığı okumadın galiba.
                    En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 01.11.2011, 18:31.
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk göze çarpan değişiklik oyunun hızı. FM11'den sonra FM12'nin bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum. Az da olsa bir göz attım oyuna, oyuncu araştırma tarzı falan çok iyi olmuş. Mesela Zokora'yla Trabzonspor'un diğer defansif orta sahalarını kıyaslıyor yardımcınız. Birinci Zokora, ikinci Colman, üçüncü Barış Özbek vs. Zokora'ya 4.5 yıldız vermiş yardımcı. Henüz başlamadım ama taktik geliştirme falan zor olacak bu sezon herhalde.

Yorum

• Oyun hosuma gitti. Trabzonsporun Teknik Ekibi bile var. Full kadroyuz yani.

Birde Ingilizce anlasak cok güzel olacak.

Skidrowun yaptiginda her dil var bir Almanca yok. Bir iki hafta sonra cikar herhalde.
                        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.11.2011, 23:53.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyun hosuma gitti. Trabzonsporun Teknik Ekibi bile var. Full kadroyuz yani.

Birde Ingilizce anlasak cok güzel olacak.

Skidrowun yaptiginda her dil var bir Almanca yok. Bir iki hafta sonra cikar herhalde.
                          Meistertrainer forumuna bak orda belki bulursun alman Language file.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 3 forvetli sistem yine akıyor oyunda.
                            Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                            Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Meistertrainer forumuna bak orda belki bulursun alman Language file.
                              Sagolasin abi tesekkür ettim.

Yillar önce oynadigim Meistertrainer oyununun Football Manager ismini aldigini simdi ögrendim.

Su an oyunun %89'u Almancaya cevirilmis durumda. Dedigim gibi bir iki hafta sürecebilir tamamlanmasi.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 12.0.3 güncellemesi ve crack'i çıkmış, yapan var mı ? Yapıcam ama oyun çalışmaz diye korkuyorum

1- Bu güncellemeleri yapınca futbolcuların güçleri değişir mi? 2- Yeni oyun başlatınca mı aktif oluyor ?

Bu sorulara cevap verene rep vericem :P
                                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim