Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayden kencler. Yarın akşam başlayalım şu lige.
    Olur tabi de, yarın da kaynamasın ha bu iş. (=
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olur tabi de, yarın da kaynamasın ha bu iş. (=
      6 kişi bir araya gelemiyorsak kaynasın arkadaş Bu ne antisenkron bir durum yahu
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Sirf oyuna para verdigim icin online oynama istegim bukada var 12 senedir oynuyorum bukadar yipratmamistim kendimi online oyun icin
        İngiltere banada uyar zaten acmistim bir lig save yapmistim ama konusmamiz gereken seyler var.oyun hizi bekleme bekletme sureleri vs. Aksamlari 9 gibi musait oluyorum oyun icin haberiniz ola

Yorum

• Arkadaş sizde bi başlayamadınız. Çok uzadı bu. Başlayında paylaşın gelişmeleri resimlerle şurada bizde bakalım. Crack bekleye bekleye pert olduk zaten.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sirf oyuna para verdigim icin online oynama istegim bukada var 12 senedir oynuyorum bukadar yipratmamistim kendimi online oyun icin
            İngiltere banada uyar zaten acmistim bir lig save yapmistim ama konusmamiz gereken seyler var.oyun hizi bekleme bekletme sureleri vs. Aksamlari 9 gibi musait oluyorum oyun icin haberiniz ola
            Sen kursana ligi. Yönlendir bizi.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• FM 2014 çıkacak siz hala başlayamadınız oyuna.

Yorum

• Dün oyunu almayı aklıma koymuştum, Söğütözü'ndeki Vatan Bilgisayar'a gittim oyunu almak için bir de ne göreyim oyun kalmamış.Ayağına gelen fırsatı teptin be Vatan, artık cracki beklemeye devam diyorum.

Yorum

• Arkadaşlar ben de crack çilesine son vermek için steam üzerinden aldım oyunu.

kullanıcı adım muratdinc1967

Yorum

• Turnuva için liste tamam!

Ben İngiltere ligi diyorum. Hangi ligde oynayacağımıza karar verdikten sonra acilen başlayalım şuna Listedekiler bir cevap versin

1-DNA-TS
                    2-Yiğit Gayretli
                    3-Fatih
                    4-Yunus Emre AYAZ
                    5-Hamdi Karamahmutoğlu
                    6-Göktuğ Altuntaş

Steam hesaplarımız...

-Foxx61
                    -dna_ts
                    -akkese
                    -tansuonur
                    -Exhumation
                    -LaNuSs61
                    -agvarmizle
                    -freze61
                    -esrar_61
                    -MonotonKokteyli
                    -hurgunaygun
                    -bilici86
                    -muratdinc1967
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Geçmiş olsun Skidrow sitesinde admin açıklaması var yeni crack çıkmicak.Boşuna beklemeyin dior..

admin (17 Nov 2012, 10:49)
                      Reply

new crack will not.Do not wait in vain
                      En son Cem Kıran tarafından düzenlendi; 20.11.2012, 19:08.
                      #LiverpooL#
                      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçmiş olsun Skidrow sitesinde admin açıklaması var yeni crack çıkmicak.Boşuna beklemeyin dior..

admin (17 Nov 2012, 10:49)
                        Reply

new crack will not.Do not wait in vain

Skidrow'un sitesi yok aslen. Zaten korsan faaliyet gösteren bir grubun site kullanması da abes olur

Orası fan sitesi tarzı bir şey.
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Update 5 (20/11/2012 Final for now): No ETA, SkidrowTeam have put this project a side for now, they will get back to it at a sooner date but for now its the same problem which we are experiencing as last year. The developers of the game SI have fucked up their own game and even original users are still experiencing problems with their game. They only worked on the encryption mostly for this years edition of Football Manager and to be honest, I have a retail copy and I don't touch it due to it be so badly programmed and rushed out without the fixes. Sorry for this late update but please understand SkidrowTeam are busy with other projects as well. I will update this thread again in the future if I have a crack release or any kind of related fix. Thanks for your patience and once again I apologise for the late update.
                          Geçmiş olsun.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçmiş olsun.

Su forumdanmi kopyaladin? 30 mesajli adam adamin biri yazdi. Resmi bir sey degil. Güvenmiyorum bu adama. (inanmak istemedigimdende olabilir garantisi yok )
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ben İngiltere diyorum Yiğit.
                              Olmadı 2-3 kişi başlayalım kardaşum, nedu bu çektuğumuz ya!
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X