Düşük liglerden takım arıyorum fena olmayan yükseltip hangi ülkedense birinci ligine çıkarmayı istiyorum. Takım tavsiyesi olan var mıdır?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
AW: Football Manager 2014
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşük liglerden takım arıyorum fena olmayan yükseltip hangi ülkedense birinci ligine çıkarmayı istiyorum. Takım tavsiyesi olan var mıdır?
Vauxhall Motors
Ingiltere 6. Ligte.
En alt kategoride.
Fabrika takimini dünya devi yapiyodumEn son Anıl C tarafından düzenlendi; 25.12.2013, 23:48.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
-
Buraya son yazdığımı inkar etmeye geldi lige 5 te 5 le başladım dedim haliyle işler yolunda istediğim düşünceyi yansıtcam takıma o da nesi. Takım 1 deplasman mağlubiyeti ile dağıldı. Antreman, Takım konuşması, bireysel konuşma, taktik değişikliği denemediğim şey kalmadı. Allahtan Türkiye Kupasını aldım yoksa Avrupa'ya da gidemeyecektik.
Malouda felan hikaye oyunda, birde bu Henrique'nin bonservisinin yarısı menejerinin mi ? Yoksa benim oyunda yönetim felan mı sattı ne yaptı.
Henrique 19 gol ligde toplam 27 gol attı ilk sezon, Adrian'da iyiydi Olcan çok iyiydi. Ama Olcan'ın 2.sezon performansı çok düşüyor. Henrique ise 2.sezon sonunda 5 golü var. Takımı komple dağıttım ilk yıl ayar ettiler beni. Bosingwa her maç 5.50 5.40 5.70 ile oynuyor her hafta 2 hafta maaş kesiyorum para felan alamadı allahtan alıcı çıktı 1 m€ ya zor sattım. İllet getirdi adamı ne kadar berbat yapmışlar yahu bekte iğrenç oynuyor. Gerçi benim oyunda genel bi bek sorunu var ama Bosingwa en kötüleri adamın 6.00 maçı bile yok.
Maç motoru direkler üzerine kurulmuş, ulan bir sezonda bu kadar top direkten mi döner yahu. Her maç kesin direkten dönen topum var, onu geçtim frikiklerin %90'ı direkten dönüyor. Böyle saçmalık var mı yahu
Valla tek başarım heralde Soner'i 7,5 m€ ya Livorno'ya satışım bide 2 Türkiye Kupası , Ligde son 4 maça göre de 2-8 arasında bir yerde bitircem ligi. Komedi bir puan durumu var. Antalya-Bursa-Kayseri Şampiyonluğa oynuyor.
Takımların gözlemcileri ne şişirmiş bunları be, Bursa tam bir balon. Oyunda fırtına mübarek Tuncay felan gerçekte yürüyemeyen adamlar oyunda bomba.
Bizim takıma gelirsek.
Onur:Arkadaş Onur bu kadar kötü kaleci felan değil, kim yapıyorsa bu özellikleri afedersinizde Volkan'ın 18 19 olan her özelliği Onur'da 13-14 şakamısınız lan siz? Kale vuruşu kullanıyo oyunda kale boş o anda tak rakibe atıyor boş kaleye gelişine gol oluyor. Onur böyle gol yicek he he. Yan toplara hiç çıkmıyor. Her orta tehlike tamam yan topları zayıfta yumruk da mı yok Bekir zıplayıp Onur'un üstünden gol atıyor 6 pasın içinde. Onur'un bire bir'ine 20 üzerinden 13 veren hangi gerizekalı ise gitsin Eskişehir kupa maçını, geçen sezon bjk maçını Onur'un en önemli özelliği karşı karşıya kaldımı süper kapatır bire birde çok çok başarılı. O Almeida'nın aşırtmasını kurtarışı hala akıllarda.
Yusuf ne ca sı ne pa'sı berbat yapmışlar Yusuf'u berbat. geliştiği kadar geliştirdim ama işte duygusallıktan oynatıyorum, 3 yıldızı aşamıyor.
Colman Beklediğim gibi düşmüş iyice özellikleri 2012 den beri sürekli düşüyor. İlk yıl sonu gönderdim.
Soner: Abartılmış oyunda, hem ca hem pa'sı bu değil.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 31.12.2013, 03:18.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyliyim yiğit. Her oyunda ayni takimi alirdim Trabzonsporu bitirdikten sonra. Premier league'e cikarmak acayip zevkli.
Vauxhall Motors
Ingiltere 6. Ligte.
En alt kategoride.
Fabrika takimini dünya devi yapiyodum
Şu Yüzden Soruyorum 6.Lig'den Premier'e Çıkmak Kaç Yıl Sürerki.. Ben İyi Bir Takımla Bile Zor Başarı Yakalıyorum. Çok Basit Bi Oyun Değil...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
Ben İngiltere Skrill PL takımı Barnet'in başında yeniden başladım. İlk sezonumda ilk 19 haftayı en yakın rakibimin 7 puan önünde kapattım. Şampiyon takım direk yükseliyor, sonraki 5 takım galiba play off oynuyor. Hedefimiz şampiyon olarak üst lige çıkmakTrabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuraya son yazdığımı inkar etmeye geldi lige 5 te 5 le başladım dedim haliyle işler yolunda istediğim düşünceyi yansıtcam takıma o da nesi. Takım 1 deplasman mağlubiyeti ile dağıldı. Antreman, Takım konuşması, bireysel konuşma, taktik değişikliği denemediğim şey kalmadı. Allahtan Türkiye Kupasını aldım yoksa Avrupa'ya da gidemeyecektik.
Malouda felan hikaye oyunda, birde bu Henrique'nin bonservisinin yarısı menejerinin mi ? Yoksa benim oyunda yönetim felan mı sattı ne yaptı.
Henrique 19 gol ligde toplam 27 gol attı ilk sezon, Adrian'da iyiydi Olcan çok iyiydi. Ama Olcan'ın 2.sezon performansı çok düşüyor. Henrique ise 2.sezon sonunda 5 golü var. Takımı komple dağıttım ilk yıl ayar ettiler beni. Bosingwa her maç 5.50 5.40 5.70 ile oynuyor her hafta 2 hafta maaş kesiyorum para felan alamadı allahtan alıcı çıktı 1 m€ ya zor sattım. İllet getirdi adamı ne kadar berbat yapmışlar yahu bekte iğrenç oynuyor. Gerçi benim oyunda genel bi bek sorunu var ama Bosingwa en kötüleri adamın 6.00 maçı bile yok.
Maç motoru direkler üzerine kurulmuş, ulan bir sezonda bu kadar top direkten mi döner yahu. Her maç kesin direkten dönen topum var, onu geçtim frikiklerin %90'ı direkten dönüyor. Böyle saçmalık var mı yahu
Valla tek başarım heralde Soner'i 7,5 m€ ya Livorno'ya satışım bide 2 Türkiye Kupası , Ligde son 4 maça göre de 2-8 arasında bir yerde bitircem ligi. Komedi bir puan durumu var. Antalya-Bursa-Kayseri Şampiyonluğa oynuyor.
Takımların gözlemcileri ne şişirmiş bunları be, Bursa tam bir balon. Oyunda fırtına mübarek Tuncay felan gerçekte yürüyemeyen adamlar oyunda bomba.
Bizim takıma gelirsek.
Onur:Arkadaş Onur bu kadar kötü kaleci felan değil, kim yapıyorsa bu özellikleri afedersinizde Volkan'ın 18 19 olan her özelliği Onur'da 13-14 şakamısınız lan siz? Kale vuruşu kullanıyo oyunda kale boş o anda tak rakibe atıyor boş kaleye gelişine gol oluyor. Onur böyle gol yicek he he. Yan toplara hiç çıkmıyor. Her orta tehlike tamam yan topları zayıfta yumruk da mı yok Bekir zıplayıp Onur'un üstünden gol atıyor 6 pasın içinde. Onur'un bire bir'ine 20 üzerinden 13 veren hangi gerizekalı ise gitsin Eskişehir kupa maçını, geçen sezon bjk maçını Onur'un en önemli özelliği karşı karşıya kaldımı süper kapatır bire birde çok çok başarılı. O Almeida'nın aşırtmasını kurtarışı hala akıllarda.
Yusuf ne ca sı ne pa'sı berbat yapmışlar Yusuf'u berbat. geliştiği kadar geliştirdim ama işte duygusallıktan oynatıyorum, 3 yıldızı aşamıyor.
Colman Beklediğim gibi düşmüş iyice özellikleri 2012 den beri sürekli düşüyor. İlk yıl sonu gönderdim.
Soner: Abartılmış oyunda, hem ca hem pa'sı bu değil."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
Ben ilk sezon ligde 2. oldum. Şampiyonluğu 2 puanla kaçırdım. Şampiyonluğu kaçırmamın en büyük neden avrupa ligi oldu. Avrupa ligine çok önem verdim, o sırada ligi sallamadım, ondan dolayı gitti şampiyonluk. İşin kötü tarafı avrupada da pek bi başarı sağlayamadım. Gruplardan çıkınca fiorentinayla eşleştim. Onlarda bizi farklı skorlarla elediler. Kupa da yarı finalde Bursaya elendim.
Aykut Demir, Bamba, Malouda, Muhammet Demir(ben transfer ettim.) , Olcan ve Volkan iyi oynayan oyuncular oldu.
Onur Kıvrak: Gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Oyunda çok acayip kötü oynuyor. Fm 13de de öyleydi.
Oyuna yeni başlayanlar önerim Samed Yeşil, Hakan Çalhanoğlu ve Tunay Torunu kiralayabilirler. (Hakanla, Tunay baya iyi oynuyolar.) Yine yeni başlayanlar Muhammet Demiri alabilirler. Muhammet çok çok iyi oynuyor, kendini de geliştiriyo. (9.5 mn euroya aldım ben)
- Alıntı
Yorum
-
Borç yüzünden adam alamıyorum yahu. Takımda forvet yok. Janko iyileşti onu oynatıyorum. Emre ile değişmeli. Henriyi arada sokuyorum. Sağ tarafa Tunayı kiraladım Sercan beğenmedi. Sol beke Malik Fathiyi kiraladım parasızlıktan. Alanı 1.1 milyon pounda sattım taraftar isyan çıkardıİlk hedefim Malouda, Janko, Zokora, Colman, Bamba yani tüm yabancıları elden çıkarmak buna bossda dahil olabilir sağ kanat koridor oluyor. Alt yapıya yükleneceğim 1461i etkili kullanacağım inş
Bu arada 1461e yabancı alıp kiralayacaktım gereksiz yabancılarla doldurmuşlar takımı.
( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
15 yıldır FM oynarım 2014 kadar kötüsünü görmedim. Oyuna hiç ısınamadım. Maç motorunda saçma sapan şeyler oluyor mantıksız hareketler yapıyor topçular. 2013 çok güzeldi. 1 aydır 2014'e başladım sinir sahibi oldum. Çok kasmışlar Hull City'i aldım. Zuculini, Giovanni Moreno gibi adamlar aldım yine de ilk sezon bir kaç gir çıkla anca 15. oldum. 2.sezon Victor Valdes, Radoi, Demichelis, Gomis, Chamakh, Simone Pepe, Briand falan aldım yine kötü yine kötü. Taktiği bir türlü oturtamıyorsun, kaleci defansla kısa pasla başlasın diyorum 1 kere bile öyle yapmadı ileriye vuruyor dönen top tehlikeHer maç istisnasız penaltı oluyor. Çok kötü yapmışlar inş. yamalarla düzeltirler.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ilk sezon ligde 2. oldum. Şampiyonluğu 2 puanla kaçırdım. Şampiyonluğu kaçırmamın en büyük neden avrupa ligi oldu. Avrupa ligine çok önem verdim, o sırada ligi sallamadım, ondan dolayı gitti şampiyonluk. İşin kötü tarafı avrupada da pek bi başarı sağlayamadım. Gruplardan çıkınca fiorentinayla eşleştim. Onlarda bizi farklı skorlarla elediler. Kupa da yarı finalde Bursaya elendim.
Aykut Demir, Bamba, Malouda, Muhammet Demir(ben transfer ettim.) , Olcan ve Volkan iyi oynayan oyuncular oldu.
Onur Kıvrak: Gerçekle uzaktan yakından alakası yok. Oyunda çok acayip kötü oynuyor. Fm 13de de öyleydi.
Oyuna yeni başlayanlar önerim Samed Yeşil, Hakan Çalhanoğlu ve Tunay Torunu kiralayabilirler. (Hakanla, Tunay baya iyi oynuyolar.) Yine yeni başlayanlar Muhammet Demiri alabilirler. Muhammet çok çok iyi oynuyor, kendini de geliştiriyo. (9.5 mn euroya aldım ben)
muhammet demir, 9.5 milyon euro ???
fm 2008 den sonraki fm serileri çöp, çöp, çöööp...2008 den sonra oyun gerçekçilikten git gide uzaklaşmış.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
Yahu bu ne rezilliktir, Bursaspor kariyerimde Olcan'ı transfer edeyim dedim kanat eksikliğinden, 10.5 Milyon Euro istiyorlar...
Böyle bir saçmalığa ilk kez rastlıyorum. Adamlar 3 milyondan pazarlığa girip, 10 milyon fiyat biçtiler.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
- Alıntı
Yorum
-
Ynt: Football Manager 2014
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhammet demir, 9.5 milyon euro ???
fm 2008 den sonraki fm serileri çöp, çöp, çöööp...2008 den sonra oyun gerçekçilikten git gide uzaklaşmış.
- Alıntı
Yorum
-
Oyun bence söyleniler kadar zor değil gibi(transfer dışında). Oynatacak takım bulamadım Trabzonspor'u aldım. İlk sene transferlerim ve ilk senem
Gerçekte olduğu gibi oyunda da paramız yok, yabancıları da elden kolayına çıkaramıyoruz bu yüzden Celustka bi nimet direk gönderdim onu. Hakan.. İyi ki almışım kesinlikle kiralayın gerçekten çok iyi oyunda çok faydalı oldu. Pek bişe beklemiyodum takımdan iyi de başlamadım ama feci şekilde toparladım. Özellikle Hakan, Mustafa, Aykut Demir, Adrian biraz da Emre Güral ve Henrique performanslarından çok memnunum. İlk sezonu şampiyon tamamladık Avrupa liginde 2. eleme turunda Swensea'ya elendik. Türkiye kupasında da ilk turdan elendik. İlk seneyi öyle tamamladık. Şimdi 2. sezonun mart(14) ayındayım transferleri paylaşayım
Hakan takımın kilit oyuncusu oldu. Bu sene Soner'deki gelişme beni fazlasıyla memnun etti iyi bir alternatif oldu sezon sonu Malouda ve Zokora'yla yollar ayrılacak. Janko'yu da göndermeyi düşünüyoeum. Adnan'da çok iyi oynuyor daha gelişmesini tamamlamadığı halde en azından kiralamanızı tavsiye ederim türk statüsünde oynuyor. Onu da transfer etmeyi çalışacam bakalım. Ligte 8 puan farkla Bursa'nın önündeyiz, şampiyonlar liginde 1.eleme turunda atletico madrid'i eledik rakibimizi bekliyoruz. Türkiye kupası şanssızlıgı devam ediyor 4. turda elendik. Şimdilik durumlar böyle
Ekleme: Çeyrek finalde rakibimiz ne yazıkki City. Grup aşamalarında iki maçta da boyun eğmiştikEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 06.01.2014, 10:29.
- Alıntı
Yorum
-
elimdeki yapancilari hepsini nerdese yolladim ortan gelen parala genc oyuncu aldim yada kiraladim ve iyi gidiyorum Janko la henrique satarken problem yasadim kimse almiyorhenrique kovdum anlasarak. forvet de Emreyi oynadiyorum oda iyi gidiyor
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
- Alıntı
Yorum
Yorum