Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başka yöntemi de var.

"Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2010" klasörünün içine "screenshots" diye klasör aç. Oyundayken Alt + F9 yaparsan görüntü direk o klasöre gider.
    Çok teşekkür ederim. Oyundan bu aralar çok sıkıldım bırakacağım galiba. Bir süre ara vermek iyi gelir heralde. 10.2 de oynayan varsa Sergey Kislyak orta alanda çok iyi oynuyor tavsiye ederim.
    ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Hajduk'ta 3 sezon geçirdim 3 şampiyonluk ve 2 lig kupası kazandım. Uefa Kupasında ve CL'de hiç gruplara kalamadım ilk 2 sezon. 3. sezonumda CL'de gruplara kaldım 3. bitirdim ve Uefaya geçiş yaptım. Arsenal geldi 4 lük 5 lik yaptı elendim.

Ve sezon bitti baktım Liverpool'da teknik adam arıyor hemen istifa ettim. Sonra hemen beni çağırdılar gel kulun kölen olayım şu takımı şampiyon yap dediler bende dayanamdım kabul ettim. Saltanatı yıkıcam. Altında kalmayın.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• ilk sezonumda trabzon'la şampiyon oldum kupayı aldım uefa'da gruplardan çıktım sonra everton eledi...yeni sezonda verilen transfer bütçesi 2 milyon avro...bu nedir ya =)
        En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 20.07.2010, 15:55.
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• 2. senemdeyim bana yabancı bi stoper bulabilirmisiniz...bütçem yok denecek kadar az 700.000 avrom var...taksitle almaya çalışcam...

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2. senemdeyim bana yabancı bi stoper bulabilirmisiniz...bütçem yok denecek kadar az 700.000 avrom var...taksitle almaya çalışcam...
            stoperden ziyade sana tavsiyem, bir tane menajer ekle. sendeki boş beleş adamları fenerbahçe' den transfer et. parayı kendi esas takımına kazandır sonra fb' den emekliye ayrıl..

ondan sonra istediğin stoperi alırsın işte fena mı
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stoperden ziyade sana tavsiyem, bir tane menajer ekle. sendeki boş beleş adamları fenerbahçe' den transfer et. parayı bul sonra emekliye ayrıl..

abi öylede zevki çıkmıyorki...abartmıyorum 1 saattir stoper arıyorum

Yorum

• ona bakarsan trabzonspor ya da herhangi büyük bir takım ile oynamak da bana keyifli gelmiyor..

madem gerçek anlamda keyif almak istiyorsun, bence alt liglerden bir takımla başarılı olmayı dene

GW

Yorum

ona bakarsan trabzonspor ya da herhangi büyük bir takım ile oynamak da bana keyifli gelmiyor..

madem gerçek anlamda keyif almak istiyorsun, bence alt liglerden bir takımla başarılı olmayı dene
                  onuda yaptım abi...buca,karadeniz,akçaabat.. =)

Yorum

stoperden ziyade sana tavsiyem, bir tane menajer ekle. sendeki boş beleş adamları fenerbahçe' den transfer et. parayı kendi esas takımına kazandır sonra fb' den emekliye ayrıl..

Bu taktik ile Messi'yi Trabzonspor'lu yaptım ama yine o Crush Dump hatası yüzünden yalan oldu oyun..

Yorum

• Oyun belki de o yüzden hata vermiştir

GW

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ver istifanı git !
                        Başka Takımlar Sarmıyor Bana Yoksa Gidicem Valla ..

2 Sezondur Beşiktaş Ligin Bitimine 7 Hafta Kala Şampiyonluk iLan Ediyor

Çok Tuaf Gidiyor Fm Kariyerim

Kadro Uyumunu Yapıorum Disiplini Bozuluyor
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Hocam sen 5-6 maç tatil'e git. O Mts statüsünde olanlar falan düzeliyor. Ben bazen öyle yapıyorum.

Yorum

• Bu kadro uyumu,disiplin falan nerede yazıyor??
                            Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
                            LAZIM OLACAK

Yorum

Oyun belki de o yüzden hata vermiştir
                              ççç

Soner abi , bilmiyorum ama Fener'i fena madara etmiştik o kadroyla.Azize oyunu da mı ele geçirdi anlamadım..

Yorum

• İlk olarak AYAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kadro uyumu,disiplin falan nerede yazıyor??
                                Kadro Uyumu.. Güven Kısmında Yazıyor..
                                Disiplini Bilmiyorum Ama Bozulunca Oyuncular Söylüyor.
                                Gerçi Kadro Uyumu Bozuluncada Söylüyorlar.
                                Ama Uyum % Kaç Die Bakmak İstersen Güvenden Gir.. %50den Üstü İse Bi Sorun oLmaz
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X