Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2009 kariyerime tekrar başladım. 9.3'den. Parasız bir TRabzonspor. Hiç transfer yapmadım. Şimdilik tek yenilgi ve bir beraberlikle devam ediyorum. 10. haftaya geldik.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2009 kariyerime tekrar başladım. 9.3'den. Parasız bir TRabzonspor. Hiç transfer yapmadım. Şimdilik tek yenilgi ve bir beraberlikle devam ediyorum. 10. haftaya geldik.
      Satsaydın oyuncuları Miraç

Başka para vermez yönetim vallahi (Sırf bu özellik bile bu oyunu gerçekçi kılmaya yeterli )

Alanzinho,Colman,Umut, Song, Egemen, Serkan, Cale, Barış. Bunları satılık listesi koy kulüplere yüksek yüksek bedellerle öner 20 milyon dolar transfer bütçen olsun

Yorum

• Şu oyuncuları ilk sene atmayın yahu. Şimdi elde edeceğiniz gelir 20 Milyon olur en fazla.
        1-2 sene sonra bunun 2 katına satabilirsiniz.
        Més Que Un Club

Yorum

• Bugün gittim aldım FM 2010 cdsini

Şu an kuruluyor , yardımlarınızı beklerim

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Satsaydın oyuncuları Miraç

Başka para vermez yönetim vallahi (Sırf bu özellik bile bu oyunu gerçekçi kılmaya yeterli )

Alanzinho,Colman,Umut, Song, Egemen, Serkan, Cale, Barış. Bunları satılık listesi koy kulüplere yüksek yüksek bedellerle öner 20 milyon dolar transfer bütçen olsun
            Biz satarak değil, kazanarak para elde etmeyi planlıyoruz
            Satıpta yönetimi mi mutlu edecem, bulsunlar para ççç
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• Oyun ingilizce. Türkçeye nasıl çevirebilirim ?

Yorum

• Köln'le yeniden başladığım fm2010 kariyerim ilk sezonda küme düşme yarışında olmam beklenirken ligi 5. bitirmemle hızlı başladı.2. sezonda,özellikle podoski'nin muhteşem formuyla,uefa'da yarı final yaptık,german cup'ı kazandık ve ligi bayern'in ardında 2. bitirdik.artık 3. sezondayız takımı moutinho-gignac-afellay üçlüsüyle güçlendirerek neleri hedeflediğimizi gösterdik.ligde 7 galibiyet serisiyle start verdik ve şu an rakipsiz gibiyiz.şu anki 11;
                -----------------------------wiese-------------------------
                brecko--------geromel-------------mangane(shilla)-----ziebig(kobiashvili)
                -------------------------poulsen(appiah)-------------------------
                -----afellay(asamoah)------------moutinho---------------------chihi--
                ----------------gignac(novakovic)-------------podolski---------------
                En son oguzhann tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 19:46.
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvallah abi çok sağolasın..
                  koke icin iyi bir transfer olacak diyorlar. Süperlig icin iyi bir transfer olurmu.... Ancak bana sorarsan gelişimi iyi ise takımda dursun as takım oyuncusu olmasa bile iyi bir yedek olabilecek özelliği var

Keko icin hic iyi bir şey demiyorlar Tam bank asya futbolcusu imiş kendisi...

Aldığım raporlar bunlar
                  Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu oyuncuları ilk sene atmayın yahu. Şimdi elde edeceğiniz gelir 20 Milyon olur en fazla.
                    1-2 sene sonra bunun 2 katına satabilirsiniz.
                    Onların yerine aldığım yıldız adaylarını yıldız yapar satarım daha kazançlı çıkarım

İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz satarak değil, kazanarak para elde etmeyi planlıyoruz
                    Satıpta yönetimi mi mutlu edecem, bulsunlar para ççç
                    Yönetimden para beklersn vay haline

Yorum

• Oyunu kurdum ingilizce.

Ayrıca giriyorum çıkın ya da cd takın diyor. cd takıyorum yine oyuna başlayamıyorum.

yardım edebilir misiniz ?

Yorum

• 2013 Yılındayım.190 Milyon TL Nakit Var Kasada 5 yıldır Türkiye süper ligi ve ziraat kupasını alıyorum.Son 2 yıldır Şampiyonlar ligi ve süper kupayı da aldım Stad İstiyorum Yine Yok Yine Yok.Çıldıracağım Oyunda bile yapılmıyor.Ne Gerçekçi oyun
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyunu kurdum ingilizce.

Ayrıca giriyorum çıkın ya da cd takın diyor. cd takıyorum yine oyuna başlayamıyorum.

yardım edebilir misiniz ?
                          Deamon Tools kur. Sanal aygıt oluşturman lazım.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Deamon Tools kur. Sanal aygıt oluşturman lazım.
                            Tamam kurdum. Ama oyun oynarken şöyle hata verir gibi bir şey veriyor. onu çözemedim

Yorum

• Oyun esnasında dışarı atıyor . Bu sorun çoğu kişide var. Bende ayda yılda bir oluyor.Uzun süredir de olmadı. sanırım şu crash dumps mı ne o sorun. İnternetten bir araştır. Çözümü vardır heralde. Beni etkilemediğinden Kurduğumdan beri 3 veya 4 kez olmuştur ilgilenmedim.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bana iyi bir taktik verin arkadaşlar. Kullandığınız vardır sitelerde falan.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X