2009 kariyerime tekrar başladım. 9.3'den. Parasız bir TRabzonspor. Hiç transfer yapmadım. Şimdilik tek yenilgi ve bir beraberlikle devam ediyorum. 10. haftaya geldik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2009 kariyerime tekrar başladım. 9.3'den. Parasız bir TRabzonspor. Hiç transfer yapmadım. Şimdilik tek yenilgi ve bir beraberlikle devam ediyorum. 10. haftaya geldik.
Başka para vermez yönetim vallahi(Sırf bu özellik bile bu oyunu gerçekçi kılmaya yeterli
)
Alanzinho,Colman,Umut, Song, Egemen, Serkan, Cale, Barış. Bunları satılık listesi koy kulüplere yüksek yüksek bedellerle öner 20 milyon dolar transfer bütçen olsun
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatsaydın oyuncuları Miraç
Başka para vermez yönetim vallahi(Sırf bu özellik bile bu oyunu gerçekçi kılmaya yeterli
)
Alanzinho,Colman,Umut, Song, Egemen, Serkan, Cale, Barış. Bunları satılık listesi koy kulüplere yüksek yüksek bedellerle öner 20 milyon dolar transfer bütçen olsun
Satıpta yönetimi mi mutlu edecem, bulsunlar para çççTrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
Köln'le yeniden başladığım fm2010 kariyerim ilk sezonda küme düşme yarışında olmam beklenirken ligi 5. bitirmemle hızlı başladı.2. sezonda,özellikle podoski'nin muhteşem formuyla,uefa'da yarı final yaptık,german cup'ı kazandık ve ligi bayern'in ardında 2. bitirdik.artık 3. sezondayız takımı moutinho-gignac-afellay üçlüsüyle güçlendirerek neleri hedeflediğimizi gösterdik.ligde 7 galibiyet serisiyle start verdik ve şu an rakipsiz gibiyiz.şu anki 11;
-----------------------------wiese-------------------------
brecko--------geromel-------------mangane(shilla)-----ziebig(kobiashvili)
-------------------------poulsen(appiah)-------------------------
-----afellay(asamoah)------------moutinho---------------------chihi--
----------------gignac(novakovic)-------------podolski---------------En son oguzhann tarafından düzenlendi; 24.06.2010, 19:46.ÜNAL KARAMAN!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah abi çok sağolasın..
Keko icin hic iyi bir şey demiyorlar Tam bank asya futbolcusu imiş kendisi...
Aldığım raporlar bunlarKimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu oyuncuları ilk sene atmayın yahu.Şimdi elde edeceğiniz gelir 20 Milyon olur en fazla.
1-2 sene sonra bunun 2 katına satabilirsiniz.
İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz satarak değil, kazanarak para elde etmeyi planlıyoruz
Satıpta yönetimi mi mutlu edecem, bulsunlar para ççç
- Alıntı
Yorum
-
2013 Yılındayım.190 Milyon TL Nakit Var Kasada 5 yıldır Türkiye süper ligi ve ziraat kupasını alıyorum.Son 2 yıldır Şampiyonlar ligi ve süper kupayı da aldım Stad İstiyorum Yine Yok Yine Yok.Çıldıracağım Oyunda bile yapılmıyor.Ne Gerçekçi oyunTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunu kurdum ingilizce.
Ayrıca giriyorum çıkın ya da cd takın diyor. cd takıyorum yine oyuna başlayamıyorum.
yardım edebilir misiniz ?Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeamon Tools kur. Sanal aygıt oluşturman lazım.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Oyun esnasında dışarı atıyor . Bu sorun çoğu kişide var. Bende ayda yılda bir oluyor.Uzun süredir de olmadı. sanırım şu crash dumps mı ne o sorun. İnternetten bir araştır. Çözümü vardır heralde. Beni etkilemediğinden Kurduğumdan beri 3 veya 4 kez olmuştur ilgilenmedim.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
Yorum