Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Crush Dump hatası vermeye başladı.. Ne güzel giderken oyundan soğuttu bu hata beni.

Yeni oyun açmak istiyorum.Ama avrupanın devlerinden uzaklarda.Norveç olur Trinidad Tobago olur biraz çılgın bir kariyer olmasını istiyorum.

Avrupadan uzakta , yönetebileceğim bir takım varmı önerdiğiniz ?
    Flamengo, Fluminense, Corinthians'ı deneyebilirsin.Ama Avrupa'daki sisteme alıştıktan sonra diğer kıtalardan takım yönetmek sıkıcı olur gibime geliyor.

Nottingham, Leeds, Parma, Napoli, Schalke, Dortmund gibi geçmişi arayan takımlarda çalışmak bana daha zevkli gelmiştir her zaman.Karar senin yine de ama şu son saydığım takımları denersen baya zevk alacağını düşünüyorum..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Su oyunu indirmek icin özelden blink atabilecek yok mu
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Flamengo, Fluminense, Corinthians'ı deneyebilirsin.Ama Avrupa'daki sisteme alıştıktan sonra diğer kıtalardan takım yönetmek sıkıcı olur gibime geliyor.

Nottingham, Leeds, Parma, Napoli, Schalke, Dortmund gibi geçmişi arayan takımlarda çalışmak bana daha zevkli gelmiştir her zaman.Karar senin yine de ama şu son saydığım takımları denersen baya zevk alacağını düşünüyorum..
        Aman diyim brezilya ligine bulaşmayın, kadrolar iyi, altyapıdan sürekli yeni adamlar çıkıyor. Büyük takımlar hep oyuncularınız peşinden koşuyor. Bunlar iyi yanları ama işte kötü yanları da daha çok, 3 güne bir maç yapıyorsunuz, transfer yapmak çok zor. Şöyle isim yapmış birini alayım deseniz imkansız kimse gelmiyor brezilyaya. Bir de en kötü yanı, ligin çoğu takımı savunma yapıyor. Brezilya deyince insanın aklına hücum geliyor, ama adamlar 4-2-2-2 gibi saçma sapan bir taktikle oynuyor

2 arkadaşımla multi oynamıştık, bütün kötü yanlarına rağmen gene de güzeldi. Ben bir lig dolusu ziya doğanla oynar, 2-3 güne bir maç yapmaktan sıkılmam diyorsanız şiddetle tavsiye ederim
        Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
        LAZIM OLACAK

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Rica etsem özelden atarmısın yamanın linkini ? Deneyelim bakalım.
          Şu an işim var. Gelince atarım
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Brezilya liginde S.Paulo ile girmiştim kadrodalara bakma açısından transfere ihtiyaç yok gibi bişeydi. )

Çok üst düzey kadrolar var Brezilyanın belli büyük klüplerinde. Santos'da aynı şekilde mesela.

Yorum

• ben internacional, bir arkadaş palmeiras, diğer arkadaş da sao paulo'yu almıştı. Takım güçlü ama, rakipler de güçlü transfer zaten lüks oluyor, ama insan transfer yapmak istiyor
              Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
              LAZIM OLACAK

Yorum

• Bugün Napoli ile yeni bir kariyer açtım...Transferde geleceğe dönük 8 ismi kadromuza kattık..Bunlardan ikisi Wilshere ve Pacheco birdaha ki seneye kadromuza katılacaklar..Çok genç bir kadroya sahibiz şuan..Kadromda 20 yaşın altında tam 6 oyuncu var..Amacımız ilk 3 sene içerisinde ligde orta sıralarda tutunup ilerde yapılacak takviyelerle yukarıları zorlamak olacak..Bu genç kadroya rağmen ilk 4 haftada 1 galibiyet 3 beraberlik ile orta sıralardayız.Fakat yaptığımız 4 maçtan biri Juventus biri de Roma olduğunu düşünürsek bence çok güzel bir başlangıç yapmış bulunmaktayız..

Yorum

• İlk sezonu tamamladım.Lig şampiyonluğunu ve Şampiyonlar Ligi'ni kazandık.Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak zor olmadı, lig daha zorlayıcı oldu.23 ve 30. haftalar arasındaki kötü seri dışında çok iyi oynadık.Torres ve Gerrrard takımı sırtlayan isimler oldu.Şampiyonlar Ligi'nde ise Cardozo attığı 12 golle bizi şampiyonluğa ulaştıran en önemli isimdi.

Cardozo

Bu arada transferde Lukaku'yu geçte olsa Bayern'den alabildim.4 yıl taksitle 16 milyon €..

2010 Dünya Kupası'nda da Gana'yı çalıştıracağım.Grupta Hollanda, Kosa Rika ve Danimarka var.Grubu 2. olarak tamamlayabilirsek çarpraz eşleşmede İtalya gelecek büyük ihtimalle.Hedefim çeyrek final oynayabilmek..
                  En son Berk tarafından düzenlendi; 18.07.2010, 11:49.
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Ultimatom verince isteği yerine getirilen varmı.
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bu v3 yamasının nasıl kuruluyor beceremedim...Eğer anlayan varsa bu işten özelden bilgilendirirse sevinirim...
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Sinan Bolat

Serkan Ömer Toprak Gerson Gabriel Silva

Zucullini

Colman Selçuk İnan

Oscar Gökdeniz(Zezinho)

Neymar

bu kadroyu kurun 2 yıl sonra dünya üstü bir takım oluyor

Yorum

• Trabzonspor ile farklı bir editörden oyun açtım. Brezilya Pazarına ambargo koydum resmen. Gelecekte önemli yıldız olabilecek oyuncuları bünyeme kattım. Harcadığımız paraları bu oyuncuların satışlarından çıkaracağız. Göze çarpan isimlere göz atarsak ; Neymar.. Sağ Kanatta'da oynayabildiği için 2010 yılında Yattara'nın yerine Düşünüyoruz.

Yorum

• Kadro Disiplini Bozulursa Ne Yapabilirim ?

Futbolcular Son Dkda Penaltı Yaptırıyor Yok Böle Bişey
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kadro Disiplini Bozulursa Ne Yapabilirim ?

Futbolcular Son Dkda Penaltı Yaptırıyor Yok Böle Bişey
                              Ver istifanı git !

Yorum

• Brezilya Pazarını sallayarak girdik 2010 yılında ki sezonumuza. Sağ Kanat'a Neymar , Defansif Orta saha olarak Cruzeiro'dan Paulo Henrique. Tam bir Görev adamı 25 yaşında.

Sol Kanat'a İlk sezonun devre arası taksitle falan Lokomotif Moskova'dan Wagner'i almıştım. 17 maç oynadı. 2.Sezonun başında Porto 16 Milyon Euro teklif etti ve sattım.

Savunma'nın soluna Uğur Demirkol'u aldım. Potansiyeli üst seviyede. Sağ Bek Orhan Şam.
                                Stoper , Taksitler ile Sao Paulo'dan Miranda. Forvete tek forvet olarak Spartak Moskova'dan Welliton.

Kalede Onur , Savunma Miranda , Egemen. Sağ Bek Orhan Şam , Sol'da Uğur Demirkol. Ön Libero Paulo Henrique , Sol Kanatta Engin Baytar , Sağ Kanat Neymar , Orta ikili Defansif Ağırlıklı olarak Selçuk İnan , Ofansif olarak Carlos Alberto , İleride ise tek Forvet Welliton.

Fenerbahçe gibi yaptık sardık Brezilya'ya.

Elden Çıkarılanlara Gelirse ; Song ve Sylva 3 Milyon gibi bir rakam elden çıkarıldı. Alanzinho 6 Milyon'a Wolfsburg , Colman 8 Milyon'a Sevilla , Cale 6 Milyon'a Auxerre , Gabric Galatasaray Kiralık , Sezer 1,5 Milyon Basel , Giray 5,5 Milyon Toulouse ,Teofilo 3 Miyon Kayseri..

Murat Tosun , Burak Yılmaz : Sözleşmeleri Fesh edildi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X