bu oyunda hilesiz ve tekrar maç yapmadan Trabzonsporu ilk yılında şampiyon yapan varsa direk bize hoca olsun derim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Eevet Hile yapmadım ama beni almazlar yahu takımın başına ben bu taktıkte onlıne olarak oynadıgım takımlarlada başa oynuyorum
Bu seride kornerde bug var ve bu oynadıgım sezonda en çok golü giray attı ayrıca yattara ve Alex gibi iki kanat oyuncusu varken normal sana bişeyleri inandırmak zorunda değilim ama sahtekarlıkla suçlar tarzda konusuyorsun.
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor SK http://www.paylaskiresim.com/8366/a7v0o3ux7w.jpg Kurulduğu yıldan bu yana saysız başarılar yakalayan ancak son yıllarda bir duraksama yaşayan takımımızı yeniden canlandırmak için kolları sıvadık. 2008 yılı bizim için bir milat olacak ve klubü hem finansal hem sportif açıdan çıkarabildiğimiz en üst seviyeye çıkarmak için elimizden gelenei uygulayacağız. Transferde hedef fazla verip almak değil az verip alıp iyi paraya satmak olacak.Bunun için alt yapıya önem
Şuradan bır bak ıstersen gelen gıdene ve maçlara.
- Alıntı
Yorum
-
arkadaşlar ben size selçuk inan'ı sorucam adamın bitane kaleyi bulan frikiği yok varmıdır bunun bi çaresiBaşkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sait Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben size selçuk inan'ı sorucam adamın bitane kaleyi bulan frikiği yok varmıdır bunun bi çaresi
Alanzinho takımdaysa soldan olan frikikleri ona kullandır. Birçoğu gol olur.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80081
Şuradan bır bak ıstersen gelen gıdene ve maçlara."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sait Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben size selçuk inan'ı sorucam adamın bitane kaleyi bulan frikiği yok varmıdır bunun bi çaresi"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKariyerin çok güzel tebrik ederim taktiğin çok iyi yanlız benim takıldığım nokta oyun trazın nasıl dengelimi oynuyosun madride 2-1 kaybetmişsin ben olsaydım en az 4 yerdik
Taktik diziliş orda var defansif gibi duruyor ancak hucumda bir anda 5 kişi oluveriyorsun.Ayrıca bekleride hucuma katınca dm geride kalıyor bekler ıler cıkıyor daha tehlıkelı oluyosun taktık guzel deplasmandada 1-0 yenıldım reale dusun.İçerdeki maçtada Alex sakatlanmasa belki puan bile alırdık takımın beyni oydu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFM 2008de frikikten çok rahat atıyor gol krallığında bile iddialı duruma gelmişti..Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar ayrıldığı takıma tekrar dönen oldu mu? Ayrıldığı takıma daha kariyerli olarak dönmek isteyipte kabul edilmeyen tek benmiyim yoksa?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFM 2008de frikikten çok rahat atıyor gol krallığında bile iddialı duruma gelmişti..Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKariyerin çok güzel tebrik ederim taktiğin çok iyi yanlız benim takıldığım nokta oyun trazın nasıl dengelimi oynuyosun madride 2-1 kaybetmişsin ben olsaydım en az 4 yerdiktakımda atacak başka adam yok napalım. en iyi kullanan o gözüküyor değerlere bakılırsa. zaten frikikten 2 golüm vardı biri selçuk diğeri yattara. ama ikinci sezon selçuk süper oynadı, asist kralı oldu ceza sahası dışından attığı goller de cabası. bu arada kornerleri kullandırmayın derim, kornerlerin yarısı direk dışarı gidiyor nedense
ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
- Alıntı
Yorum
-
arkadaslar benim bi sorunum var. yardimci olursaniz sevinirim.
sezona yeni basladim ve bu sene icin avrupa kupasinda oynatmak istedigim futbolculari belirlemem lazim.
belirleyip onayladim ama olmuyor. bana diyorki altyapidan yetismis en az 4 futbolcu gerekli.
bende bu sefer listede ilk 5 ismi a takima aldim ama bu sefer onlari isaretleyip onaylatamiyorum.
yani anlicaginiz oyuna devam edemiyorum. bu durumda ne yapmaliyim bu sorunu gidermek icin?
- Alıntı
Yorum
Yorum