Benim bu Dortmund acayip dengesiz takım. Geçen sene ligin ilk yarısında deplasmanda tüm maçları kaybetmiştik, ikinci yarıda takımı toparladım. Sözleşmesi biten iyi oyuncularla anlaştık, transferde fazla para harcamadık ve şu kadroyu oluşturdum:
-----------Hildebrand-------------
Mendy---Juhasz----Hummels---Dede
----------------Kehl---------------
Amrabat-------Nuri----------Jaja--
--------Barrios-----Guarch--------
Yedeklerde Colin Kazım,Almeida gibi süper lig topçularının yanında çok iyi alternatiflerim var. Çoğu maça sakat ve cezalılar nedeniyle yedeklerle çıkıyorum as oyuncuları aratmıyorlar ama bu senede bir sorunumuz var. Tam 19 maçtır resmi maçlarda kaybetmemişim, lakin ligde 12 maç geride kaldı ve 4G 8B aldık. Yenilmiyoruz ama yenmekte de sıkıntı yaşıyoruz. Kaleye Alkmaar'dan Romero'yu düşünüyorum, gol yemezsek kazanırız diye ümit ediyorum
Not: Tavsiye edebileceğiniz ÇOK İYİ kaleciler varsa söyleyin. Fiyatı önemli değil, sene başından sakladığım 16 milyon euro duruyor kasada
-----------Hildebrand-------------
Mendy---Juhasz----Hummels---Dede
----------------Kehl---------------
Amrabat-------Nuri----------Jaja--
--------Barrios-----Guarch--------
Yedeklerde Colin Kazım,Almeida gibi süper lig topçularının yanında çok iyi alternatiflerim var. Çoğu maça sakat ve cezalılar nedeniyle yedeklerle çıkıyorum as oyuncuları aratmıyorlar ama bu senede bir sorunumuz var. Tam 19 maçtır resmi maçlarda kaybetmemişim, lakin ligde 12 maç geride kaldı ve 4G 8B aldık. Yenilmiyoruz ama yenmekte de sıkıntı yaşıyoruz. Kaleye Alkmaar'dan Romero'yu düşünüyorum, gol yemezsek kazanırız diye ümit ediyorum

Not: Tavsiye edebileceğiniz ÇOK İYİ kaleciler varsa söyleyin. Fiyatı önemli değil, sene başından sakladığım 16 milyon euro duruyor kasada

Yorum