Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim bu Dortmund acayip dengesiz takım. Geçen sene ligin ilk yarısında deplasmanda tüm maçları kaybetmiştik, ikinci yarıda takımı toparladım. Sözleşmesi biten iyi oyuncularla anlaştık, transferde fazla para harcamadık ve şu kadroyu oluşturdum:

-----------Hildebrand-------------
    Mendy---Juhasz----Hummels---Dede
    ----------------Kehl---------------
    Amrabat-------Nuri----------Jaja--
    --------Barrios-----Guarch--------

Yedeklerde Colin Kazım,Almeida gibi süper lig topçularının yanında çok iyi alternatiflerim var. Çoğu maça sakat ve cezalılar nedeniyle yedeklerle çıkıyorum as oyuncuları aratmıyorlar ama bu senede bir sorunumuz var. Tam 19 maçtır resmi maçlarda kaybetmemişim, lakin ligde 12 maç geride kaldı ve 4G 8B aldık. Yenilmiyoruz ama yenmekte de sıkıntı yaşıyoruz. Kaleye Alkmaar'dan Romero'yu düşünüyorum, gol yemezsek kazanırız diye ümit ediyorum

Not: Tavsiye edebileceğiniz ÇOK İYİ kaleciler varsa söyleyin. Fiyatı önemli değil, sene başından sakladığım 16 milyon euro duruyor kasada
    En son mda61 tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 21:12.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim bu Dortmund acayip dengesiz takım. Geçen sene ligin ilk yarısında deplasmanda tüm maçları kaybetmiştik, ikinci yarıda takımı toparladım. Sözleşmesi biten iyi oyuncularla anlaştık, transferde fazla para harcamadık ve şu kadroyu oluşturdum:

-----------Hildebrand-------------
      Mendy---Juhasz----Hummels---Dede
      ----------------Kehl---------------
      Amrabat-------Nuri----------Jaja--
      --------Barrios-----Guarch--------

Yedeklerde Colin Kazım,Almeida gibi süper lig topçularının yanında çok iyi alternatiflerim var. Çoğu maça sakat ve cezalılar nedeniyle yedeklerle çıkıyorum as oyuncuları aratmıyorlar ama bu senede bir sorunumuz var. Tam 19 maçtır resmi maçlarda kaybetmemişim, lakin ligde 12 maç geride kaldı ve 4G 8B aldık. Yenilmiyoruz ama yenmekte de sıkıntı yaşıyoruz. Kaleye Alkmaar'dan Romero'yu düşünüyorum, gol yemezsek kazanırız diye ümit ediyorum

Not: Tavsiye edebileceğiniz ÇOK İYİ kaleciler varsa söyleyin. Fiyatı önemli değil, sene başından sakladığım 16 milyon euro duruyor kasada
      Psgden Areolayı kaçırma üzülürsün.

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sana tavsiyem Kameni'yi alma.Adam,halı saha kalecisi gibi,kaleden çıkıp duruyor.Her maç 2 hatalı golü var.Sinir krizleri geçirtti bana.Sinan Bolat'ı alabilirsin.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Psgden Areolayı kaçırma üzülürsün.
          İlk olarak exuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sana tavsiyem Kameni'yi alma.Adam,halı saha kalecisi gibi,kaleden çıkıp duruyor.Her maç 2 hatalı golü var.Sinir krizleri geçirtti bana.Sinan Bolat'ı alabilirsin.
          Areola'yı pişmesi için yedek kaleci yapabilirim ama çok para istiyorlar. Kameni bence fena kaleci değil, önceki kariyerlerimde oldukça iyiydi ama bu sefer en iyisini almak istiyorum.

Enyeama ve Romero arasında kararsız kalmıştım ki Akinfeev geldi aklıma. Özellikleri de oldukça iyi. 10milyon gibi bir bonservisle renklerime bağlayabilirim.

Bu arada Kral Tsli, Guarch'ı tavsiye ediyordun herkese. Haklısın adam çok hızlı gelişiyor, daha ilk senesinde peşinde tüm büyük takımlar var ama ben satmak istemiyorum. Golleri de sıralıyor aynı zamanda. Oyuna yeni başlayan herkese tavsiye ederim. Taufic Guarch
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Ligin 19. haftası ve deplasmanda Fenerbahçe'yle oynadık.

Türk futbol tarihinin en ''manyak'' maçı olmuştur herhalde. Sergio Canales ve Gökhan İnler gibi yıldızları olan lider Fenerbahçe'nin karşısına Kadlec ve arkadaşları denilebilecek kadar kötü bir takımla çıktık. Ligin ilk yarısındaki maçı kendi evimizde 3-1 kaybetmiştik. Daha maçın 3. dakikasında Andre Santos'un serbest vuruşuyla 1-0 öne geçtiler. Sonra kornerden gelen topa iyi yükselip golü atan Mehmet Topuz durumu 2-0'a getirdi. Aha dedim kesin 5-0 yeniliriz. Sonra Kadlec ve Umut'un bulduğu goller ile maçı 2-2 yaptık. Tam soyunma odasına iyi bir skorla gidiyoruz derken bu sefer Canales'ın golüne engel olamadık. Soyunma odasında verdim oyunculara inceden ayarı. Baktım Kadlec 2. yarının henüz 15. saniyesinde attığı golle durumu 3-3'e getirdi. Sonra Jaja ve Serkan'ın golleriyle maçı 3-5'e kadar getirdik. Bu sefer Fener'de Toloi denilen adam yine kafa vuruşundan maçı 4-5 yaptı. O golden sonra maçın kontrolünü elimize alarak Kadlec ve Umut'un golleriyle maçı 4-7 kazandık.

Bu galibiyet ile liderle aramızdaki puan farkını 8'e indirdik. Henüz şampiyonluk umudumuz tükenmiş değil. Seri yakalarsak şampiyon olabiliriz diye düşünüyorum.
            En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 17.06.2011, 18:08.

Yorum

• Fena bir maç olmuş gerçekten, takımda azim var bu belli.

Jaja nasıl oynuyor tam verim alabiliyormusun?

Yorum

• Oynadığı zaman çok fena oynuyor. Bu yıl oynadığı 15 maçta 6 gol 5 assist verdi. Özellikle serbest vuruşlardan attığı gollerle çok maç kazandırdığı oldu keretanın.

Yorum

• Ochoa var abi iyi kaleci. Bazen saçma goller yiyebiliyor ama
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Tottenham ın kalecisi gomez oyunun en iyi kalecisi bana gore ama dortmunda gelirmi bilmem
                    Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                    Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Ara transfer yaması lazım yardımlarınızı bekliyorum Oyunum hiç versiyon atlamamıştır. Kurduğum haliyle oynuyorum.
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Oktay ara transfer yamsını araştırıp bulabilirsin ama benim yama hala işlem görüyor. Tüm transferler var şimdi paylaşırsam karma karışık olur. Transfer döneminin sonunda veya Trabzonspor transferi kapattığında bende yamayı yayınlayıp oyunuma başlayacağım.

Yorum

• Ben buldum bir tane onunla yeni oyuna başladım teşekkürler yine de
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Sağ bek olarak serge aurier'i önerebilirim . Genç yetenek olarak .

Yorum

• Sağbek Le Mansdan Corchiayı alın,müthiş bir genç yetenek.Sağbek olarak oynuyor.Ben sözleşme uzatırken görmedim adam 7 milyon € serbest kalma maddesi koymus,sonra Liverpoola gitti.

Yorum

• Arkadaşlar Colman-Arnautovic değişikliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Arnautovic 23 yaşında ve değeri 4.7 milyon euro. Colman 27 yaşında değeri 3.5 milyon euro. İstatistiklerine bakacak olursak Colman'ın üstünlüğü var 25 maçta 4 gol 13 assist verdi. Arnautovic 22 maçta sadece 4 assist verdi. Denemek için baktım, Werder Bremen kabul etti teklifimi. Oyuncu da gelmek istiyor. Tek sorun istediği 27.000 euro.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X